Reklama

Reklama

Sbohem Kryštůfku Robine

  • Velká Británie Goodbye Christopher Robin (více)
Trailer 1

Půvabný a dojemný snímek, který natočil režisér Simon Curtis a scenáristé Frank Cottrell Boyce a Simon Vaughan, přináší vzácný pohled na vztah milovaného dětského autora A. A. Milnea (Domhnall Gleeson) a jeho syna Christophera Robina (Will Tilston). Na konci první světové války se Milne nechal inspirovat hračkami, s nimiž si hrával jeho syn, aby stvořil kouzelný svět Medvídka Pú — který mu zajistil okamžitou a neutuchající slávu. Mezinárodní úspěch knih ale nepřinesl příliš štěstí jejich autorovi, jeho synovi ani manželce Daphne (Margot Robbie). (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Krásný životopisný film popisující co se odehrávalo v životech lidí stojících za zrodem nejslavnějšího medvěda světa. Stejně jako mnohé děti i já Medvídka Pů zbožňoval (dodnes tu mám toho ručně šitého plyšáka, bez kterého jsem v dětství nedal ani ránu) a přinesl mi mnoho dětské radosti. O to smutnější je, že příběh na pozadí zrodu není vlastně vůbec veselý. Film je natočený s citem, skvěle zahraný jak hollywoodskými hvězdami, tak malým debutujícím Willem Tilstonem. Postavy mají hloubku, působí vícevrstevnatě a nečernobílé. Samo o sobě je to možná obyčejný, ale o to víc lidský příběh. A takové příběhy já rád. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Doba i okolnosti nepřály vzniku tak kouzelného příběhu, ale jeden malý snílek byl proti. Partička ze Stokorcového lesa tady hraje pouze druhé housle. Film zobrazuje hlavně strasti, které přinesl celosvětový úspěch Medvídka Pú pro autora i jeho syna. Milne rozhodně nebyl otcem roku, o jeho manželce raději ani nemluvím, ale Kryštůfkovu chůvu nejde nemilovat. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Už od dětství miluji Medvídka Pú a proto jsem se na tenhle film moc těšila. Domhnall Gleeson se po Králíčku Petrovi konečně vrhnul na něco vážnějšího a normálního a vyplatilo se to. Celkově postava A.A.Milnea je dost podivínská a Domhnall se na to vážně hodil. Nejlepší roli měl ale Will Tilston o němž ten film vlastně je, jak se dokázal zžít s knižní postavou svého já a měl to vážně těžké. Margot Robbie mi byla silně protivná, ale taková zřejmě byla její role, příběhově to bylo skvělé, bavilo mě to, poplakala jsem si, zasmála jsem se. Zajímavé zákulisí legendárního příběhu. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Průměrný až televizní počin o pohnutém osudu jednoho chlapce, kterého semele sláva otcova díla. Život rodiny, která ve výsledku žádnou rodinou není, ale pouhou firmou, která funguje na úspěch a prachy. Je smutné na to koukat, ale je to zřejmě i pravda. Bohužel, celý děj je velice rozvláčný. A ač herci hrají kvalitně, po jednom zhlédnutí již nemám potřebu kdykoli se znova na toto životopisné drama podívat. Ale jako historický vhled do jedné slavné pohádky to funguje výborně. 65% ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Najprv som videla film Christopher Robin (2018) a az potom tento. Odporucala by som to opacne. Kym tento film sa venuje malemu Christopherovi, tamten je uz o dospelom Christopherovi. Hra tu mily chlapcek s jamkami na lickach, takym bonusom je Margot Robbie, ale pre mna je to skor priemerny film. Z dospelych postav najsympatickejsia nanny. 60%. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (4)

  • Film se nesměl promítat v Číně kvůli údajné podobě medvídka Pú s čínským prezidentem Si Ťin-pchingem. (raininface)
  • Natáčelo se v Anglii ve Východním Sussexu a u jezera Big Bear v Kalifornii (USA). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. září 2017 v Londýně. (BMW12)

Reklama

Reklama