Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (119)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Šílený příběh, ve kterém zřejmě nikdo není tím, kým se zdá, nenechá diváka polevit v ostražitosti. Jedinou výjimkou je hlavní hrdina. Jenže tady to nějak vedlo k dojmu, že je to nejméně zajímavá postava ve filmu, což dokládalo i obsazení této role nějakým Tomerem Sisleyem. Na druhou stranu většina akčních scén vypadala jako poctivá práce kaskadérů místo obvyklého tance pixelů, a to je dneska také plus. Ale druhý díl už vidět nehodlám. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Slušný důkaz, že i v Evropě umí filmaři točit solidní řemeslo. škoda jen, že Largo místy trpí na občasnou naivitu a silnou, až místy chaotickou překombinovanost. Jinak se totiž jedná o nadprůměrný thriller s příjemnou atmosférou který jen dokazuje, že silné filmy stavící na akci nejsou dávno již jen výsadou ostrovní a zaoceánské tvorby. Příště by to chtělo jen trochu větší důraz. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Příjemná akční blbina z francouzské produkce. Sice se občas snaží tvářit jako promyšlený thriller se sofistikovanou zápletkou, ale díky tomu občas propadá do nelogických zmatků. Ale to nevadilo. Většinou to mělo švih, sympatické herectvo včetně prkenného hlavního hrdiny a celkem atraktivní exteriéry. Možná to mohlo být trošku kratší, ale čert to vem. Koukalo se na to hezky. 60% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Průměrná akční podívaná s prostým příběhem přeplněným neustálými rádoby šokujícími zvraty, což vede k výrazné nepřehlednosti. Já jsem na Largo Winch šel jen, abych nekazil partu, protože spolužáci chtěli ten film tuze vidět. Kdyby bylo na mně, vybral bych si z bohaté nabídky pařížských kin určitě jinou filmovou lahůdku. Posléze jsem se dozvěděl, proč Francouzi tolik toužili Largo Winch vidět. Netušil jsem, že existoval stejnojmenný seriál, který byl hodně populární. Aspoň jsem je poučil, že Karel Roden je Čech a nikoliv Chorvat, Srb nebo Rus :-) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Komiksový thriller tentokrát přetvořený do celovečerního filmu. Scénář je o proti televiznímu seriálu propracovanější a více logičtější, takže nevyznívá neadekvátně. Akční scény mají určitou adrenalinovou přitažlivost, což přidává na efektivnosti. Ale jo, slušný akční zážitek může být zaručen, ale asi ne pro znalce daného komiksu. Ale to už u takových počinů občas bývá. Je to hlavně otázka děje a atmosféry. Dá se ale s poklidem říct, že se Tomer Sisley své role chopil adekvátně dle svých možností, stejně jako Karel Roden, u kterého je pro nás škoda malého prostoru. Ale i tak jeho přítomnost potěší. Francouzský styl je znát, čímž se krapet odlišuje od hollywoodské produkce. Takže snímek díru do světa moc neudělá, ale za zváženou stojí. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Tomer Sisley zvládol väčšinu kaskadérskych scén sám. Dokonca sa kvôli filmu začal učiť po srbsky. (m.a.t.o.)
  • Vo filme sa o Larga (Tomer Sisley) starajú pestúnski rodičia z Chorvátska. V komikse to však bol manželský pár z Lichtenštajnska. Nerio Winch (Predrag Manojlovic) o sebe vo filme taktiež tvrdí, že pochádzal z veľmi chudobných pomerov. V komikse je to však úplne naopak, keďže jeho otec bol milionárom. Jednou z ďalších odchýliek od komiksu bolo aj Largovo uväznenie v Brazílii a nie v Turecku. (MikaelSVK)
  • Tento film vznikl na základě románů a komiksu, jejichž autorem je Jean Van Hamme. (claudel)

Reklama

Reklama