Reklama

Reklama

Medvídek Pú

Trailer 2

Obsahy(1)

Ve Stokorcovém lese začíná den jako každý jiný. Pú se probouzí velice hladový a nemá doma žádný med. Takže se vydává ho sehnat, ale jeho pouť posléze nabere zcela jiný směr – nejprve kvůli soutěži, ve které se mají všichni pokusit najít Ijáčkovi nový ocas. Pú později nachází vzkaz od Kryštůfka Robina, který zní: „Odešel sem. Moc práce. Hnet tu budem.“ Pak ale Sova celý vzkaz pochopí zcela jinak a tvrdí, že jejich přítele uneslo stvoření, zvané „Hnetubud“. Velice záhy se všichni vydávají na napínavé dobrodružství ve snaze zachránit Kryštůfka Robina před imaginárním nebezpečím. Jak se ukazuje, medvěd, který původně toužil jen po trošce medu, má před sebou náročný den.
Společnost Walt Disney Animation Studios se ve filmu Medvídek Pú vrací do Stokorcového lesa. Tento nový snímek, který oživuje nadčasové kouzlo, vtip a žertovnou atmosféru původních krátkých filmů, divákům znovu nabízí možnost bavit se ve společnosti "přihlouplého Medvěda" a jeho přátel Tygra, Králíčka, Prasátka, Sovy, Klokanice, Klokánka... a pochopitelně také Ijáčka, který ztratil ocásek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (134)

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem čekala, že to nebude nic moc, ale opak je pravdou. Je to vtipné, má to hezký příběh a písničky jsou povedené. Dobře jsem se bavila a díky časově přijatelné délce jsem neměla ani příležitost se nudit. Je to skvělé dílko u kterého si můžete v klidu vypít kafe, dát nohy na stůl a strávit příjemnou hodinku. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Po deseti letech jsem se vrátila ke své nejmilejší postavičce z pohádkových příběhů. Kdysi, když jsem šla poprvé do školy, měla jsem totiž s Medvídkem Púem úplně všechno. A tenhle film, mě k němu znovu zavedl. Ukázal mi Púa tak, jak jsem si ho pamatovala. Bála jsem se, že už na něj budu stará, ale kdepak. Na Medvídka Púa nemůžete být nikdy příliš staří, protože on má v sobě ukrytou spoustu věcí, které objevujete až postupně. Smála jsem se já i moje sedmiletá sestřička. Každá něčemu trochu jinému, ale není právě v tom to kouzlo? Medvídek Pú si nikdy nehrál na génia a vždycky byl hloupoučký, tlusťoučký, chlupatý a neustále hladový. A pořád takový je, ve 2D s Prasátkem a ostatními přáteli. Nemluvě o té hromadě hlášek, které jsme si se ségrou vzaly za své. Vím jistě, že moje malá sestřička ještě nějakou dobu nebude říkat "ty vole". Co jsme viděly tenhle film, totiž svorně říkáme jenom "a hrome". A hrome Pú, chyběl jsi mi. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

V podstate to isté, čo verzia z roku 1977. Akurát v modernejšom technickomm spracovaní a trochu lepším tempom. Takže je to opäť milučké, nápadité a plné roztomilých postáv, ktorým vládne bombový Ijáček. Problém som mal akurát s epizodickým dejom. Mysílm, že pre decká úplná dokonalosť, pre moje infantilné ja, milý oddych 7/10. ()

Brumlak 

všechny recenze uživatele

Ano, jsem na to starý a ano moc jsem si to užíval. Je to krásný film a jeho síla vězí v příběhu. Baví vás a nutí koukat co bude dál. A ano, dabing se mi u toho moc líbil. Hodil se, nerušil a byl jsem za něj rád. A to se málokdy stává. Zkrátka na tomto filmu člověk vidí, že i "2D" má šanci v "3D" světě. Nejde o formát, jde o příběh. A o Íjáčka. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Milé a pohodově hravé podívání, které naštěstí odolalo snahám o radikální inovaci či restart a pokračuje v tradičním duchu, což platí o animaci, příběhu i humoru, osvěženém navíc skvelě zakomponovanými písmenky. Nebylo to možná tak vtipné a hutné jako některé starší půovské filmy, ale pořád typickým způsobem naivní, kouzelné, zábavné a fajn. Scéna v jámě neměla chybu a prasátko s knihou a provazem nás opravdu rozesmálo. A tak myslím, že i tentokrát je medík zcela zasloužený. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama