Reklama

Reklama

Méďa Béďa je legendárním obyvatelem Želéstonského národního parku. Statný medvěd se celé dny baví tím, že okrádá turisty o svačiny, a nyní si stanovil nový úkol. Svého mladšího kamaráda Boo Booa se rozhodl naučit, jak se zmocnit piknikových košů plných lahůdek. Na Béďovo úřadování nezabírá ani neustálé přesvědčování správce parku Smithe, aby se populární medvídek choval k návštěvníkům slušně. Jednoho dne přijíždí do parku milovnice přírody Rachel, která chce o Béďovi, jeho vynalézavosti i schopnosti mluvit natočit dokument. Nikdo ale netuší, že místní starosta Brown má s parkem zcela jiné plány - hodlá ho totiž zavřít, vykácet a pozemky draze prodat. Vydělané peníze chce využít k zaplacení své kampaně a neúspěch akce na záchranu parku chce svést právě na Méďu Béďu... (TV Nova)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (268)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Animáky v tradici Hanny-Barbery měly své kouzlo, ale tohle funguje trochu jinak. Jen se děsím, jaké další staré animáky padnou za oběť soudobé módě předělávek s živými herci. Pišta a Fišta? Pes Filipes? Medvídci mývalové? Srdíčkoví medvídci? Na každý pád současná omladina je velmi spokojená a žaboželva a její gagy dávají zapomenout i na takové hlouposti, jako je výslovnost Jellystone parku jako něčeho, co by mělo být z želé. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Dobrodružstvá Yogiho a jeho priateľov sa mi vždy páčili a v podstate so mnou vyrastajú od detstva. Medvedík Yogi bola vydarená kreslená rozprávka, ktorá bežala v kinách kedysi na počiatku 70-tych rokov, preto som bol zvedavý na kombináciu počitačovej animácie so živými hercami v novej verzii. Treba priznať, že lepšie herecké výkony predviedla technika, lebo skutoční herci sa chovali na úrovni 5-ročného dieťaťa. Ich streštenosť a neustále pokusy o grotesknosť je veľkým záporom filmu a oceniť to budú vedieť len deti, pre ktoré je rozprávka predovšetkým určená. Našťastie Yogiho nový príbeh ide rýchlym tempom a neustále sa čosi deje, takže dospelým rýchlo utečie čas a čo je najhlavnejšie - nebudú mať pocit úplne strateného času. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Co jsem čekal? Animace sama o sobě byla poměrně pěkná, ale prostě Méďa Béďa ve 3D? To mi prostě nějak nesedí. Navíc Aykroyd má tak strašně nepříjmnej hlas, že jsem si vyčítal, proč jsem se nekoukal s dabingem. Navíc nějakým zvláštním kouzlem přišla Anna Faris o moje sympatie. Nevim proč, ale nebyla taky tak pěkná jako obvykle. Jinak od filmu jsem dostal tak asi to co jsem čekal, byla to průměrná jednohubka. 50% ()

MkSallam 

všechny recenze uživatele

Překvapivě to nevypadá ta hnusně jako v trailerech (plusové body za CGI medvědů, záporné za úchylné skoro-pedo původní hlasy) a vytáhne to i pár solidních "in-your-face" 3D efektů, ale demence scénáře a víceméně všeho co ten film nabízí se nedá odpustit.. Nemluvě o oscilačním vzhledu a herectví Anny Faris. V jednu chvíli ujde, v jinou jako by schramstla velrybu nebo to večer příliš přehnala s kokainem. Brrr. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, je to kravina. Ale ve smršti těch kravin, co jsem kdy viděl, tak tohle je jedna z těch lepších. Nikdo nemůže čekat, že to bude pětihvězdičkový film. Tohle má plnit funkci zábavné jednohubky - a já se bavil. Méďa s Bubem mohli dostat ještě o trošku více prostoru, ale i tak jejich scénky plní účel, vy se usmějete, a o to tu hlavně jde, ne? Moožná bych sáhl i po bonusové čtvrté hvězdičce nebýt té ohavné scény v peřejích - to si tvůrci vážně mohli odpustit. PS: Jako vždy kvalitní CZ dabing animovaného filmu. Méďa a Bubu jsou namluveni moc hezky. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první snímek společnosti Hanna-Barbera, který byl distribuován po smrti zakladatelů Hanny a Barbery. (Terva)
  • Dan Aykroyd se vyvaroval poslechu dabingu Médi Bédi v původním kresleném seriálu. Chtěl klasickou postavu pojmout co nejvíce po svém. (ČSFD)
  • Keď pomocný správca parku pripúta Yogiho k stromu, v každom zábere si môžeme všimnúť pripútanú inú labu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama