Reklama

Reklama

Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase

  • Velká Británie Frequently Asked Questions About Time Travel
Trailer

VOD (1)

Když si ve sci-fi komedii z produkce HBO tři obyčejní muži dají večer v hospodě pár piv, nic nenapovídá tomu, že by se mělo přihodit cokoliv výjimečného. Přesto však dojde k události, jež uvede do pohybu sérii výletů zpět i kupředu v čase...  Když do místního baru vstoupí tři úplně obyčejní muži, aby si večer dali pár piv, pokecali spolu a na chvíli zapomněli na svůj zcela průměrný život, nic nenapovídá tomu, že by se mělo přihodit cokoli výjimečného. Ray (Chris O'Dowd) je pověstný svou posedlostí, týkající se cestování v čase, ale když se setká s Cassií (Anna Farisová), která prohlašuje, že je z budoucnosti, považuje to samozřejmě za žert. Toby (Marc Wootton) je posedlý filmem, a když uslyší Rayovu historku o ženě putující časem, předpokládá, že kamarád mu přihrál filmovou zápletku. A cynický Pete (Dean Lennox Kelly), který ničemu takovému nevěří, musí změnit názor, když náhodně nahlédne do budoucnosti baru, který je plný mrtvol a on je mezi nimi. Tato událost uvede do pohybu sérii náhodných výletů časem zpět i kupředu, v jejichž průběhu se tři hrdinové snaží najít pravidla pro cestování v čase a odhalit tajemství, kdo se je bude snažit zabít a proč... Sci-fi komedii z původní produkce HBO režíruje Gareth Carrivick. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Natočit téměř celou časovku v jedné jediné hospodě znamená dvě věci: buď neměli autoři dost peněz, anebo měli dobrý nápad. V tomhle případě je správně nejspíš obojí, ale převažuje za B. Trojice looserovských kámošů od piva potkává sebe sama v různých časových, nikoliv ale prostorových rovinách. Jednoduše: ať se děje, co se děje – i kdyby byla apokalypsa – tihle tři jsou pořád v hospodě. A že se tam dějou věci! Chlapíci se snaží zachránit sami sebe a potom i celý svět – a to vše pořád z jedné hospody. Jak říkám, věrnější štamgasty abys pohledal. Jasně, že snímek neohromuje nějakými rozmáchlými triky, ale má vtipný scénář a ostře nasazené tempo neustálých zvratů v čase udrží až do konce. Je to zábava! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Scénaristicky nápaditá pocta sci-fi, která nakonec nebyla zas tak vtipná, jak jsem očekával. Jasný, ústřední trio je sympatické a tvůrci si s tím cestováním v čase opravdu pohráli, takže některý časový paradoxy potěšej. Stejně jako tempo filmu, které je opravdu triskové. Bohužel, se přitom cestou někde vytratil humor a až na pár super hlášek jsem se moc nesmál. Sympaťákům navíc sekunduje ještě otřesná a čím dál hnusnější Anna Faris a ten konec byl taky trochu přitaženej za vlasy. Ale i tak celkem příjemná oddechovka, od Britů jsem ale čekal trochu víc. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

12 opic v hospodě po několika rundách. Nakonec překvapivě výrazně méně komediální a mnohem chytřejší než by se zpočátku zdálo (až do momentu s jukeboxem, vše poté je důvod proč jsem málem šel s hodnocením ještě o chlup níže). Pivko a mikina s kapucí jsou u sledování stejně nezbytnou výbavou jako ručník při čtení Stopařova průvodce po galaxii. ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Britskej humor - co byste chtěli... Trošku Monnthypythonovské, ale ne ad absurdum...Nedejte se odradit začátkem. Možná se vám bude film chvíli zdát vážně divný, nesouvislý, absurdní, přesto vás nakonec chytí. A čím, ptáte se? Není to ničím jiným, jen tím, jaký je ten film divný, nesouvislý, absurdní a zábavný...Podivné, že? Britské... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me docela zklamalo. Sice je to vcelku originalni, precejen spracovat sci-fi o cestovani casem jako pribeh tri idiotu, ktery se nehnou z hospody se jen tak nevidi, ale tim bohuzel napady konci. Postavy se tak furt motaj po hospode a v jejim okoli, neustale ze sebe sypou hlasky, pricemz pobavi fakt jen minimum z nich, O'Dowd je sice sympatak, ale o dalsich dvouch se to uz moc rict neda a i pri ty kraticky stopazi 75 minut to uz zacne bejt ke konci lehce otravny. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Grafika úvodních titulků je cílenou parafrází na filmového Supermana. (curfew77)
  • Ve scéně, kdy má Ray (Chris O'Dowd) říci své vysněné povolání, odpoví "Time Lord". Jde o rasu ze seriálu Pán času (od r. 2005), ve kterém se objevil v epizodě „Shakespearův kodex“ jako William Shakespear Dean Lennox Kelly, který zde hraje Peta. (mi-ib)
  • Když je ve filmu podruhé záběr na zdevastovanou hospodu a mrtvé osoby, můžeme si všimnout, že majitel hospody (Nick Ewans) bez problémů dýchá, i když už je po smrti. (VelkejViktor)

Reklama

Reklama