Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už jsem si zvykl na všelijaké Asylácké srajdy, ale tohle byl doslova vrchol. Nejprve mě zmátlo to, že tohle paskvilové scifi/fantasy uvedl Filmag jako horor. Potom jsem se naštěstí tady ujistil , že tenhle kousek do mého žánru nepatří. Narozdíl od Jurského parku je tohle absolutní digitální mazlanina se smradlavým dárečkem uvnitř. Otřesní dinosauři, dementní výkony herců/neherců, scénář stvořený v největším alkoholickém deliriu a naprosto stupidní konec jen podtrhli úroveň celého snímku, který trval nekonečných 85.minut a byl jedním velkým utrpením. Nechápu proč do něčeho takového vůbec lezl můj oblíbenec Michael Gross. jen kvůli němu nedám nulu. Nikdy více. ()

divak84 odpad!

všechny recenze uživatele

proč bych nemoch dát tehle sylumske příšeře "odpad", když jsem viděl vše říkající 2 minutový spot na YT ? a BTW. nechci tady dělat ze sebe křupana nebo generála, ale každý kdo tehle hovadině (ikdyž hovadina je tomuhle počinu vlastně složený kompliment) dá víc než odpad, nemá žadný vkus.... opravdu nemá... nezlobte se, ale 1* je třeba pro amerického ninju 2 a ne asylumským "sranda projektům".. ()

Reklama

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Trikovo nabité akčné sci-fi? WTF! Tento snímok je primitívna nepozerateľná záležitosť! Bolesť hlavy a vyvrátenie obsahu žalúdka sú sprievodnými javmi pri sledovaní tohto snímku. Nelogické chovanie postáv, demencia na každom kroku, dve digitálne pra-rastliny v priemernom lesnom poraste, digitálni dinosaury /ten vo vode taký nepodarený, že ho radšej skryli strihovými efektami/ a príbeh ako keby od prostitútky. ()

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuhle filmu jsem se dostal tak, jak to měli tvůrci v úmyslu. Přehlédl jsem se a myslel si, že to je Emmerichův film. Pak jsem hledal titulky, ale na mou verzi pasovali jen slovenské titulky. Nu což, do čerta, tak jdem na to. :-) Hm, cestování v čase, ok. Hm, parta vojáků, kteří mají dohromady IQ 60 při 7 lidech, ok. Hm, kříženec T-Rexe s Godzillou, který skáče při svých 20. tunách do výšky 50 metrů? To už není ok. Ostatně celý tento film je jeden velký OMYL!!! Věděl jsem, že jdu do sračky, tak jsem předpokládal, že se alespoň zasměju, ale tohle nebylo ani vtipné!!! Tohle je přesně ten typ špatného filmu, kterému náleží jen jedno jediné možné zařazení, na odpad! filmového dna! ()

gezper odpad!

všechny recenze uživatele

Test odvahy, má to 11%. Ne že bych filmy odsuzoval dopředu, ale přece jen nějaká pre-selekce musí být. Takže udělám na sobě pokus: Jak dlouho to vydržím po očku sledovat? Zanechá to nějaké podstatné stopy na mé psychice? Závěr: je to peklo! Nedá se to sledovat ani na 10% pozornosti bez újmy na duševním zdraví. Cituji z citace textu distributora filmu: "Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky." Nejsem si jist, zda mysleli trika s krátkým nebo s dlouhým. Ovšem jedna pasáž ze souvěti je pravda, vymklo se jim to z ruky - ale nikoliv vědcům, nýbrž tvůrcům filmu. [0%] ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Přestože originální název filmu zní 100 milion BC, v samotném příběhu se mluví zhruba o 70 milionech let před Kristem. (Terva)
  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)
  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)

Reklama

Reklama