Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Greg Heffley, kluk, který proslavil „poseroutky“, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů! Greg se konečně zbavil svého sýrového prokletí, směle nastupuje do sedmé třídy a oči může nechat na Holly Hills, dívce, která se právě přistěhovala do města. Jen doma se mu věci vymykají z rukou, obzvláště jeho starší brácha Rodrick ho pořádně trápí. A tak Greg brzy zjistí, že může být ještě něco daleko děsivějšího než škola — jeho vlastní rodina! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Tento díl byl o kus lepší než ta předchozí sračka. Ten malý chytrák už mě tak neštval, zato ten jeho debilní mladší brácha. Jak ten parchant mě sral, tady a i v tom filmu předtím. Popravdě si na to už moc nepamatuji. Faktem ale je, že vím, že jsem z tohoto filmu měl o moc lepší pocit než z jeho nepovedeného bráchy. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Můj druhý pokus pochopit, co mě na těch knížkách tehdy, když jsem byl ještě děcko, tak bavilo - v tom smyslu, že jsem se u toho nikdy nesmál, jenom to bylo hodně, hodně čtivé. A na rozdíl od jedničky to tady tak nějak chápu, protože fekální humor tu sice zůstal, ale je ho o poznání míň a celkově jsem se u toho už necítil trapně. Spíš to bylo takové mile debilní, hlavně pro děcka, ale tak co čekat, když i ty knížky jsou pro děcka. Navíc Greg Heffley mi připadá jako dobře vymyšlená postava. Prostě takový obyčejný kluk, který se dostává do průšvihů, potýká se s prvními láskami, má pár přátel, otravného staršího i mladšího bratra... aspoň v něčem málo se s ním bude moct stotožnit většina děcek. A stejně jako byly pro mě tehdy ty knížky čtivé, i tenhle film je víceméně příjemný na sledování, sice trvá zbytečně dlouho a ten humor je chvílemi fakt celkem trapný (např. scéna v kostele), ale překvapivě to docela ušlo. Znova to ale vidět nemusím. Slabé 3* ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21miliónovTržby USA $52,698,535Tržby Celosvetovo $72,791,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,438,964Tržby za predaj DVD v USA $18,462,386║ slušné pokračovanie, z množstvom dobrých nápadov, má to niečo do seba, príjemná oddychovka a horror The Foot nemal chybu /65%/ ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Deník malého poseroutky je fakt povedená knížka (mám ji doma zatím 7 dílů) a je sranda to číst. Filmu jsem se, ale vcelku děsil (jo v tom kostele to bylo šílené). Zase nemůžu říct, že se mi to nelíbilo. Byla to sranda a herci fakt sedli do všech rolí (Rowley, Gregova máti, samotný Greg) a prolínání kreseb s filmem bylo taky povedené. Na pobavení to stačí, ale knížka je pořád lepší. 65% ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

O malinký kousíček lepší než první díl, který však na druhou hvězdu vytáhla Chloe Moretz. Její absence je v pokračování znát a obsazení Peyton List na samostatnou hvězdičku v hodnocení nestačí. Rodrick Rules je však o něco vtipnější a o něco méně trapnější než jeho předchůdce, proto si vyslouží skoro stejné hodnocení (2 a 1/2*). Za delší komentář to však nestojí. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Postavu nejmladšího Gregova (Zachary Gordon) bratra Mannyho si zahráli stejně jako v první díle dva herci, dvojčata Connor a Owen Fielding. (metal.storm)

Reklama

Reklama