Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film o dvanáctiletém klukovi, který není zlý, ale který se neustále hledá. Chtěl by být ve škole velice oblíbeným, ale nachází si takové cesty, které jej na pomyslné stupnici oblíbenosti shazují stále níž a níž. Má o sobě přemrštěné mínění a když už nás film nasměruje na tu správnou cestu - a tou je poznání, že nejlepší je být sám sebou - promění zpívajícího chlapce ve strom. To jsem opravdu nepochopil. Místo toho, aby film dětem ukázal, aby v sobě hledaly skryté talenty, zpacká to tím, že jakmile v sobě chlapec skryté vlohy najde, režie mu je nedovolí rozvinout. Pak už jsem pomalu usínal. Nebavilo mě to. A myslím, že ani dvanáctiletým dětem se to moc líbit nemusí. ()

uterox 

všechny recenze uživatele

Tento film je značně nevyrovnaný. Některé scénky jsou hodně vydařené a pobaví. Jiné jsou až žalostně trapné a nevkusné. Doporučuji vidět, pokud nic lepšího není k dispozici. Na jednu stránku člověka navnadí na hlavního hrdinu, že může vyniknout ve zpěvu, avšak v zápětí obdrží "potupnou" roli, kde opět nemůže předvést co v něm je.. A to, že se změní k lepšímu až v poslední minutě, je až žalostně únavné a nikoliv zábavné. ()

Reklama

Rejže 

všechny recenze uživatele

Deník malého poseroutky je taková trošku zlem začarovaná kniha. Děti ji milují, pracuji s knížkami, tak moc dobře vím, co frčí. Jednou jsem si ji půjčila, abych si mohla číst na obědové pause v práci a za pár minut jsem se stala obětí dne blbce a mrzelo mi to. U filmu mi překvapila ta dramaturgie jedné peripetie na druhou. Nostalgicky jsem si zasteskla, že ani já jsem nebývala tou oblíbenkyní ve třídě, ale na druhou stranu mi uklidnilo, že Poseroutka už je skutečně titul největšího průšviháře. Skvělé jsou prostřihy do deníku. Humor je tu ryze dětský, ale kdo má rád vtipy o prdu, se pobaví. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Príjemný rodinný film, ktorý si užijú aj deti aj dospelí. Srší z neho pohoda na všetky svetové strany. Sranda niektoré situácie - niekedy keď sa človek veľmi snaží nič nevychádza a inokedy zase sa nemusí snažiť a dostane to na zlatom podnose. Problémy jedného piataka podané s láskavým humorom. Lepší priemer. 65/100 ()

FEAR99 

všechny recenze uživatele

Tušení, že už jsem na takovýto film trošku starší, se vyplnilo. Diary of a Wimpy Kid tudíž není špatný film. Dovedu si představit, že dětem odhadem do 12 let se může velmi líbit. Ale co dospělý divák? Ten má protentokrát smůlu. Diary of a Wimpy Kid je hodně dětský film a pokud už máte nějaký ten pátek od základní školy za sebou, doporučuju se mu vyhnout velkým obloukem. Plusem některé malované scény, Chloe Moretz (dojem, že měla dostat víc prostoru je oprávněný) a můj oblíbenec Steve Zahn (platí to samé jako u Moretz). Na druhou stranu je třeba nutné sdělit, že je to film neurážející, milý a v zásadě dost neškodný. Za sebe musím říct, že ty 2* jsou tentokrát docela neobjektivní. Nenudil jsem se, nebavil jsem se. Šlo to tak trošku mimo mě. Měli by hodnotit opravdu jen děti! ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Trvalo hodinu a pol sfilmovať scénu, kde Colin prinesie Rowleymu zmrzlinu. V telocvični bolo také teplo, že sa zmrzlina rýchlo topila. (megajalec)
  • Mezi původní literární předlohou a snímkem je možné zaznamenat několik rozdílů. Například postava Angie Steadman (Chloë Grace Moretz) se v knize vůbec neobjevuje. (stepnicka)

Reklama

Reklama