Reklama

Reklama

Sestra tvojí sestry

  • USA Your Sister's Sister (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Je to už rok od smrti Jackova bratra a smíření stále nepřichází. Iris cítí, že je její zodpovědností postavit svého nejlepšího kamaráda zpátky na nohy, a tak ho donutí sbalit to nejnutnější a vyšle jej na opuštěnou rodinnou chatku, aby zde v osamění hledal katarzi. Není však jediný, kdo také vyhledal útočiště na mlhavém ostrůvku. Irisina sestra Hannah má za sebou nepříjemný konec sedmiletého vztahu a s Jackem se v chatce potkávají. Prázdné lahve od alkoholu a rozvrzaná postel není však to jediné, s čím se musí dvojice další ráno potýkat. Do chatky totiž navíc přijíždí Iris. Zamotanější trojúhleník byste pohledali. (Brousitch)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (67)

Fanita 

všechny recenze uživatele

Je to taký kúsok zo života, ktorý pohladí dušu a nechá nás nazrieť do myšlienok hlavných postáv. Napriek tomu, že dej filmu je zdĺhavý, film je umeleckým dielom, výpoveďou režisérky o každodenných problémoch priateľov i súrodencov. Každý pocit, ktorý nám film servíruje, som cítila tiež. Krásne komplikované vzťahy. ()

Mackro 

všechny recenze uživatele

Mám rád takéto komorné filmy. Výborný scenár, v pohode herci, záver na hrane, ale úplný koniec filmu je zase super. Dobre sa na to pozerá a má to hlbší obsah za relatívne nenápadným konfliktom (hoci emocionálne silným). Škoda len, že je to taký film na jedno použitie. Ale to jedno zhliadnutie - veľká spokojnosť. ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Do poslední věty skutečné katarze, co by nedal ani stoletý stařík s 10 rozvody a 50 děcky, jsem měla na mysli odpad. Protože plácání se mezi sebou jako šestileté děti na písečku, kdo komu zbořil bábovičku, nebo desetileté děti, co nevidí rozdíl mezi chozením a kamarádstvím, kdyby ovšem nešlo o dospěláky přes 30, jež by měli takové děti dávno učit o životě, nedávalo smysl. Takže jedinou záchranou jak vyřešit zapeklitý trojhran bylo zvládnout to šalamounsky ku prospěchu všech, aby nikdo nepřišel zkrátka. Jelikož se tak stalo a ještě v několika stručných výstižných větách, z odpadu je rázem trojec, pěkně každému po jedničce. Lépe to dopadnout nemohlo a škoda, že takhle rozumně to nefunguje ve skutečnosti. Ubylo by mnoho bolesti, křiv a promarněných příležitostí. ()

studo 

všechny recenze uživatele

Film má dokopy asi tak 10 scén, tie sú však tak brilantne natočené a zahrané, že máte pocit, že namiesto hodiny ubehlo len pár minút. Po dlhom čase som mal pocit, že sledujem naozaj život, nie nejaký film. Nálož 5 hviezdičiek však ušla kvôli tým posledným 10 minútam. Skôr sa rozmýšľalo osamote, neviem či by sa tak dalo niečo vyriešiť a potom prísť k super rozuzleniu pred tým finále-nefinále ( samozrejme narážam na ten test ). Tak či onak sa jednalo a veľmi podarený film, ktorý by nemal minúť nikto, komu sa páčia vzťahovky :) ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Dokonalá konverzačka, ktorú mohla napísať jedine žena. Jednoduché, účinné, s autentickými charaktermi a so zopár scénami, ktoré som si opakovane pustil niekoľkoX za sebou. Najmä Rosemarie´s(POILER): "I didn´t know U were in love with him! How I could I know U were in love with him? I would never have done that. I don´t want to hurt you. I didn´t know....I just wanted a baby.." A NAVRCH K TOMU: Breathe Owl Breathe....MaLý VeĽkÝ FILM. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen během 12 dní. Velká část filmování pak probíhala v duchu improvizace. (..Lucas..)
  • Mark Duplass původně chtěl, aby jeho postava v chatce narazila na matku své nejlepší kamarádky. (Brousitch)

Reklama

Reklama