Reklama

Reklama

Lovci draků

  • Francie Chasseurs de dragons (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Připravte se na průzkum ostrovů, kde nebezpečí číhá za každým rohem, na seznámení s nejstatečnějšími hrdiny a nejrychlejší běh svého života (ten budete nutně potřebovat, až se na vás pohrnou draci z obou stran Velké západní zdi)! Tito draci mohou být větší než ostrov nebo malinkatí jako květák, chrlí nebo prskají oheň, lítají nebo se plazí, jsou všude a každý je jiný. Co mají společného, ptáte se? Neskutečnou chuť na vás! Takže pokud si chcete zachránit krk, držte se Zoe a jejích společníků – Gwizda, Lian-Chua a Hectora. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (151)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Seriál znám, ale film jsem si pustil až dnes. Je to ze stejného prostředí se stejnými hlavními hrdiny, jen filmová Zoe není seriálová Zoe, ale tady je to ukřičené a ne zrovna sympatické děvče, z kterého mě místy bolela hlava. Ostatní postavy jsou víceméně stejné, animace je průměr, ale svět který vyobrazuje se mi (jak jsem již sdělil u seriálu) prostě líbí. Příběh je klasickou hrdinskou cestou a finální nepřítel sice působí docela impozantně, ale mě nijak extrémně nevyděsil. Takže i když bylo fajn se na partu, co mě před nějakými deseti nebo možná už dvanácti lety přinesla docela fajn zážitky, znovu podívat, tak film je jen průměrná zábava s opravdu dobrou a výraznou hudbou. 5,5/10 ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Děj je sice celkem o ničem, vtipu film také moc nepobral, ale jednu se musí uznat. Je to úžasná vizuální podívaná. Všechny ty létající plošinky, planetky, trosky katedrál, nestvůry jsou na tak vysoké vizuální úrovni, že by si o tom nějaký Shrek mohl nechat zdát. Ani nevím jak se to animátorům a zvukažům povedlo, ale film místy působí monumentálně. Jen by to chtělo pro příště více zapracovat na ději. ()

Reklama

PDcz 

všechny recenze uživatele

2** body Vemu to fakt rychle, jsem nějakej nakřáplej. Hned z kraje bych jen napsal, že kdyby v tom filmu nemluvili a víc si pohráli s okolím a hudbou, dali bychom 4**** bodíky. [X] Minus 1* bod DABING. Chápu, že to je pro děti, ale od Pixara nebo Dysney si s tím aspoń drobet vyhrajou. Tohle děs běs. [X] Minus 1* bod Dějová linie byla taková nějaká.. prostě pro nejmenší, ale mám v tom případě tento film vůbec právo hodnotit? [X] Minus 1* bod To malé plivající oheň mi vadilo, nějak sem nepochopil, proč to tam bylo. [X] Na pohádku hezky přijatelné, doporučeje dětem utíkat z domova oknem. ()

killjezor 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení že nejenom pixar umí dělat pěkné animáky. Příběhově ničím nepřekvapí, ale svým netradičním zpracováním přinesl něco trošku nového. Humor byl taky trochu jiný a veselý a ikdyž byly postavy opravdu divné, tak působily velmi roztomile a já jim celou dobu držel palce, ikdyž bylo všechno jasné od samého začátku. ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že jsem chvílema až nevěděla, jestli se pořád ještě dívám na ten nesmělý animáček o lovcích draků, nebo jestli koukám na nějaký akční fantasy snímek. Závěr byl opravdu dobře animačně propracovaný a některé záběry byly fantastické a opravdu zajímavé, hlavně části s ohněm. Když to všechno shrnu, tak na druhou stranu zde bylo dost hluchých míst, kdy jsem se prostě nudila a dramatické scény s ohněm a nestvůrami mi do tohoto filmu vůbec neseděly. Přišlo mi, že se tvůrci nedokázali dost dobře rozhodnout, jestli tvoří akčňák pro dospělé, nebo pohádku pro děti. ()

Galerie (93)

Reklama

Reklama