Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (689)

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

Sakra, kdo na tohle dává peníze? A jakto, že už to není na prvním místě v žebříčku nejhorších filmů? Playgirls je sice ptákovina, ale narozdíl od výtvorů pána Seltzera a Friedberga se na to člověk může podívat i v relativně střízlivým stavu... Promiňte, zase se mi udělalo nevolno, musím jít.............................. ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Co může normálně uvažující člověk říct na tule věc? Pokud bych byl opravdu rozumný, tak bych se na to ani nedíval. DM je naprosto nechutná a hloupá věc, která dělá sto letům kinematografie neuvěřitelnou ostudu. To, že film paroduje i věci, které vlastně ani v době psaní scénáře nebyly natočené, předurčuje DM na naprosté dno. 99% vtipů je tedy založeno na tom, že člověku, který vypadá jak postava z plakátu, je fyzicky ublíženo. Ha-ha-ha. Jen lituju lidi, kterým se to líbí. Obvykle názor druhých beru, ale tohle... prostě ne. ()

Reklama

Renton odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář: Jason Friedberg, Aaron Seltzer .. Katastrofáááá!! Věděl jsem, že tohle jednou zase přijde a můj osobní hodnotící rámec bez 'odpadu' nebude stačit. ___ Křečovitá amatérská parodie (i „parodie“ je silné slovo) bez kladů ba bez nosného děje, bez vtipu, bez mozku a vkusu, kdy jde o sled kratších či delších střípků největších filmových a popkulturních hitů/hvězd posledních roků v tragicky složené, napsané, zahrané, zrežírované mozaice (Armageddon, 10 000 BC, American Gladiators, Amy Winehouse, krkání, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, Flavor Flav, zív, No Country for Old Men, Superbad, sračky, Wanted, Juno, Cloverfield, High School Musical, Justin Timberlake, podělané slipy, Hannah Montana, Hancock, Sex and the City, mateřské mléko, You Don't Mess with the Zohan, Toyota Prius, Jumper, zív, Chronicles of Narnia: Prince Caspian, Night at the Museum, Enchanted, plodová voda, Let's Dance, Iron Man, Hellboy, krávy, Hulk, Twister, TUJM, Get Smart, hovna, Alvin and the Chipmunks, Batman, zív, Speed Racer, pedo/zoofilní Michael Jackson v kufru:-)), Beowulf, Kung-Fu Panda, Love Guru, zííív...). ___ Přesto doporučuji: všem masochistům a zejména škarohlídům - alespoň si budete více vážit 40% filmů, nad kterými někdy až moc ohrnujete nos;-)) __ Ještě že jsem tuhle katastrofu viděl v kině zadarmo a datum 29.08.2008, kdy měl přijít domnělý konec světa, mám za sebou. To Už Je Moc.. 0%. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Čo viac dodať k tomuto filmu, čo už všetci nepovedali? Jason Friedberg a Aaron Seltzer sú proste ekvivalentom najhorších režisérov, scenáristov a producentov filmovej histórie a najväčší trest pre nich by bol nechať ich pozerať ich vlastné filmy. A ani sa nesnažte mi hovoriť, že je to predsa paródia a treba to tak brať! Ani náhodou. Existujú skvelé satiry a paródie ako napríklad Spaceballs. Toto nie je vtipné, nemá to chuť, miestami je to kruté a nechutné, absolútne bez inšpirácie... toto je fakt najhorší film,ktorý som kedy videl, a myslím si, že ani ako zhúlený by som na tom nič vtipné a komické nenašiel. Strieľa to vtipy naverímboha a ani jeden nefunguje. ANI JEDEN!!! Nie je ospravedlnenie pre tento film. Je to hnus, grc, odpad a všetko v jednom. Pre všetko na svete ľudia... NEPOZERAJTE TENTO FILM!! Hodnotenie: F V osobnom TOP 11 filmov, ktoré nenávidím absolútne najviac sa umiestnil na 1. mieste ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Hodnocení tradičně nechápu. Já jsem se bavil od začátku do konce, tenhle typ parodie (co nejvíc známých snímku poslední doby + americké hvězdičky) mi prostě sedne. Už začátek s Amy Winehouse je fajn, ale ta narozeninová párty ve stylu HSM s fragmenty spousty dalších filmů a účastí tolika "hvězd" zkrátka nemá chybu. Ale ani po výborné HSM like písničce nás tvůrci nenechají vydechnout, protože přichází Hannah Montana! Pak už začíná zběsilá jízda ve které perodované filmy ani nestihnete počítat. To už ale přichází čipmankové se svými songy a hrdinným útokem. Útok je to tedy hlavně na moji bránici. Ale vrchol filmu přichází až se závěrečnou písničkou, která je jednoduše dokonalá :DDD. samozřejmě, má to pár slabších míst a pár nevyvedených fórků, ale jako celek je to nehorzná prdel a podle mě zatím nejlepší počin dua Friedberg/Seltzer. /viděno na PC (DVDrip): 85% a 4*/ ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Dle filmu končí svět 29. srpna 2008, tedy v den premiéry filmu. (rafix)
  • Dátum, kedy vo filme zanikne svet, je totožný s dátumom vydania filmu. (rador)
  • Film se natáčel v Sheveportu v americké Louisianě. (rafix)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama