Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Greg Heffley, kluk, který proslavil „poseroutky“, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů! Greg se konečně zbavil svého sýrového prokletí, směle nastupuje do sedmé třídy a oči může nechat na Holly Hills, dívce, která se právě přistěhovala do města. Jen doma se mu věci vymykají z rukou, obzvláště jeho starší brácha Rodrick ho pořádně trápí. A tak Greg brzy zjistí, že může být ještě něco daleko děsivějšího než škola — jeho vlastní rodina! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

movieband 

všechny recenze uživatele

Deník malého poseroutky je fakt povedená knížka (mám ji doma zatím 7 dílů) a je sranda to číst. Filmu jsem se, ale vcelku děsil (jo v tom kostele to bylo šílené). Zase nemůžu říct, že se mi to nelíbilo. Byla to sranda a herci fakt sedli do všech rolí (Rowley, Gregova máti, samotný Greg) a prolínání kreseb s filmem bylo taky povedené. Na pobavení to stačí, ale knížka je pořád lepší. 65% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vlastne to samy, jako minulej dil. Opet to je jen sled vtipne-trapnejch scenek, v duchu pokracovani se obcas az moc tlaci na pilu, takze je to misty fakt uz trochu moc, ale jako celek to zase odsejpa svizne a dokaze to pobavit. Je tu stejny herecky obsazeni, jako v pripade prvniho dilu a prislo mi, ze si postavy na svoje role uz vic zvykly a jsou v nich prirozenejsi, zadny velky herectvi necekejte, ale rozhodne to je lip koukatelny, nez minule. Takze za me vlastne spokojenost, dostal jsem, co jsem cekal a pobavil jsem se. ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

A když už jsem ležel v tý posteli a neměl co dělat, zkoukl jsem i další díl. Ve výsledku stejný jak jednička, jen o dost kýčovitěšjí, trapnější a snažící se být něčím vyšším, což spíš působilo blbě. Co se mi ale líbilo byl hezký posun sourozeneckých vztahů. Vyhodnocení: Se ani nedivím, že udělali další díl a je i 3, když vydělaj na tom tolik. Ale osobně já sám v těch knížkách vůbec žádný smysl nevidím. ()

Incantator 

všechny recenze uživatele

Vo filme síce nájdeme niekoľko svetlých (rozumej: humorných) momentov a scén, inak je to však dejovo i formou veľmi plytká snímka, ktorá zaostáva aj za kvalitami prvého dielu. Okrem toho, v niektorých častiach konajú postavy skutočne nerozumne, až sa človeku nechce veriť, že tak nerobia iba kvôli zámernému navodeniu trápnych situácií, z ktorých sa potom my, diváci, máme smiať. Sladký záver by sa hodil skôr do nejakej telenovely, chcelo by to aspoň jednu pointu, trebárs vybudovanú na vedľajších postavách. Nuž čo, bez hlbšej analýzy možno skonštatovať prínos filmu pre mladšie generácie a snáď aj pre dospelých s deťmi. Kto ho však pozerá sám a chce veľký divácky zážitok, toho Denník slabocha 2 nepoteší. Zhliadnuté v TV [HBO] [český dabing] (14.8.2012) ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Tento díl byl o kus lepší než ta předchozí sračka. Ten malý chytrák už mě tak neštval, zato ten jeho debilní mladší brácha. Jak ten parchant mě sral, tady a i v tom filmu předtím. Popravdě si na to už moc nepamatuji. Faktem ale je, že vím, že jsem z tohoto filmu měl o moc lepší pocit než z jeho nepovedeného bráchy. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Postavu nejmladšího Gregova (Zachary Gordon) bratra Mannyho si zahráli stejně jako v první díle dva herci, dvojčata Connor a Owen Fielding. (metal.storm)

Reklama

Reklama