Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (585)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně natřískaný, v porovnání s geniálně vypointovaným Za plotem, nebo žánrově křišťálově čistou Kung Fu Pandou však občas zaostává. Na druhou stranu opět posouvá hranice toho, co je možné (a přípustné) narvat do animovaného rodinnho filmu a místy je ve svém nekompromisním a nekorektním glosování a shazování snad úplně všeho prostě bombastický. Ke skutečné ENORMNOSTI tak chybí jen nepatrný kousíček... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $175miliónovTržby USA $198,351,526Tržby Celosvetovo $379,882,019Tržby za predaj DVD v USA $69,265,302 //počet predaných kusov 4,009,913║ Štúdio DreamWorks opäť milo prekvapuje, minimálne tak ako to bolo u Kung Fu Pandy. Tiež mi spočiatku neprišiel trailer na túto rozprávku zrovna moc lákavý a opak sa stal pravdou a tvorcovia ponúkajú dobrodružnú jazdu z neskutočne čudnou uletenou partiou monštier na čele z obrovitou Súú-zaan. Príjemná oddychovka. /videl v kine: 95%/ (videl na festivale Comics Salon 2009) ()

Reklama

Zíza odpad!

všechny recenze uživatele

Já si fakt nemůžu pomoct... vyvolávalo to ve mě pocit pomalu na zvracení. Nechápu jak to, nikdy se mi to nestalo, ale tohle mě tak znechutilo, že i když hrozně nerada dávám odpad, tak tohle si ode mě nic jiného nezaslouží. Fakt sorry, ale nuda a odpor, co jsi ve mně vzbudil filme, se jen tak odpustit nedají. ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Animovaná "giant monsters" pastiš i persifláž zároveň, referenčné odkazy na každom rohu a jeden takmer vôbec neriedený adrenalínový nápoj plný rozšafných sekvencií. Prostá atrakcia za štyri žetóny, pri ktorej sa nerieši húževnatosť zápletky, ale strmosť a rozmanitosť horskej dráhy. A DreamWorks proste jede... ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Velice jednoduché, avšak nehorázně zábavné. Natlakované explozivní akcí. Monstrózní. Hláškoidní. Český dabing výborný, ale chci slyšet Setha Rogena coby želatinového B.O.B.a. Vzhůru do oblak bude mít co dělat, aby se vyrovnalo takovéhle dynamické smršti, která mě vytáhla ze sedačky a vcucla do sebe. Kopernik šopák! 90-ti %-ntní spokojenost. 175 miliónů dolarů(rozpočet)/379 miliónů dolarů(výdělek celosvětově)/15 miliónů dolarů(čistý zisk z kinoprojekcí) ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

  • Na obřího robota pálí stíhačky typu F-14 Tomcat a helikoptéry AH-64 Apache. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno