Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzrušující příběh Santiaga Muneze (Kuno Becker) pokračuje v akcí a dynamikou nabitém pokračování Gól 2. Vynikající hráč anglického týmu Newcastle United dosáhne hvězdného – a každého fotbalisty – velkého snu, když přestoupí do týmu Real Madrid, aby hrál v lize evropského šampionátu UEFA po boku takových hvězd jako je David Beckham, Zinedine Zidane, Raul, Guti nebo Iker Casillas. S přicházející záplavou úspěchů, popularity a bohatství se však začíná odkrývat i druhá, méně příjemná strana fotbalové mince. A ta může zničit vše, na čem Santiago doposud tak tvrdě a obětavě pracoval – slibnou sportovní kariéru a city svých nejbližších. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

slovan1 

všechny recenze uživatele

Menší úpadek ve srovnání s jedničkou ale i tak docela povedené pokračování. Opět musí Santiago řešit osobní i fotbalové problémy. Pravdou je, že když se tenhle borec objeví na hřišti, většinou na pár posledních minut, dá vítězný gol a to stylem Top golu do šibenice. Takový Zidane nebyl ani v jednom zápase vidět... Hodně jednostraně zaměřeno jen na jednu postavu, jednoho fotbalistu. Jsem zvědavý na trojku, ale zázrak od ni neočekávám... Góóól! II bude ale pro fotbalové fandy asi vždycky povedeným kouskem. Silnější tři hvězdy. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Šlapající muzika, střih, fotbalové hvězdy a Real Madrid...Vše ostatní co se netýká fotbalu není nijak slavný. Oproti prvnímu dílu je tu víc fotbalu, ale na úkor příběhu. A jak ,,to" budete prožívat záleží spíš na věku. Pro děti ,,fotbalisty" by se mohl najít jaký si ,,motivační" stimul a my ostatní můžeme jen fotbalistům závidět možnost pracovat a bavit se zároveň... ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Normálně bych dal za tři, protože na rozdíl od prvního dílu to hodně ztratilo na příběhu a na tom, že tomu tolik neuvěříte. Jelikož jsem fanouškem Realu Madrid, a po ploše se pohybují skoro všechny jejich hvězdy, musím dát za čtyři. Snadněji se mi na to dívá. I když je samozřejmě blbost, že jak Santiago Munez tak jeho kamarád a spoluhráč z New Castlu United Gavin Harris se objeví čistě náhodou opět ve stejném klubu. A také, že mimo těchto dvou hráčů skóruje pouze Beckham. A také to, že se finále Ligi mistrů hraje doma na Realu Madrid. Jak už jsem viděl psát níže, ze Santiaga se stává jistota. Vždy se mu na trávníku střelecky daří a dává takové góly, jaké by ti nejlepší fotbalisté jen záviděli. Reklama na Real Madrid sponzorovaný Audi ( která vlastní Lamborghiny ) a Adidasem ( ne Nike jak psal Le_Chuck ). Na začátku máme možnost shlédnout Octavii, jako taxi. Filmy na pokračování filmy nemám moc rád, ale snad trojka která má být o šampionátu z Německa nedopadne ještě hůře a v koutku duše očekávám, že se kvalitou vrátí blíže k jedničče. Očekávám, že ve trojce nastoupí Harris za Británii a Munez za Mexiko a nebo za US? a samozřejmě že se proti sobě postaví ve finále Mistrovství světa, jak jinak ???? ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Jedno veľké "klišé"... Góóól II je reklamný trik, ktorý má na tzv. "futbal" nalákať čo najviac ľuďí, avšak ide o omyl. Žiadny veľký sen sa nekoná! Neviem kde sa stala chyba, pretože je tu cítiť až pachuť peňazí a zvučných mien, avšak celé to niekde drhne... dané prevedenie vôbec nevtiahne diváka ani len do deja a nie to ešte na ihrisko... nepriehľadné akcie, povrchné hranie - proste "faux pas"... 4/10 + veľké sklamanie ()

prome 

všechny recenze uživatele

Hodnoceni bylo tezke .... byl videt mensi upadek oproti jednicce ktera se mi moc libila, ale take tenhle snimek splnil ma ocekavani protoze podivat se na filmovou pohadku o fotbale neni na skodu. Jedine v cem me film zklamal byla automobilova honicka. Uz vidim jak tak maly kluk z chude ctvrti umi ridit takove auto a tak si to dava. Mno ale plusu je vice a uz se tesim trojku protoze tahle oddychova zabava v zadnem pripade neuskodi. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu se krátce objevuje taxi Škoda Octavia české výroby. (JoranProvenzano)
  • Ve filmu David Beckham vyhraje s týmem Real Madrid Ligu mistrů. Ve skutečnosti však soutěž vyhrál pouze v dresu Manchesteru United. (ČSFD)
  • Zápasy, které jsou uváděny jako osmifinále, čtvrtfinále, semifinále (proti Pireusu, Rosenborgu a Lyonu) byly ve skutečnosti odehrány v sezóně 2005/06 v základní skupině ligy mistrů F, kterou vyhrál Lyon. Real postoupil do osmifinále, kde hrál proti Arsenale (ve filmu finále) a tam také po zápasech 0:0 a 0:1 vypadl. (hendrich6)

Reklama

Reklama