Reklama

Reklama

Vědec Rick Marshall se proslavil televizní debatou s ostříleným moderátorem Mattem Lauerem, ve které byl totálně zesměšněn před celým vědeckým i nevědeckým světem. Jeho bývalá studentka a obdivovatelka Holly mu říká, že pro ni byl vždy vzorem a že jeho kontroverzní teorie kombinující časoprostor a paleontologii ji inspirovala k tomu, že studuje paleontologii. Ukáže mu i zkamenělinu, na které dr. Marshall pozná svůj zapalovač, který byl zašlápnutý dinosauří tlapou. Má také náhrdelník s křišťálovým jehlanem, který vylučuje silnou energii trachyonu. Holly doktora přesvědčí, aby dokončil svůj trachyonový zesilovač a aby spolu zašli do jeskyně, kde fosilie našla. Když tam přijdou, trachyonový zesilovač se aktivuje a způsobí, že se oba i s jeskynním průvodcem dostanou do vodního víru a poté se ocitnou v úplně jiném časoprostoru. Seznámí se tam s opičím mužem, který jim v novém světě pomáhá přežít. Podaří se trojici najít stroj času, který je dokáže vrátit do současnosti? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (340)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Fascinovane som pozeral na tú znášku bláznivých absurdít a pri každej eskapáde som sa naozaj uisťoval, že toto určite bola tá "NAJ" scéna filmu a nič blbšieho už nemôže prísť, ale chyba lávky - zakaždým prišlo. Ako komédia mi tento film zrovna neprišiel, ale napriek tomu som sa u neho celkom bavil, aj keď trochu inak, než jeho tvorcovia asi zamýšľali. Takže nakoniec to až tak stratený čas určite nebol. Potenciál v podobe Willa Ferrella, veľkého rozpočtu a nápadu zostal nevyužitý - bohužiaľ. Áno hlavným ťahákom tejto komédie je bezpochyby Will Ferrell, ale prečo investovali bezmála 100 mil. dolárov do takejto hrôzy? Digitálne efekty sú dnes už bežným štandardom, takže ani tu neohromia. A komu túto detskú komédiu odporučiť? Snáď len fanúšikom dinosaurov a Willa Ferrella. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Ak sa na to dívam Ferrell - ovými očami tak je to super pecka, bomba :) Ak sa na to pozriem mojím "kritickým" okom... no bola to totálna pi*ovina, ale veď nič iné som ani nečakal :) Nebudem klamať, páčilo sa mi to a ozaj som sa párkrát zasmial. Našiel som si tuna svoje :D 6/10 + Anna Friel oveľa "rajcovnejšie" ako v Bathory :). Ferrell je člen, teším sa na jeho ďalší počin. Dobrá rada na koniec, uvoľnite sa prosím... ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle žádnej potenciál nemělo a podle mě z danýho tématu a hlavně z danýho příběhu to vytěžilo maximum, i když to ve výsledku neni nic extra. V podstatě bavit tady dokáže jedině Will Farrell a i když sem ho nikdy moc nemusel, tak mu začinám přicházet na chuť, je rozhodně srandovní a to, že tady z něj udělali profesora je ještě srandovnější, ostatní postavy za moc nestojí a jen výjimečně vyprodukujou něco vtipnýho, ale jako parťáci Willa, aby nebyl na všechno sám a aby měl být kdo zhnusenej, když na sebe lije dinosauří chcanky, ujdou a neotravujou. Jinak triky a hlavně masky samozřejmě otřesný, ale to k těmhle komediím už tak nějak patří a vlastně si myslim, že to je i trošku naschvál, hlavně co se týká těch masek, aby to bylo vtipnější. Zabavil sem se, ale nebylo to nic extra třeskutě zábavnýho ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Cítím k tobě lásku, která je milionkrát větší, než jakou cítil Kristus k lidstvu, když visel na kříži." Ne, to není existenciální drama, ale ztřeštěná sci-fi komedie s podařenými triky, místy nádhernými obrazy (džungle) a vtipnými průpovídkami, které ovšem ne vždy jsou vtipné. U všech kapitánů Kirků jako oddechovka proč ne! ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell dokáže udělat z debila sympatického debila a z kraviny sympatickou kravinu... A o tom celý film tak nějak je. Přiznaná blbost a přehnanost, občas povedený vtip, krásná kýčovitá výprava a milý nádech z toho dělají relax, o jaký se marně snažila příšerná Fraserova "Cesta do středu Země". A snad tolik nevadí pár nechutností, nad kterými jsem se trochu nepřiznaně ve Ferrellově podání bavil (aneb jak se zneviditelnit dinosaurovi). ___ Na jedno podívání slabší 4*, našlo si mě to v pravou chvíli. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Hvězdy původního seriálu ze sedmdesátých let, Kathy Coleman a Wesley Eure, si ve filmu zahrály camea, která se ale nedostala do finální verze filmu. (CrypzzXD)
  • Původní rating byl R, ale po sestřihu se film dočkal mírnějšího PG-13. (HellFire)

Související novinky

Neeson s bílou parukou a plnovousem

Neeson s bílou parukou a plnovousem

05.12.2010

Znamená to, že si zahraje Santa Clause? Ne, Slobodana Miloševiče. Přesněji řečeno fiktivní postavu, která bude osudy bývalého srbského prezidenta inspirovaná. V temném dramatu An Ordinary Man Liam… (více)

Reklama

Reklama