Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (258)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Klasická jednohubka. Typický úspěšný pár bydlící v New Yorku se přichomítne k vraždě, a tak se v rámci ochrany svědků musí zašít. A proč je rovnou neposlat na venkov, že? Manželé jsou zrovna rozhádaní a vy můžete tipnout, jestli je toto společné dobrodružství opět stmelí nebo ne. Klišé je tu celkem ranec, ale humor mi vcelku seděl a slušně jsem se pobavil, tudíž 60 %. Oblíbená část- první výjezd na koních ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Najnesympatickejší pár histórie, to bez debaty. Na vyschnutú vyžlu Parker sa nedá pozerať, s tým podlhovastým ksichtom a nosom by bola vhodná akurát tak chytiť za nohy a použiť ako oradlo. Večne nevyspatý alkoholik Grant to tiež nie je žiadna výhra. S tými vačkami vyzerá akoby nespal dva týždne a tomu zodpovedal aj mdlý herecký výkon. ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Bradshaw a Božský po deseti letech (a) na venkově. Držte si neurony, jinak utečou. Napohled utýraný Hugh Grant taky vypadá, jakoby nejraději prásknul do bot a není divu. Pokud vám Carrie ze Sexu ve městě občas připadala poněkud – ehm – nedospělá, vězte, že v tomto filmu se s ní setkáte znovu, ale v podobě kolosální slepice, která by se raději nechala zabít, než zout z manolek. Sarah Jessicu Parker sice dabuje někdo jiný, chování její postavy je ale stejné jako v SATC, jen to už není vtipné, ale mimořádně otravné. Jediný důvod, proč jsem si nepřála, aby ji sežral medvěd, byl ten, že mám medvědy ráda. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Neurotičtí Newyorčané, kteří žijí v domněnce, že za Brooklynským mostem končí civilizace, si mě na svoji stranu získají vždycky, Morganovým se to ale úplně nepovedlo. Ono by ani tak nevadilo, že postava Sarah Jessiky Parker (neočekávaně) připomíná jakousi light verzi Carrie Bradshaw (ano, stejný rozmazlený diblík, tentokrát však s čínskou adoptovanou holčičkou - že by inspirace Charlottou?) a že Hugh "Daniel Cleaver" Grant poztrácel většinu charismatu a do romantické komedie se proto vůbec nehodí. Největším problémem je fakt, že Morganovi nenabídnou nic, čím by aspoň trochu vyčnívali z masy jim podobných. Chybí víc romantiky, komedie, konfliktu, všeho... Možná i proto jsem na Morganovi nekoukal v kuse, nýbrž natřikrát. P.S. Mary Steenburgen by sarahpalinovské republikánské venkovanky mohla hrát až do skonání světa, po Návrhu tu v této šabloně znovu exceluje :) 50% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nejsem ten naivní typ, který by chtěl po každé romantické komedii, aby byla zároveň originální, vtipná, romantická, se skvělými, zábavnými a sympatickými herci, a to všechno aby pospolu pěkně dohromady fungovalo celou stopáž. Kdepak, naopak, já jsem k tomuto žánru velmi tolerantní divák a stačí mi, když ze zmíněných ingrediencí figuruje v daném filmu alespoň jedna z nich a dokážu ho pak přijmout bez větších problémů. Morganovi je ovšem ta úžasná vyjímka, že je veškerých těchto prostředků nekompromisně zbavena a vzešlo z toho tak něco bídného, že to nemá ani obdoby. Vezmu to popořadě. Zápletka. Tuctová, hloupá, bez spádu, bez nápadu, bez šťávy. Zábavnost. Dva otřepané fóry Hugha Granta za šíleně dlouhých 100 minut. To je vážně slabé. Romantika. Počkat, kde jsem vlastně vůbec vzal, že to mělo být romantické. Mělo? Aha, padron, nevšiml jsem si. Herci. Sarah Jessica Parker je hnusná, nepříjemná, odpudivá, slizká vagína. Hugh Grant. Jó, bejvals dobrej, chlape. Vážně bejvals dobrej. Jak ten čas nemilosrdně plyne. Smutný. Přesto ale zůstává Grant to jedno jediné pozitivum na celém filmu. A celková funkčnost Morganových. Nefunkční, nudný, trapný a převelice dlóóóuhý průser. Morganovi se zkrátka skutečně vůbec nepovedli a myslím, že ani ten nejzarputilejší fanoušek, respektive spíš faninka žánru nemůže mít z této báchorky nakonec příliš dobrý pocit. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)
  • Režisér Marc Lawrence napsal i scénář. (M.B)

Reklama

Reklama