Reklama

Reklama

Iluze lásky

Trailer

Obsahy(1)

Největší kouzelnická legenda. Harry Houdini. Konkrétně jeho turné po Velké Británii v roce 1926. V té době se totiž světoznámý kouzelník seznámil se ženou jménem Mary McGregor (Catherine Zeta-Jones) a na první pohled se do ní zamiloval. Netušil však, že jeho čerstvá láska není úplně tím, čím se zdá být. Ve skutečnosti je to podvodnice, která chce Houdiniho (Guy Pearce) podvést a využít k tomu při jedné z kouzelnických seancí „ducha“ jeho matky. Bude se čarovat, podvádět i milovat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 7/10/// +Saoirse Ronan, atmosféra, která se ke konci ještě více stupňuje, příběh -žánrově to není úplně pro mě, pozadí příběhu jsem neznal a ani děj jsem nečetl, takže jsem nevěděl do čeho jdu a měl jsem obavy, nakonec zbytečné/// Film Iluze lásky mě sice úplně nepohltil, přesto mě hodně zaujal. Především po obsahové stránce. Dozvědět se něco o Harry Houdinim je zajímavé a o to víc že je to podáno z pohledu malé (mladé) dívenky jež se svojí matkou přežívá ze dne na den. Díky tomu hlavní hrdinka musí volit mezi penězi a láskou. Co z toho si vybere a jak to dopadne? To se nechte překvapit (pokud jste to ještě neviděli), stojí to za to./// Celkem 74%/// ()

Sjuzn 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděla film, který by mě dokázal tak dokonale uspat, jako tenhle nabubřelý, pravděpodobně romantický film s Catherine Zeta-Jones a Guyem Pearcem. Víc než samotný otřesný příběh s chatrnými hereckýni výkony mě děsil jenom fakt, že tenhle film nebyl bohužel jenom iluzí, ale ve skutečnosti byl až děsivě reálný. * uděluji pouze za celkem slušnou výpravu a kostýmy, které však bohužel celkový dojem nenapraví. ()

Reklama

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

"Bude sa čarovať, podvádzať i milovať" tvrdí distribútor v anotácii k filmu, kde sa čaruje, podvádza a miluje asi tak ako na besiedke so Santa Klausom v materskej škôlke. Škoda, že v príbehu, ktorý pravdepodobne nadchne najmä čitateľky "harlequinovsky" zabalených a zafarbených príbehov, musel byť zneužitý práve Harry Houdini. Ten chlapík by si zaslúžil celkom iný film. Keby sa chudák nebodaj dožil premiéry tohto Armstrongovho pokusu, určite by z kinosály ušiel už po piatich minútach. A to nielen preto, že ho za života zdobila prezývka "Génius útekov". ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Priklad toho, ako scenar potopi dobrych hercov, v pohode art design a nadpriemernu hudbu. Este prva polovica ujde, no potom nastanu zvraty, kde divak prerodu postav neuveri a kde na konci uz nechape, preco dane vety vychadzaju hlavnym predstavitelom z ust. Skoda, najma pri tej hereckej zostave. Harry Houdini si bude musiet pockat na lepsi snimok. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama