Reklama

Reklama

Toxické děti

  • USA The Children (více)
Trailer

Obsahy(1)

Říká se, že děti jsou naše budoucnost. V tom případě je pekelně temná. Poklidné novoanglické městečko Ravensback se probouzí do noční můry. Autobus plný školáků bez vysvětlení zmizel. Ale to není důvod, proč je šerif Hart tak znepokojený. Hlavní problém je v tom, že se děcka vrátila – plná nenávisti, zášti a vražedných myšlenek. Jejich smrtonosné sevření brzy poznají kamarádi, tatínek i milující maminka. Chcete být radioaktivní obětí od ravensbackých školáků i vy? Máte ideální příležitost... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Snad lehká vykrádačka Městečka prokletých pokuď si tvůrci brali nápad pouze s vraždícími dětmi. No jo Troma,to toxické tam muselo být. Film se tváři vážně a docela je i tak natočen,jen děti s černými nehty se ksichtí a vy se musíte bát,pokuď nejste jejich rodičem,aby jste neobíjmali. Film funguje,až od druhé půlky,kdy jako horor žije dobře,stále je to průměr se solidní hudbou Harryho "Pátek 13.ého"Manfridiniho a atmosférou. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

No tak já jsem černonehtíkové děcka neviděl ani před 10 lety a už vůbec ne třeba před patnácti. Viděl jsem je dnes večer (tj 2008) a mám od teď další prima podtácek pod sklínky. Kdyby tam bylo aspoň neco jiného než blbě se tlemící děcka co pořád na někoho šahají ... Díky Řitce, díky Filmagu, díky Tromě. ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Ze začátku nic moc, ale druhá půlka po setmění se rozjede úplně výborně. Mě osobně moc neseděl fakt, že ty dětí vraždí po tom, co je ozářil nějaký únik z lokální elektrárny. Určitě by se kolem toho dala vymyslet mnohem lepší story, taky by nevadilo kdyby děcka byly o něco dravější, brutálnější, vraždy trošku jiné ... Nicméně úplně marné to není, atmosféra ospalého městečka Ravensack je celkem dobře vykreslená a rozhodně sem si oblíbil postavu místního šerifa (Gil Rogers). 50% ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Škoda tej radiáce ktorá tomuto začiatku velmi neprospieva. Ale tie deti boli dobré hlavne keď vzťahovali pred seba ruky a každého chceli objať lenže kto sa ich dotkne premení sa na mrtvolu upečenú zaživa. Miestny šerif ich bude chcieť zastaviť najprv vyskúša strielanie lenže to nepomôže pretože gulky ich nezastavia. Lenže potom vyskúša sekeru a to zabere. Tento TROMACKY horor zaujme predovšetkým dobrou hudbou a priemernou atmosférou. Po Toxickom Mstitelovi odporúčam práve tento horor na jedno pozretie. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Béčko, ktoré sa svojou stavbou nelíši od tuctov ostatných svojich príbuzných. S tou výnimkou, že je krotkejší a o dosť nudnejší. Gore ( okrem masiek ) je zbytočné spomínať, napätie takmer nulové a atmosféra sa vyplaví na povrch len v náznakoch. A všetko to ešte doráža záver, ktorý sa logicky dá čakať, ale paradoxne práve proti logike ide. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o poslední film, v kterém si zahrála herečka Shannon Bolinová. (Pumiiix)
  • Řev, který vydávají posedlé děti při umírání, je namixován ze zvuku koček v říji. (Fenk)

Reklama

Reklama