Reklama

Reklama

VOD (1)

Pomáhat, chránit a lhát. Tajemství vyplouvá na povrch. Mladému policistovi je přidělen okrsek Queens, sousedství kde vyrůstal. Pracuje velmi tvrdě, aby zajistil svojí ženu a nemocnou dceru. Ale když staré tajemství vyplouvá na povrch, hrozí, že jeho život bude v troskách. Anonymní zdroj totiž odhalí nové informace, že se policisté snaží ututlat nevyřešený případ vraždy dvou chlapců. Tato skutečnost vyvolá sled událostí, které otřesou celým sousedstvím. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (89)

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Zas tak špatně to natočené není, bohužel scénář omýlá jednu věc neustále dokola, až ta celá pointa začne být otravná. Flashbacky svoje místo mají, ale nemusely by plést diváka. Všechny tyhle zápory přebíjí úplná neschopnost Channinga změnit aspoň mírně svoji hereckou polohu v průběhu filmu, Bůh ví že pro dramata se nenarodil. Taková komedie (v 21 Jump Street exceloval) je pro něho ideální, burana nikdo neumí zahrát lépe než on. ()

Charlie84 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není akční, rozhodně to není thriller. Kdo viděl jiné Montieliho filmy, těžko ho to překvapí, ostatní mohou být mírně rozčarováni. Snaha zabývat se (opět) osudy lidí, kteří nikoho nezajímají, je (opět) osvěžující, realita policejní práce spojená s realitou života amerických ghett vytváří příjemě zádumčivou atmosféru - Montieli se už ve třetím filmu drží téhož a dle mého to vůbec nevadí. Stejné kulisy, stejná atmosféra, stejné téma, mírně odlišný příběh. Rád si zase za rok až dva dám repete s jinými protagonisty. Solidní drama, nic víc nic míň. ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Mdlé. To je slovo, ktoré mi po celých 90 minút vírilo hlavou. Mdlý príbeh, ktorý zo začiatku pôsobí ako pútavý krimi thriller, ale postupom času sa nijako nevyvíja, je vopred odhadnuteľný a očakávaný záver neprináša žiadne výrazné napätie alebo „zadosťučinenie“, posledná záverečná bodka (s černoškou Vicky) dokonca pôsobí skôr rozpačito. Mdlí herci, aj napriek takým menám ako Channing Tatum, ktorý síce nie je "top" herec, ale tu doslovne nemá čo hrať a po celý film si vystačí s jedným utrápeným výrazom v tvári, Al Pacino v pomerne zbytočnej úlohe, Katie Holmes solídna, ale okrem úlohy „dramatickej manželky“ jej rola nič neponúka, detskí herci stojá za zmienku ako jediní. Mdlá réžia, ktorá ma nedokázala vôbec emočne zaangažovať do diania, aj napriek tomu, že viacero tém sa javilo pútavo. Mdlý film, ktorý by na jednej strane zjavne chcel skúmať psychiku jednotlivých hrdinov a gradovať príbeh na maximum, avšak režisérovi sa to nedarí, jednotlivé zložky sú dotiahnuté minimálne. Chýba akákoľvek akcia a aj zvraty v príbehu sú podané tak, že vyfučia absolútne do prázdna bez povšimnutia. Mdlý snímok, ktorý mal rozhodne potenciál, čo sa týka príbehu aj zaujímavých hercov, ale dotiahol to ani nie „na pol cesty“. CELKOVO: 2,5* ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Několik poznatků: 1) V New Yorku slouží u Policie buďto zkorumpovaní vrazi nebo psychicky labilní jedinci, jež by měli mít minimálně ambulantní léčbu. ~ 2) Neuvěřitelná nuda. ~ 3) Channing NENÍ herec. Jeho postava se celou dobu chová jak po lobotomii, neuvěřitelné. ~ 4) Jediný, kdo tu hraje, je Katie. ~~~ 100. hodnocení filmu ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

To je snad prvně, co se bílej policajt jmenuje White. Já už myslel, že tohle jméno mají předplacený černoši. Jinak Channing vypadá hrozně a může za to ten jeho knírek. Ale jinak je to docela zajímavej příběh s trošku překvapení na konci. Po zdejších komentářích jsem to čekal o dost horší. Takže nakonec je to takovej průměr ze života policajtů. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (8)

  • Film byl vybrán k uzavření filmového festivalu Sundance, který byl zakončen 30. ledna 2011. (SeBig)
  • Pes, který si ve filmu "zahrál", se ve skutečnosti jmenuje Tiger a přestože se jedná o jeho první filmovou roli, před kamerami nestál poprvé. Už dříve se objevil v magazínu "Vogue" a televizních reklamách. (oje)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Pacino a Tatum na policii

Pacino a Tatum na policii

19.02.2010

Podivuhodná herecká kombinace. Ale nechme se překvapit – Channing Tatum patří mezi nejsnaživější hollywoodské mládence. V policejním thrilleru Son of No One, který pro Nu Image/Millenium Films natočí… (více)

Reklama

Reklama