Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odpudivě neodolatelný kasař Willie (Billy Bob Thornton) je stále alkoholik, pořád děvkař a už zase na dně. O tom, jak prochlastat a proválet život by mohl vyučovat. Jednoho dne Willieho vyhledá jeho bývalý parťák Markus (Tony Cox), kterého předčasně propustili z vězení. Fakt, že se vzteklý trpaslík Markus kdysi pokusil Willieho zabít, dokáže jinak velmi zásadový Willie přehlédnout. Motivací je Marcusova nabídka na „prácičku", která vynese 2 milionů dolarů. A tak se osvědčená zlodějská dvojka vydává na svou velkou akci do Chichaga. Jenže nic není tak snadné, jak se zdá. V Chicagu Willie potkává svou kudrnatou, zlatovlasou noční můru v podobě buclatého a stále veselého Thurmana Mermana (Brett Kelly). Aby pohrom nebylo dost, na scéně se objevuje Willieho matka Sunny (Kathy Bates), kterou Willie 15 let neviděl. A protože jablko nikdy nepadá daleko od stromu, Sunny vykazuje silné kriminální sklony a zlodějský talent. Plán je však pro nyní již čtyřčlenný gang jasný. Obléci santovské obleky a na Štědrý den vybrat napěchovaný sejf chicagské charity. Jenže ředitelkou této charity je okouzlující a ostýchavá Diane (Christina Hendricks), která ve Williem probudí jeho romantickou duši a chlípné libido... (Bioscop)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (180)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tomuhle říkám pořádný vánoční odvaz. Prvnímu Santovi jsem napálil nadprůměrný hodnocení a ani tady nemám sebemenší důvod to neudělat znovu. Ikdyž popravdě jsem tomuto pokračování tedy zas až tak nevěřil, ale Billy Bob je snad ještě hustší a cyničtější než před lety, a opět tedy kurevsky baví svými absolutně destruktivními hláškami, kdy to tentokrát nejvíc odnáší jeho miniparťák Tony Cox, až se divím, že na filmaře nepodala nějaká liliputí organizace žalobu. Každopádně, hlavní předností tohoto filmu je, že se zde tvůrci opět znovu s ničím a nikým nepárali, všichni mluví jak nejposlednější dlaždiči, ovšem vůbec to nevyznívá nějak nepatřičně, či nadbytečně, hlavní hrdina chlastá jako dán a vopíchá, co mu přijde pod ruce, úroveň vtipů je pak samozřejmě ta nejfekálnější, co si lze představit, ovšem zatraceně funkční a zábavná, zápletka má spád, a stejně jako v jedničce dojde i k happyendovému konci, nicméně stejně jako v jedničce je onen happyend znovu řádně opepřen, takže nic srdcebolného, spíš naopak. Herecky pak vládne znovu B. B. Thornton, jako naprosto neřízená, vše demolující střela, a překvapila drsoňka Kathy Bates, která se tu také pěkně utrhla ze řetězu. Zkrátka, kdo má rád pořádnou dávku opravdu nekompromisní srandy, nemůže zvolit lépe, než Bad Santa 2. Fakt nařez! ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

skoro stejny jak jednicka..takovy proste cool vpohode...jak ten kokot de poprve do prace a de si pro oblek santy a vlepi granat ty babe jak mu dava ty hadry :D:D a nebo jeste sem chcal jak domlouval sexik tomu neschopnymu,tlustymu zmrdovi a ta negrice na nej na to ti seru debile posledne sem nemohla 2tejdny sedet jak me bolela prdel di do prdele :D:D skvela sleha ! o vanocich si to davam k cukrovi oba dva! ()

Reklama

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale dvojka se mi líbila ještě víc než jednička. Stále je to smršť nadávek, hlášek, šukání a zase těch nadávek a hlášek, navíc je tu ale Kathy Bates, jejíž postava posunula film na vyšší úroveň. Konečná smršť fotek mi však přišla zbytečná - defacto to byla snaha napodobit Hangover, ale to se hrubě nepovedlo. Určitě jsem to neviděl naposledy. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Je to teda ještě debilnější a nechutnější jak jednička, ale nějakým (asi vánočním) zázrakem mě to zase bavilo. Může za to hlavně Billy Bob Thornton, ten je pořád skvělej a celej film na jeho cynické póze víceméně stojí. Vtipy sice moc inteligence nepobraly, ale jsou docela vtipné, ale pravda je, že v mnoha ohledech jde film až moc přes čáru. Kathy Bates je tu fakt dost odpudivá. Slabší 3*. ()

ForGump 

všechny recenze uživatele

Konvenční komedie plná onanie, souloží (ačkoliv kdyby u vás Christina Hendricks, takhle párkrát zastavila... mnoo nevim) a fucků, se zápletkou, která byla natočena milionkrát. Některé vtipy byly dobré, především jeden dialog. Jenže ten uvidíte v traileru. Celkově bych řekl, že i téměř podobní Šéfové na zabití 2 byly fajnovější. Na druhou stranu není to tak nechutné jako Grimsby, ale pořád je to podobný model sprostých komedií bez špetky originality, za to s pořádně širokým slovníkem vulgarit. Dost podobné věci čekám od Pařby o Vánocích. 35% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Brett Kelly (Thurman Merman) musel kvůli natáčení filmu přibrat přibližně 19 kg. Při natáčení jedl především sendviče s uzeninou a hlavně díky nim se dostal na požadovanou hmotnost. (MessiM)
  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskej provincii Quebec, ale aj v amerických štátoch Kalifornia, Illinois a Arizona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama