Reklama

Reklama

VOD (1)

Kamarád taky rád... Kassie (Jennifer Aniston) je emancipovaná čtyřicítka se smyslem pro humor. Má kariéru, dobrého (byť poněkud neurotického a hypochondrického kamaráda) a sem tam nějakou známost. Biologické hodiny ale nemilosrdně tikají, a tak se Kassie rozhodne mít dítě. A to bez muže, jen s drobnou pomocí dárce spermatu. To se ale kamarádovi Wallymu (Jason Bateman) vůbec nelíbí a udělá záměnu. Pak se jejich cesty na sedm let rozejdou. Při jejich dalším setkání je už přítomen malý, okatý, lehce neurotický rozumbrada Sebastian (Thomas Robinson), který si s Wallym nejen velmi dobře rozumí, ale je mu i podobný. Hádejte, jak to dopadne? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (332)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to takový nemastný, neslaný...A v tomto případě to pro mě nezachránila ani Jennifer Aniston. Všichni mi v tomto filmu - včetně jí, přijdou takový "pomalý" :D Nevím jak to přesně popsat :D Ale prostě né že by to byla vysloveně nuda, ale mělo se to prostě řešit trochu jinak....Téma, které jsem ještě neviděla - to je jako super nápad, což tu padlo již víckrát, jelikož zaměnit sperma, to se jen tak nevidí :D Pravda :) Ale dát do filmu celkově víc, tak je to lepší. Neurazilo, ale ani extra nepobavilo..Škoda. A vím, že jsem to viděla tak 3roky zpět a měla jsem z toho velice podobné dojmy.... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nudná, natahovaná a ničím nezajimavá romanťárna, ve které nás Jennifer Aniston přesvědčuje, že v kvalitní romantické komedii už asi prostě nikdy hrát nebude. Chemie mezi ním a Batemanem je nulová a to i přesto, že se Bateman celkem snaží. Klišovitý scénář plný nudných dialogů a trapných fórků mu však moc prostoru nedává. Aspoň, že ten Goldblum byl fajn. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Poté, co mi Jennifer Aniston zachránila zážitek ze Zkus mě rozesmát, kde zastínila Stillera, Kidmanovou i ostatní, sáhl jsem po další její romantické komedii. Tentokrát nemusela nic zachraňovat, protože Záměna byla příjemná jednohubka s originální zápletkou uvádějící postavy do tradičních milostných peripetií. Milá pohodovka s několika výbornými vtípky a obvyklými zvraty ve vztahu sympatické dvojice, kde ovšem tentokrát Jennifer zcela zastínil stoprocentní sympaťák Jason Bateman. Jeho Wally má navíc mě velmi blízký smysl pro humor. Všechno to svižně odsýpalo, nikde nečíhala zákeřná nuda, nikde nic, co by v rámci žánrové škatule kazilo zábavu. P.S.: Zkusil jsem přepnout na dabing. Českou jazykovou verzi však zprznil Trávníček tak, že ji učinil neposlouchatelnou. Za tohle by ho snad měli zažalovat. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Snímek rozvíjí zápletku z krátké šestistránkové povídky Baster od držitele Pulitzerovy ceny Jeffreyho Eugenida (autor předlohy k filmu Smrt Panen/The Virgin Suicides Sofie Coppolové). Filmaři ale kritický tón a ostré hrany povídky obrousili, morální stránku Wallyho činu radši nerozebírají, na otázky, které povídka kladla, polopaticky zodpověděli, a vše nasměrovali do nenápaditého "povinného" happy-endu rychleji, než řeknete Hollywoodské konvence! Film není příliš romantický, stejně tak se nejedná o komedii. Jediný zdroj zábavy zde představuje svými občasnými komickými výstupy Jeff Goldblum ve vedlejší roli, což je zkrátka trochu málo. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Ajajajaj...Romanticky ukroucená "komedie" s hrstkou (napočítal jsem tři) vtipných momentů, ňůďo scénářem, sexy Aniston (za ní výsledné dvě hvězdy v hodnocení), nic neříkajícím hudebním doprovodem a po dlouhé době dětským hereckým představitelem, otevírajíc kudlu v kapse, při každém jeho hereckém projevu! ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • Záměna (Switch) je inspirována povídkou „Baster“ spisovatele Jeffreyho Eugenidese, nositele Pulitzerovy ceny. Poprvé se objevila v magazínu „The New Yorker“ a upoutala pozornost scenáristy Allama Loeba, který se rozhodl téma zpracovat ve scénáři. (Taninaca)

Reklama

Reklama