Reklama

Reklama

VOD (1)

Donucen vylézt ze svého suterénního pokoje kvůli pochůzkám pro svou matku, flákač Jeff možná objeví svůj osud, když celý den doprovází svého bratra, který tajně sleduje svou ženu, aby zjistil jestli ho nepodvádí... Bratři-režiséři Jay a Mark Duplassovi zkoumají v této komedii osud a rodinné vztahy. Jason Segel si zahrál hlavní roli absolutního flákače, který stále žije se svou matkou. Drtivou většinu svého času stráví kouřením trávy a vysvětlováním, že čeká až pochopí svůj vlastní osud, přičemž jako modelový příklad uvádí film Znamení. Jeho bratr Pat (Ed Helms) se živí jako prodejce a momentálně prožívá krizi středního věku a navzdory námitkám své ženy (Judy Greerová) si pořídil zbrusu nový sporťák. Jednoho dne Jeff zvedne telefon a hlas na druhém konci chce mluvit s Kevinem. Zhulenec Jeff to okamžitě považuje za znamení, na které tak dlouho čekal. V průběhu dne si bratři vyřídí všechny nevyřešené problémy, které spolu mají a jejich ztrápená matka (Susan Sarandonová) možná najde poprvé od smrti svého muže lásku. (HBO Europe)

(více)

Videa (13)

Trailer

Recenze (143)

kolodej1 

všechny recenze uživatele

příjemný indie příběh, o dovu bratrech, v podstatě outsiderech a jejich vyrovnávání se se životem, na který každý nahlíží trochu jinak. Je to docela vtipné a s odpovídající stopáží, která nestačí unavit. Citlivě natočený snímek, ve kterém se nekonají řádní velké dějiny ani akce, ale přesto se na to dobře kouká a člověk se i pobaví. Mě ten film oslovil, jestlipak to není nějaké znamení? ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Upřímná karma indie dramedie o bloudících dušičkách, místě na slunci, znameních, obsesích, duze, jednorožcích a jiné sluníčkové havěti. A ačkoliv se již může Jason Segel hrdě zařadit po bok své filmové matky Susan Sarandon do zástupu kompletních herců, na podobná malá nezávislá dramátka musíte zkrátka mít náladu.....no a já byl zřejmě zrovna naladěn na jinou frekvenci. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jeff (Jason Segal) i ve svých třiceti letech žije u mámy, a jediné čím se zabývá (kromě hulení dostatečného množství trávy) je to, že sleduje kolem dokola film Znamení a pak hledá znamení ve svém životě. Když mu jednoho dne zazvoní telefon, a v něm se ozve Kevin, Jeff v tom vidí znamení, které předurčí celý zbytek jeho života. A zrovna tento den tomu tak opravdu je - pro něj, i pro jeho bratra i jejich matku je tento den začátkem změny... Tak nějak se mi tento nezávislý filmeček trefil ideálně do nálady - nijak mne nic nebavilo, netěšilo a do toho přišla tato skvělá komedie, která prostě musí člověka pobavit. Tedy pokud člověk není nikterak velký rejpal, kterej ve všem bude hledat (znamení) nelogičnosti. Ale pokud budete tento film brát jako něco, co vás má hodku a půl bavit, budete stejně spokojeni jako jsem já. A možná je znamení, že se mi zrovna tento film líbil, a možná taky není. Prostě kdo chce hledat, najde. A kdo nechce, najde taky. Takže asi tak... ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Někdo by řekl film ze života se sklonem k dojatosti.Já říkám,co to mělo být?!Film bez jakéhokoliv smyslu u kterého Vám budou padat oční víčka,jak kdyby jste na každém z nich měli kilové závaží.Navíc i na tak krátkou délku se zdá film roztáhaným a nekonečným.Co mě udivilo,ale i potěšilo byla herecká účast S.Sarandon,která byla pro film určitým oživením a zpříjemněním. BEZE SMYSLU!!! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám své oblíbené herce. Kdo je nemá? V poslední době jsou to dva - Tom Hardy, který se skvěle předvedl ve výše recenzovaném, a Jason Segel, kterého považuji nejen za skvělého herce, ale především pak i za skvělého scénáristu. Mluvím o žánru komedie. V případě filmu "Jeff, který žije s mámou" poznáváme pouze jeho herecké kvality, které rozhodně jsou na úrovni. S filmem je jeden drobný problém. Rozhodně to není třeskutá komedie a Jeff, i když je v názvu filmu, není tak úplně hlavní postavou, ale určitým katalyzátorem, který výrazně ovlivňuje události, které se dějí jeho matce a jeho staršímu bratrovi. Susan Sarandon je záruka jistoty, což platí i v tomhle případě, Ed Helms je místy stejně otravný jako v sérii "Pařeb". Co se dá film vytknout, to je jeho prázdnota. Chvílemi, jako kdyby se skutečně vůbec nic nedělo, jako kdyby loď scénáristů najela na pevninu a oni nevěděli, jak s ní pohnout. Pomalé tempo je snad v souladu s Jeffovým životem. Jeff je flákač, který nemá pořádnou práci, je pořád zhulený a snaží se žít podle "Znamení". Ano, mluvím o tom filmu od M. Night Shyamalana, který Jeffa ovlivnil. V celém svém životě se snaží vidět znamení, která ho někam dovedou. Dostáváme se tedy na klasiku, že hrdina se na konci polepší, stan se lepším. Ta cesta není nezajímavá, ale jak říkám, je trochu nudná. Finále pak nějak nezapadá a na úplném konci přichází trochu zklamání. Bez dobrých herců by se film nikam nedostal. Za Susan a Jasona palec nahoru, ale jinak nic, co vás donutí k slzám nebo smíchu. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/08/warrior-x-ms-1-sibir-5x-rychle-zbesile.html ()

Galerie (55)

Zajímavosti (5)

  • Režiseři snímku Jay a Mark Duplassovi údajně proplakali celou premiéru filmu. (Ignus.cz)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v americkom štáte Louisiana, predovšetkým v meste New Orleans. (MikaelSVK)
  • Ve scéně, kdy Jeff (Jason Segel) zdvihá zvonící telefon, se ozve pípnutí charakteristické pro přijetí hovoru, avšak Jeff žádné tlačítko pro přijetí nestiskl. (Ignus.cz)

Reklama

Reklama