Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

mcb 

všechny recenze uživatele

Co napsat? Date Night je typická americká blbost, na kterou se stačí jednou podívat a je jasné, že tím promarníte hodinu a půl svého drahocenného života. Ze začátku vypadá skoro vážněji než Mendesův Nouzový východ, ale pak se zvrhne v typickou fratpackovskou taškařici, která je stejná jako půltucet hollywoodských rychlovek na objednávku. Jenže narozdíl od nich má sympatickou ústřední dvojici, která táhne celou tuhle prvoplánovou věc kupředu. Carell sice zase hraje svého typického ňoumu a Tina Fey jen kopíruje své rozkošné eskapády z 30 Rock, ale i tak se spolu postarají o přemíru vtipných momentů, které sice netrhají bránici na sto kusů, ale dokážou zaručeně na malé ploše pobavit. Připočtěte si k tomu tunu cameo roliček, kterým vévodí Mark Wahlberg bez košile, a máte nenáročnou jednohubku, u které se svou drahou polovičkou "provinile" pobavíte. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Spojení královny a krále současného amerického televizního světa komedie dalo vzniknout mírně nadprůměrné akční komedii bez zapamatováníhodné scény či vynikajícího vtipu. Tvůrci evidentně nevěděli, zda hrát podle not Steva Carella nebo podle Tiny Fey. Vznikl tak paskvil z univerzálního humoru, který nesedí ani jednomu z hlavních představitelů. Za břicho jsem se popadal jen jednou, a to při scénkách u závěrečných titulků, což je pro komedii s hvězdným obsazením automaticky špatné vysvědčení. Vítězně tak z celého klání vychází až ten třetí vzadu. Marky Mark (Mark Wahlberg) si snad jako jediný roli evidentně užil a jako jediný působí nenuceně. S takovým hereckým obsazením mělo Noční rande rozhodně navíc. Raději si znovu pustím agenta Smarta. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Josh Klausner .. Tomuhle se musí jít hodně vstřícně a s přimhouřeným okem naproti. Určitě si to své (hodně nenáročné!) publikum, které vznese uznání, najde.. Jelikož ty podlinky jsou zapleteny do příběhového copu, který hodně tahá. A především ve mě tento styl nevyvolává téměř žádný smích, takže jako komedie je snímek v podstatě nefunkční a spousta přehnaných akčních vložek či pestrá, ale nevýrazně využitá řádka cameo roliček už hodnotný zážitek stěží vystaví. Tím nejzajímavějším je tak Tina Fey se kterou jsem se zatím potkal jen velmi okrajově a poměrně slušně zastiňuje i svého slavnějšího hereckého partnera. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nevím, co k tomu říct, dnes je to můj 3. film v řadě, a určitě stál za to. Herci mi sedli (obzvlášť má oblíbenkyně Tina Fey; v menší roličce Mila Kunis taky nebyla k přehlédnutí) a byli tahounem filmu, byť i děj byl schůdný, hlavně myšlenka (aspoň zpočátku) neotřelá, a vůbec to do sebe dobře zapadalo. Aneb co se s jistotou nemůže stát lehce stereotypnímu manželskému páru, ale dá se z toho udělat film, který vypadá dobře. 75% ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

pritiahnuté za vlasy, veľmi schematické a predvídateľné, klišé-ovité a v podstate aj prázdne, ale poteší bohaté herecké obsadenie s množstvom cameí a epizódnych postáv obsadených zaujímavo a vtipne a pár (asi 3) dobrých scénok, kde sa človek aj zasmeje (naháňačka, tanček); poteší mila kunis s francom, skvelý wahlberg, liotta a v úvode môj obľôbený ruffalo; tri hviezdičky sú zaokrúhlené nahor s prihliadnutím práve na tieto klady; levy je komediálny rutinér, ktorý vie postaviť vtip, tuto mal však príliš obyčajný scenár, ktorý akoby bol vytiahnutý z osemdesiatych rokov, ale pozbavený o "ueletenosť" tej dekády; ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Pro režiséra Shawna Levyho byl film po snímcích série Noc v muzeu třetím po sobě jdoucím, který obsahoval slovo „Night“ v názvu. (Missa08)
  • Napriek tomu, že Mark Wahlberg je počas celého svojho účinkovania minimálne oblečený, v titulkoch sa objavuje meno človeka, ktorý sa staral o jeho šatník. (erapo)
  • Keďže Mark Wahlberg je vo všetkých scénach od pol pása nahý, museli byť natočené veľmi starostlivo, aby nebolo vidno jeho tetovanie Boba Marleyho na ľavom ramene. (erapo)

Reklama

Reklama