Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 1

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (306)

Koda 

všechny recenze uživatele

Tak to kecáš... ono se fakt zadařilo nalepit s celkem supr poselstvím celou trilogii Kung Fu Pandy! Jasně, od druhého dílu už to bohužel krapet bylo slabší s fight scénami, to ale nic nemění na tom, že hodnocení zůstává stejné. Skvělý příběh, tentokrát cílem bylo najít sám sebe a ostatní, což si myslím bylo i v jedničce ale tady šlo hlavně o rodinné shledání. Vtipné hlášky (až jsem si ucvrnknul), skvělé scénky (hlavně ta, když hopsálci u restaurace nevěřícně čumí na oba pandy, kteří, aniž by se přivítali, tak si navzájem přejí, aby našli správného otce a syna), skvělý návrat do svých původních končin a zelený boj proti prokletými přáteli. Samozřejmě nesmí chybět klenot písní - Kung Fu Fighting v anglicko-čínské verzi. V zásadě splnilo to, pro co díl přišel a já očekávám, že čtyřka v kinech by mohla konečně nakopnout ještě hlouběji, kde se můžou objevit všichni bossové z původních dílů. Za mě opět obrovská spokojenost a respekt všem co se na tom podíleli. Takže v kině u dalšího dílu - SKEDUŠ! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Už je to déle, co jsem viděl první dva díly u kterých jsem se velmi dobře bavil. Trojka tedy uzavírá trilogii (ačkoliv jak víme u Doby ledové a Shreka, na trilogie se u animáků nehraje) boss fightem s jedním velkým záporákem, o kterém samozřejmě nikdo nikdy neslyšel :D a objeví se i ztracený Poovo otec. Předpokládám, že se v příštím díle vrátí i matka ze záhrobí. Nicméně, trojka je hodně orientovaná na Čínu (knedlíčky kam se podíváš), což vzhledem k zasazení dává smysl, ale nyní je to ještě více patrné. Gagy jsou samozřejmě také cílené na nejmladší publikum, ovšem překvapilo mě, že jsem se nakonec i potřetí dobře bavil a častokrát zasmál i u naprosto (záměrně) pitomých scén. Proč tedy ne? Na pátou dobu ledovou ale budu sbírat síly mnohem více...7/10...[31.3.2016_Cinema City_Slovanský dům] ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Jedna se již o třetí kousek ze série Kung Fu Pandy. První příběh nám nabídl origin dračího bojovníka, druhý díl nám nabídl objevení jeho původu a třetí díl nás dovadí k jeho poslední (zatím?) cestě. Animace je čistá dokonalost. Všechny lístky a zvířata jsou dokonale nainamována. Hudba od Hanse Zimmera je dokonalá především hlavní motiv hlavního záporáka Kaia. Je to prostě opět skvělý animovaný film a i když je pro mně teď asi nejslabší z celé trilogie tak je velmi kvalitní a uvidíme jestli se opravdu dočkáme té šestidilné série. A když už jsme u toho teprve na konci trojky vám dojde jak je všechno hezky propojené od prvního dílu. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Třetí díl Kung Fu Pandy je oproti dvojce vtipnější, akčnější a příběhově ne tolik plochý. Opět je zde charismatický záporák, který si jde tvrdě za svým. Na scéně se objeví i další pandy, které se ve filmu postaraly o největší porci zábavy, takže za ně zvedám palec nahoru. Tvůrci se opět neubránili několika trochu hloupě vypadajícím scénám, nicméně i tak se trojka drží nad průměrem. Zkrátka vizuálně zřejmě nejpůsobivější část pandí trilogie, u které si člověk i přes to množství akce pěkně oddychne. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako predošlé diely, ale stále dosť dobre. Zatiaľ čo prvé diely mi prišli vyrovnané a zábavné po celú dĺžku, tu ma stretnutie s rodičmi moc neoslovilo. Za to záporák ako už je zvykom sa opäť podaril. Ma drsný štýl a predovšetkým ide z neho rešpekt a ma dokonalý dizajn. Kung Fu Panda 3 je slabšia v prostrednej časti, ale opäť ponuka zábavu, nádhernu animáciu, nápady, sympatické postavy či dobrú hudbu. Obľúbený soundtrack: Oogway's Legacy, The Arrival of Kai, The Dragon Warrior, Father and Son. 85% - 4* ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Střihačka Clare Knight se během natáčení prvního dílu Kung Fu Pandy (2008) seznámila, zasnoubila a provdala za svého muže, herce Wayne Knighta, který ztvárnil jednu z postav. Během Kung Fu Pandy 2 (2011) porodila svého syna (jehož hlas byl použitý pro Poa jako mládě) a nyní se její manžel i syn ujali hlasových rolí v Kung Fu Pandě 3. (Zdroj: CinemArt)
  • Pokaždé, když se objeví Kai, hraje v pozadí instrumentální verze písně „I'm So Sorry“ od kapely Imagine Dragons. (veverrka11)
  • Kvôli tvorbe pandej dediny filmári navštívili Čínu. Kľúčová bola návšteva hory Qingcheng. Práve tu sa zrodil taoizmus a nachádza sa tu známa pandia rezervácia. Pohľad, ktorý sa vám naskytne, keď Po a Li dorazia do dedinky a hmla sa rozplynie, je veľmi vernou kópiou zážitku pri návšteve rezervácie na hore Qingcheng. (martin1m2)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama