Reklama

Reklama

VOD (1)

Kamarád taky rád... Kassie (Jennifer Aniston) je emancipovaná čtyřicítka se smyslem pro humor. Má kariéru, dobrého (byť poněkud neurotického a hypochondrického kamaráda) a sem tam nějakou známost. Biologické hodiny ale nemilosrdně tikají, a tak se Kassie rozhodne mít dítě. A to bez muže, jen s drobnou pomocí dárce spermatu. To se ale kamarádovi Wallymu (Jason Bateman) vůbec nelíbí a udělá záměnu. Pak se jejich cesty na sedm let rozejdou. Při jejich dalším setkání je už přítomen malý, okatý, lehce neurotický rozumbrada Sebastian (Thomas Robinson), který si s Wallym nejen velmi dobře rozumí, ale je mu i podobný. Hádejte, jak to dopadne? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (332)

Taninaca 

všechny recenze uživatele

Roztomilé děti dobře prodávají vstupenky do kin a díky nim snímku snadno odpustíte dost předvídatelný děj. Záměna se může opřít o sympatické obsazení, nenuceného dětského herce a řadu legračních i dojemných scének. A v neposlední řadě i o silné vedlejší role, ať už jde o Jeffa Goldbluma nebo o Juliette Lewis. Příjemná podívaná, lepší ***. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film, v ktorom je od začiatku jasné, ako to dopadne, a zároveň sa hneď len tak z ruky dozviete z úst Jennifer, že na to, aby žena mala dieťa nepotrebuje muža. Stačí jej len sperma. Aké úžasne liberálne! Inak klasická romantická "anistonovka", ktorá ničím neprekvapí, ale ani nezanechá pachuť z precukrovanosti. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch slabších komedií, ve kterých se objevila Jennifer Aniston, ačkoliv je v tomto případě odsunuta na vedlejší kolej. Na první pohled zajímavý nápad se záměnou spermatu není nijak rozpracovaný a je pouhým spouštěčem klasického romantického příběhu na téma "on ji miluje, ona ho bere jako kamaráda" bez jakékoliv inovace. Hlavní prim zde hraje Jason Bateman, který sice působí docela otravným dojmem a rozhodně nehraje postavu, se kterou bych zašel na pivo ale má v sobě něco co ho odlišuje od jiných postav v žánrově podobných filmech a je tím jediným dobrým co film nabízí. Jinak to není ani romantické ani vtipné. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Komedie? Kde? Obyčejný romantický rodinný film s ezajímavou zápletkou, ale klasicky plytkým průběhem. Jason Bateman je tady naprosto skvělý, je škoda, že mu film příběhem i dalšími postavami vůbec nestačí a zůstávají daleko za ním. Trochu mu sekunduje ten malý kluk ale s dětma ve filmu to už tak prostě je, pokud to nejsou nesnesitelně otravní parchanti, jsou to takhle přechytřelí individualisté. U Juliette Lewis je mi vždycky až líto, jak naprosto vyčpěla, ale pravděpodobně to je asi jen obraz jejího herectví, kdy ji v mládí spíše než schopnosti dost pomáhala ta jiskra, kterou v sobě měla, ta však již dávno vyhasla. Teď hraje pořád tu samou postavu a funguje jen jako vzpomínka na její mladé časy. Z Patricka Wilsona se mi normálně chtělo zvracet, jako byste se dívali na čerstvě vytlačené hovno. Jeff Goldblum mě naprosto překvapil. pokaždé, když byl před kamerou, jsem přemýšlel, proč tu roli vzal? Jeho postava jako by do toho filmu vůbec nepatřila. Ale byl skvělý a dost hodně tomu pomohl Trávníčkův dabing. Jennifer Aniston... tenhle film je jen dalším důkazem proč ji nemám rád a nemůžu ji přijít na chuť. Její herectví je strašně afektované a to dost nesympatickým způsobem. Ale jako film to není nějak špatné, jen je od toho třeba nečekat komedii. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Do určitého momentu jde o zcela obyčejný film a obyčejným zůstává i po onom momentu, bohužel. Od zápletky jsem očekávala, že se budu bavit, ale film je unylý a tak nějak nedotažený. Jako by všechno zůstalo stát na půl cesty a nevědělo kam se to má vrhnout. Alespoň, že herci byli sympatičtí, i když toho hlavní dvojice na hraní moc neměla. To považuju za velkou chybu scénáře. Hodně toho tady zachraňuje Jeff Goldblum a ten malý prcek, jehož matku hraje Jennifer Aniston. Dokoukala jsem to, i když jsem s přehledem věděla, jak to celé dopadne. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení proběhlo v New Yorku a tvůrci byli nadšeni tím, že se jim podařilo využít městských reálií, které nejsou tak úplně profláknuté. Točilo se na mnoha místech – v Soho, Upper Westside, Williamsburgu, v Central Parku, na Park Avenue, v Chelsea Piers, The Meatpacking District, Midtown Manhattan, v Queens. (Taninaca)

Reklama

Reklama