Reklama

Reklama

Ashley Albrightová je krásná a oblíbená dívka, které se podaří, na co sáhne. Jejím pravým opakem je Jake Hardin. Pronásleduje ho smůla na každém kroku. Tito dva lidé se setkají na velkolepé party pro Damona Phillipse, kterou Ashley organizuje. Jake, frontman hudební skupinu McFly, marně přemýšlí, kde sehnat sponzora. Nakonec se rozhodne v přestrojení za tanečníka proniknout na Phillipsovu party a upoutat jeho pozornost. Na večírku se Ashley políbí s Jakem a v ten okamžik se vše změní. Ashley získá Jakeovu smůlu a on naopak její štěstí. Zachrání život Damonu Phillipsovi, který slíbí pomoc jeho skupině, zatímco Ashley si zlomí podpatek a pak projede tobogánem nečekané smůly až do vězení. Zoufalá se rozhodne získat ztracené štěstí zpět, podle věštkyně je však jedinou možností znovu políbit neznámého tanečníka. Což je problém, protože měli masky a Ashley neví, jak vypadal... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Minimie 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrná komedie, žádný filmový skvost. Takže se to skoro až stydím přiznat, ale já se skvěle bavila od začátku až do konce. Těch přehnaných smolařských situací tam sice bylo až příliš (trhala jsem si vlasy v očekávání, co přijde příště) a postava Lindsay Lohan by zasloužila pár facek, ale všechno to naštěstí vyvažuje Chris Pine, který je tady neuvěřitelně sexy (hlavně po tom, co odhodí převlek totálního losera). Hodnocení je někde mezi 3 a 4, ale za mě to v tomhle případě rozhodl Chris, pardon :) ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Lindsay Lohan měla to štěstí, že pro tyto typy holek se prostě narodila a proto jí ta role sedne jako nikomu jinému...Nesnáším ale přehrávání a trapnost, které je v tomto filmu až až...Budeme jen doufat, že každý herec z toho filmu vyrostl do lepších rolí :) Ale scéna s potopou v bytě - ta byla asi nejlepší :) ()

Reklama

kamisu 

všechny recenze uživatele

Normálně bych dala asi 3*, ale ono zklamání narůstající v průběhu filmu mě nutí dát jen 2*. Ukázky a samotný námět mě navnadily na pohodovou komedii s Lindsay Lohan (proti které běžně nic nemám) a přitom jsem se dočkala naprosto neoriginálního nezábavného filmu s blbými dialogy. Jediným světlým článkem tohoto filmu jsou tedy britští McFly a jejich hudba, kterou si vždycky ráda poslechnu. Takže jsem se asi po prvních 15 minutých sousředila pouze na kapelu a doufala, že mi zahrají Smile, což by byl pravděpodobně jediný moment, kdy bych se zasmála... A ne, nezahráli Smile. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zdařilá, leč ničím nevybočující záležitost.. Úspěšná, finančně zajištěná slečinka z Manhattanu x looser, šedá myška a neschopný manažer chlapecké kapely = jeden neuvážený polibek a vše se rázem obrátí!! Předvídatelnost by se dala krájet, ale na druhou stranu to svižně odsýpá, přeslazené mi nevadí a Lindsay Lohan ten talent prostě má!! ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Film to není příliš originální a to v žádném ohledu. Kdyby byl trochu vtipnější, dám lepší hodnocení. Ale musím říci, že přes veškerou předvídatelnost, občasné trapnosti a nutnou dávku klišé, bych si film v lepším rozpoložení docela užil mnohem více. Ve filmu figurují moc sympatičtí a hezcí herci, jen z nich režisér dělá trapné pitomce a vydává to za štěstí/smůlu. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Ve 42. minutě, kdy vědma odchází z krámku, přijíždí na pozadí auto. A v momentě, kdy za ní přijde Ashley, přijede do pozadí totéž auto znovu. (Aknah)
  • Když smolař přijde za malou holčičkou a chce jí sundat přilepenou figurku z obličeje, střídají se záběry, kdy ji má dívka blíže a dále od rtů. (Aknah)
  • Když se snaží Ashley (Lindsay Lohan) políbit posledního tanečníka, tak dělá, že jej oživuje, a má pásku přes oko. Když jsou záběry na ni a na lidi, co stojí okolo, tak si všimněte gumičky nad pravým okem - jednou ji má přes obočí a pak zase nad obočím. (Aknah)

Reklama

Reklama