Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (585)

kinej 

všechny recenze uživatele

Obyčejný animák s obyčejným scénářem a poměrně obyčejnými postavami. Kromě exceletního technického zpracování nenabízí film nic mimořádného. Seth Rogen nebo Reese Whiterspoon je sice celkem dobré obsazení, ale na druhou stranu nemají jejich skvělé hlasy moc co hlásit, takže jejich potenciál zůstává plně nevyužit. ()

choze 

všechny recenze uživatele

3D filmy měly dva vrcholy - poprvé v první polovině 50. let, kdy zahrnovaly mj. právě monster filmy jako IT CAME FROM OUTER SPACE nebo ROBOT MONSTER a podruhé v první polovině 80. let, kdy se v tomto formátě vyrojilo několik převážně hororových béček (sequely AMITYVILLE 3, PÁTEK TŘINÁCTÉHO 3, ČELISTI 3 aj.). Shodou okolností se k nám toto jaro vrací 3D v obou těchto svých podobách - jako pastišový monstr animák a jako remake osmdesátkové béčkové vyvražďovačky (KRVAVÝ VALENTÝN). MONSTRA VS VETŘELCI si utahují i skládají hold klasickým americkým monster filmům 50. let, které se přiznám jsem neviděl, ale mám o nich povědomí. Na film jsem zašel, protože jsem doufal v další ÚŽASŇÁKOVY jen s monstry namísto superhrdinů a i když je akce stejně kvalitní, scénář je výrazně slabší a pomoc v podobě 3D se tak filmu celkem šikne. Zparodování komunikace s mimozemšťany (Faltermayerovou) hudbou jako v BLÍZKÝCH SETKÁNÍCH bylo geniální. "TAK TY NA MĚ TAKHLE? OCHUTNEJ OLOVO! NO NE, JEMU TO VÁŽNĚ CHUTNÁ." ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Videl som iba na dvd doma, čiže som prišiel o 3d efekt a tým pádom môžem hodnotiť predovšetkým scenár a príbeh. No a nastáva problém, pretože vtipy a odkazy na rôzne sci-fi mi nepripadali nijak zvlášť vtipné a sú do príbehu natlačené trochu násilne. Celé to vyznieva trochu infantilne, aj napriek týmto odkazom, ktoré pochopia iba dospelí a zainteresovaní. Potenciál bol vyšší. No a grafika síce úžasná, ale to by malo byť pravidlo a nie dôvod k vyššiemu hodnoteniu. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Holky, co se jim tampóny tvarují ve formě z cisterny a které si palmovité chloupky na holeních zastřihují vrtulníkem, jsou velice hot. Vůbec nechápu, proč jí ten mudla dal kopačky. Vždyť se mohl stát vaginálním speleologem! Jak si teď slečna přijde na své? Jsou americké jaderné nosiče v ohrožení? Že je zablemcá? Považme. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slušný leč ne tolik povedený animák, který v obrovské konkurenci dost zaostává. Rozhodně se jedná o dobrý nápad, který však nebyl ani zdaleka tak vytěžen jak mohl být v rukou zkušenějšího týmu. Díky krátké délce a několika opravdu povedeným scénám film nenudí ale bohužel se ani na chvíli nerozjede natolik jak by si divák zasloužil. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

  • Záběry B.O.B.a (Seth Rogen) unikajícího přes dveře z laboratoře jsou shodné se záběry z filmu The Blob (1958). (HellFire)

Reklama

Reklama