Reklama

Reklama

V tomto pořadu nahlédneme do soukromí rodin. Princip této reality show spočívá v tom, že si dvě ženy z předem vybraných rodin vymění své místo. V první polovině pobytu se každá nová žena musí přizpůsobit nové rodině, tzn. žít podle jejich pravidel. Ale ve druhé polovině se zase musí rodina přizpůsobit pravidlám nové ženy. Pořad se zakončí tak, že se sejdou dvě rodiny někde např. v restauraci a povídají si, jak se jim žilo ve vyměněné rodině (duklak2)

(více)

Recenze (411)

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Co považuji za opravdu velkou ubohost? Zaprodání rodiny pro padesát tisíc. Stejně tak, jako já nemám potřebu veřejně publikovat svůj soukromý život, nechci sledovat soukromí druhých. Z toho důvodu nevedu facebook, z toho důvodu nesleduji tento pořad. Degradace lidských hodnot je v dnešní společnosti více než zřejmá... ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je především dobrou sondou do života člověka a ukazuje, jak málo lidí je schopných se jen na pár dnů adaptovat na jiné prostředí, než je to jeho domácí, a podobně i jak si zvykají muži na ženy, které nejsou jejich vlastní. Mnohdy mě fascinuje jak je řada lidí nezralých a nepřizpůsobivých, netolerantních a činí jim potíže pár dnů vydržet s jinými lidmi. Rovněž je zajímavá konfrontace různých životních stylů a postojů k tomu, co komu právě nešmakuje či nic neříká! A dalším aspektem je, jak kdo zachází s penězi, jak s nimi kdo umí hospodařit. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Já nechci soudit ty, kteří do takového pořadu vstoupí, patrně k tomu mají své důvody "proč". Osobně tohle považuji za něco, co si cíleně nikdy nepustím (až na jednu výjimku, kdy tam loni účinkoval kamarád se svou rodinou). Je to podle mě taková sonda do lidských vztahů, kdy se zkouší zžít s cizím prostředím, snaží se dodržovat pravidla hostující rodiny a schopnost ukázat jak jsou psychicky odolní. Já vám nevím ... nedokážu si představit, že je něco, co by mě mohlo donutit se zrovna něčeho podobného účastnit. Ukázat nejen sebe, svou osobnost, ale celou svou rodinu, ukázat celému národu kde bydlím, jak to u nás vypadá a jak si dokážu poradit s emocemi. Myslím, že ne ... ()

selfesteem odpad!

všechny recenze uživatele

Když bydlíš v hnoji, pojedeš do domova "milionářů". Jsi-li abstinent, nakvartýrují ti do bytu alkoholika. Žiješ-li ve spokojeném manželství, přijede k tobě manželka, která řeší rodinnou krizi. Jsi-li ateista, vítej v rodině věřících! Jsi-li inteligent, přijede debil. A tak podobně. Přijde mi to jako trápení, konstantní trápení lidí, nejen odloučením od vlastní rodiny, ale i tím, čemu jsou vystaveni. Ale pokud za to chcete peníze, musíte trpět. Aby se diváci bavili. Na tohle koukat nemusím. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu,že mám počítač ve stejné místnosti,ve které se ostatní dívají na televizi,viděl jsem i několik dílů této nablblosti,kde ženy dobrovolně odcházejí na čas z domu,aby za dva dny zoufale brečely do telefonu,že jim chybí domov a rodina a celá "show" je zpravidla zakončena předimenzovanou hádkou za použití povětšinou stupidních argumentů.Vskutku osvěžující. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (3)

  • Herec Gustav Bubník, který v tomto pořadu namlouval průvodní komentáře, se společně s bývalou manželkou Soňou Bubníkovou pořadu účastnil. Konkrétně se tak stalo ve 3. epizodě, 1. série. (PanIncognito)
  • V prvních letech rodina, jež se projektu zúčastnila, inkasovala 20 000 Kč. V pozdějších letech byla částka navýšena na 100 000 Kč. (Olík)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama