Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veronice je 18, má po maturitě a odmalička má pocit, že osud je proti ní. Aby nad osudem vyhrála, dělá "nečekané věci". Pod tlakem okolností odchází z Prahy. A vydává se hledat "dobré lidi". Hrdinka prochází situacemi, které se vyvíjejí proti její vůli mnohdy díky vlastním úvahám a rozhodnutím jejího věku, ale přesto je silnou a zajímavou osobností. Bezstarostná letní atmosféra kontrastuje s někdy drsnými situacemi, do kterých se Veronika dostává. A její cesta je plná setkání s nejrůznějšími lidmi. Od vymahače dluhů s vybraným slovníkem přes ekoteroristy, kteří chrání nepravý strom, po opilou nevěstu, kterou unesli a nechali v hospodě. Veronika projde svou cestu až na konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

No to me podrzte. Filosofujici Hanychova . . . . Co bude dal?? Rapujici Viktor Preiss, nebo snad jodlujici Kveta Fialova? Film si hraje na neco, cemu se ani nepriblizuje, naprosto zcestna moudra, ktera trousi nase hlavni hrdinka jsou asi tak out jako utopenci na rautu zaoceanske lodi. Clovek jen zasne jak tahle netalentovana Agata neumi nic, ale je vsude. Koukat se 90 minut na jeji botoxovou mimiku bylo k placi. Ta holka ma jeden vyraz pro strach, radost, rozcileni ci uzkost a to uz mi prijde smysluplnejsi koukat se na zarazenou lopatu v pisku. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příběh dospívající dívky z dosti špatné rodiny, kde otec od rodiny odešel, matka se stala alkoholičkou a začala žít s věčně zadluženým podivínem. Příběh Veroniky na povrch rebelky, ale vnitřně s dobrou duší. Jako každá dívka jejího věku má své představy o životě, sny a typickou dívčí fantazii. Rozhodla se vzít osud do svých rukou a odejde, jak se říká, do světa. Potká lidi různé a hlavně povahově odlišné. Pozná svět plného absurdna a tak si nakonec uvědomí, že její život není zase až tak hrozný jak si myslela. Snímek určený především pro dívky, které si myslí jak jim svět ubližuje. Příběh plný moralizování a jednoduchého filozofického rozjímaní očima mladého děvčete, který svým výchovným zaměřením trefil hřebíček na hlavičku. Letní atmosféra z filmu doslova září a svojí jednoduchostí a upřímností nemůže uškodit. Tento snímek má zkrátka výchovný charakter a je prezentován jednoduchou zábavnou formou. Veroniku si s chutí zahrála Agáta Prachařová, v té době Hanychová a po ´Zapomenutém světle´ je to její druhá filmová účast, tentokráte přímo v hlavní roli a poprala se s tím vcelku dobře. ()

Reklama

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle mělo být to fakt nevím. V životě sem neviděl nic horšího. Dokoukal sem jen kvůli tomu, že mě zajímalo jak tohle může skončit, nebo ještě protože sem hledal alespoň jeden světlejší okamžik filmu. Ale nenašel sem. Žalostné ve filmu úplně všechno včetně příšerných hereckých výkonů, hlavně Agáty... To je člověk který nemá ani zrnko hereckého talentu. Tvůrci chtěli nalákat jen na jméno Agáta Hanychová a to nevyšlo. Její žalostné napodobování hraní, nepřirozený hlas, vše hrůza. To jak se pokoušela hrát, jak ji každý hází klacky pod nohy, jak má smolný život, že se vše proti ni spiklo... Jak procházela různými příběhy na své cestě, jak je řešila a na co si přitom hrála, opět hrůza. Nepochopím jak na tohle může stát dávat nějaké peníze, na film co nemá žádný smysl... Mé hodnocení by bylo pokud by byla ta možnost - minus 10% - (0%) ()

salinka odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně, tenhle film jsem si pustila schválně - kvůli Agátě, abych se trochu pobavila nad jejím (ne)herectvím. Ale vtipné (jakkoli bych se smála škodolibě) to nebylo ani náhodou! 90 minut útrpných dialogů, které je člověk schopen dokoukat snad jen s otevřenou (a téměř prázdnou) lahví alkoholu. Agáta prostě není herečka a hrát neumí. Ale přiznejme si to, že tenhle film by nebyl koukatelný ať už by v něm hrál kdokoli. Protože ten scénář je prostě odpad. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Dost možná nejnaivnější film všech dob. A nic proti naivitě. Agáta (obsazená do opaku svého mediálního obrazu) se toulá po českých luzích a hájích a s roztaženýma rukama (zatímco všichni by jí chtěli roztahovat nohy) si vyměňuje s ostatními úsměvná moudra i vtipné hlášky. Nikdo sice nic neuhraje, ale co má být. Girl power! "NEMUSELA MI NABLEJT ZROVNA DO JAHOD." ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama