Reklama

Reklama

Cesta do středu Země

  • USA Journey to the Center of the Earth (více)
Trailer 1

VOD (1)

Geolog Trevor Anderson přednáší na univerzitě o tektonice zemských desek. Od nepřejícího profesora Kitzense se dozví, že laboratoř, v níž pracoval s bratrem Maxem, bude uzavřena a jako neefektivní zrušena. Doma navíc Trevor zjistí, že zapomněl na třináctiletého synovce Seana, kterého slíbil švagrové Elizabeth na několik dnů pohlídat. Ta současně Trevorovi předá krabici s věcmi po Maxovi, který před deseti lety zmizel během jedné ze svých výprav. Uvnitř Trevor objeví starý výtisk Verneovy Cesty do středu Země, plný bratrových poznámek. Později si v laboratoři všimne seizmického čidla, které Max umístil na Islandu. Pochopí, kam by se měl vydat, aby zjistil, co se s bratrem stalo. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (595)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

PROBOHA, pro koho byl tento film natočen? Pro jaké diváky? Pro děti do 5 let? Pokud ano, tak fajn, ale pokud to bylo pro širokou veřejnost....... KATASTROFA. I studio kamarád a nebo večerníček je více akční, než tento film. Ke všemu děsná nuda a otrava. Když si vzpomenu, že jsem se na tento film těšil..... rozbolí mne hlava. Cesta do středu Země na Hallmarku je proti tomu ARMAGEDON 2! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Po Maxovi toho moc nezůstalo. Dá se říct, že jen knížka Cesta do středu země plná poznámek …. Nenáročná dobrodružná podívaná s vtípky, kterým se při troše dobré vůle usmějete a na které je v mnoha záběrech vidět, že její kouzlo MĚLO být ve 3D projekci. Pak bych na ni v pohodě vzal své děti, protože to mohla být novodobá Cesta do pravěku, která by díky svým 82 minutám nestihla nudit. P.S: budete li mít možnost takto film zhlédnout, klidně si přidejte hvězdu. P.S. II: Po zhlédnutí 3D verze musím konstatovat, že přestože je příběh krávovina, některé pasáže jsou opravdu zajímavé. I v obýváku! Ale hrozí, že na podruhé to může ztratit kouzlo. PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE *** NAPĚTÍ *** Co uvidíme (možná) příště? Po ,,Jyrkovi“ toho moc nezůstalo. Dá se říct, že jen knížka Minuty s Jiřím Paroubkem s několika poznámkami. Ovšem Eric Brevig, jakožto špička v oboru speciálních efektů tentokrát na nátlak distributorů natočí film komplet v 3D. Není jisté, jestli Brendan Fraser přijme nabídku. Jisté však je, že já s dětmi zůstanu doma. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na klasiku z 50.let nemá ani náhodou. Indiana Jones kouká z celého filmu jako sláma z bot. Stačí připomenout jízdu na vozících( Chrám zkázy), přechod po zmagnetizovaných balvanech( Poslední křížová výprava), či jízda na spodní čelisti dinosaura( Chrám zkázy - jízda na člunu). Triky jsou neuvěřitelně laciné a odbyté, což by se dalo odpustit, pokud příběh by byl strhující a dechberoucí. A proč se zde, rovněž po vzoru série s I.Jonesem, opět setkáváme s protivnou ženskou, která po všech peripetiích padne svému skorozachránci kolem krku? Klišé na klišé... Na jedno podívání v TV dostačující. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

PC skákačka převedená na plátno, příčemž vykrádá, co se dá a vykrádá velmi okatě. Efekty velice průměrné, nějaké fyzikální zákony nikoho nezajímají a logika si také vzala dovolenou. Jediné plus za ústřední hereckou trojici, především za Frasera, který i navzdory naprosté demenci své postavy zůstává těžkým hláškařem... A vlastně ještě za hudbu... Uznávám , že ve 3D to může být alespoň slušná atrakce, což je také asi jediný účel tohoto filmu. V normálním kině nicméně postrádá smysl. Proč na to chodit do kina, když "je to všechno v knize"... ()

MMR 

všechny recenze uživatele

No jéje, tak na tohle by se neměli dívat ti, kteří mají v životě smůlu. Protože by to vážně nerozdýchali. I já měl co dělat, abych ustál tu hromadu, ty návaly kliky, co hlavní hrdinové měli. Místo napětí z toho šel jen šibalský úsměv, který značil značnou nespokojenost s průběhem. Vše je jednoduché, skála, kterou Brendan Fraser zničí pár údery dřevěného klacku, jak jednoduché, já bych to mydlil sbíječkou půl dne, a odpadnul by sotva kousíček kamene, a on je takhle pohotový. Klobouk dolů. Jediné, co bych vyzdvihnul, je grafika, ta neměla chybu. Proto také hodnotím průměrem. ()

Galerie (129)

Zajímavosti (11)

  • Na jednu z najnáročnejších scén, padanie do stredu Zeme, boli použité obrovské ventilátory, ktoré tlmili pád hercov. (Tolf)
  • Severoamerické tržby byly 101,7 milionu amerických dolarů, celosvětové 244,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

Jules Verne potřetí a počtvrté

Jules Verne potřetí a počtvrté

18.08.2014

Ačkoliv z letošního Hercula filmová série nejspíš nebude, Dwayne Johnson naříkat nemusí. V minulých letech totiž infiltroval hned tři jiné a žádná z nich zatím není u konce. Rychle a zběsile 7… (více)

The Rock jede na tajuplný ostrov

The Rock jede na tajuplný ostrov

02.09.2010

Fotky a videa z Faster a Fast and Furious 5 ukazují Dwaynea Johnsona zase jednou v akci a je to fajn. Na rodinné filmy se ale nevykašlal – nahradí totiž Brendana Frasera v pokračování Cesty do středu… (více)

Dan Aykroyd je méďa Béďa

Dan Aykroyd je méďa Béďa

08.11.2009

Nahradí tak Dawse Butlera, který poskytl hlas původnímu kreslenému Béďovi (alias Yogimu). Ve filmu studia Warner Bros. Yogi Bear, který kombinuje živou akci a digitálně animované zvířecí hrdiny,… (více)

Reklama

Reklama