Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (258)

F.man 

všechny recenze uživatele

Opět klasický rom/com. Už jsem si u tohodle žánr zvyknul hodnotit spíše podle obsahu než podle děje. I ten ale v Morganech, možná na cca. dvě vtipné scény nezaujme naprosto ničím. A to navzdory tomu na čem Morganovi staví je až trestuhodné. S. J. P. je navíc děsně staticka až nudná a Hugh to hold nezachrání celé. Did you hear about The Morgans? ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nejenom, že jsem o nich slyšel, já je bohužel i viděl.. Sarah Jessica Parkurový kůň jako vyzáblý muž, co to přehnal s make-upem a pitvořící se Grant s plačtivými grimasami Stana Laurela už po několikáté za sebou nepřekročili svůj stín. Člověk se nesměle zasměje spíše drobnostem (uvázání koně, balení klobouku do kufru), jinak jsou Morganovi v rámci romantických komedií potřební, jak program na ochranu Svědků Jehovových.. ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Humor založený na tom, že dva lidé, zvyklí luxusu New Yorku se musí přizpůsobit venkovskému stylu života. Sarah Jessica Parker je tupá, až to bolí, neustále si plete totožnosti a bydliště, Hugh Grant je jen nešika. Podprůměrná komedie, u které se zasměje jen ten, kdo je namyšlený velkoměšťák a nikdy nebyl na vesnici. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nevtipná romantická komedie s Hugh Grantem, který se neuvěřitelně trápí a upřímně si myslím že si svou postavu ani nemohl užít. K S.J. Parkerové již byl scénarista mnohem přívětivější. Nic ovšem nevynese Morganovy k výšinám. Plně rozumím proč zde většina uživatelů dává jednu nebo dvě hvězdičky. Film se přežít dá, ale je to zkrátka pouze na jedno podívání. A kdo jej nepodnikne, rozhodně o nic nepříjde. ()

fruitbueno 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda. Nemám ráda SJP, Hugh Grant stárne a sice mu to sluší, ale dochází mu šťáva a když ho nemá kdo adekvátně doplnit, je to žalostný pohled na kdysi komediálního herce. Hvězdu za ten jejich zběsilý asistentský pár a druhou za to uťáplé zapadlé venkovské sídlo a poťouchlé postavičky v něm. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)
  • Dej filmu sa odohráva v mestečku Ray, štát Wyoming. V skutočnosti takéto mesto neexistuje. Paradoxom je, že sa natáčalo v mestečku Roy, Nové Mexiko. (Real Tom Hardy)
  • Samolepky žiraf v lékařské ordinaci (52. minuta), jsou od české ilustrátorky Venduly Hegerové. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno