Reklama

Reklama

Ray William Johnson je známý pro svoje videa, která umisťuje na svůj web a na internetovou stránku www.youtube.com. V každém dílu =3 si vezme tři nejvíce zhlédnuté, nejzajímavější nebo prostě jen nejzábavnější videa, která se za poslední týden rozšířila na internetu a potom je okomentuje, přidá k nim vtipné obrázky nebo je i zvukově upraví. (Džany)

(více)

Recenze (53)

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Ray William Johnson se díky naprosto jednoduché myšlence stal nefalšovanou celebritou z jůtubka, což mu nikdo nikdy nevezme. Poslední dobou sice už kvalita =3 není taková jak na startu (podle mě teda), ale i tak se u toho sem tam zasmějete (pokud máte alespoň trošičku pokřivený smysl pro humor). Co mě štve víc je fakt, že se do pořadu začali cpát další potenciální jůtůb celebrity zviditelňující si zde svůj zatím ne tak známý ksicht. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Ray William Johnson je úžasný komik a =3 jsem viděl snad všechny, je to úžasná show, ale jak řekl Ray v posledním videu, on už dokázal vážně všechno a nemá cenu v tom pokračovat dál, nemá kam výš stoupat. Je to škoda, ale na druhou stranu to chápu, chce se posunout dál, udělat třeba film nebo něco vytvořit, mrzí mě, že už neuvidím tak krásně rasistickou show, Ray byl v tomhle borec, jsem zvědaví kým ho nahradí, ale už to nebude to pravý =3. Držím palce, ať se mu dál daří v tomhle oboru, má na to, aby to dotáhl ještě výš, třeba ho jednou uvidíme jako režiséra nebo producenta nějakýho božího filmu. ()

Reklama

Džany 

všechny recenze uživatele

"What's up, forum?" Equals Three pro mě znamená dvoutýdenní nášup těch nejvtipnějších gagů, videí a počítačových úprav, které v šuplíku 'web-seriály' nemají obdoby. Ray založil něco co začínalo jako skromný kanál na YouTube.com, ale postupem času se rozlezlo na stovky blogů a do desítek zemí. Já osobně se (nejspíše jako hodně lidí z ČR) s =3 poprvé setkal na serveru VideaČesky.cz, kde videa překládají. První díly mě zaujaly a kvalita pořád narůstala, teď se třesu na každý nový díl a doufám, že s tím Ray jen tak nepřestane.... ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Ne, nebojím se dát Equals Three klidně čtyři hvězdy. Ono se totiž jedná o parádní formát s ideální délkou. Těch cca. 5 minut, kolik každý díl má, je totiž naprosto ideálních pro vyplnění jakkoliv krátké pauzy a zlepšení nálady. R.W.Johnson totiž nejen že vybírá hodně vtipné videa, on k nim hlavně přidává svůj svérázný komentář, který jednotlivé videa posouvá ještě o úroveň výš na žebříčku zábavy. Pokud tedy máte alespoň pět volných minut a chcete se minimálně usmát, Equals Three jsou skvělou volbou. I'm Ray William Johnson and I approve this message ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepřišel na chuť humoru RWJ. Zejména na styl humoru, který přišel až když jsem z něj vyrostl (pro mě podobně infantilní jako Fred nebo Annoying Orange). Pro konzumentské ovce asi dobré, ale já jako fanoušek virálních videí si je radši zhlédnu v klidu sám bez úpravy a udělám si na ně obrázek sám. Přesto má můj obdiv, že stále točí. Asi za to dávám tu jednu hvězdičku. Ale ta je spíš na dálku za jeho vedlejší projekt, Your Favourite Martian. Nic to ale nemění na tom, že tento hit internetu asi nikdy pořádně nepochopím. P.S. Pokud jste fanoušky a můj názor je vám jedno, tady máte shout-out na českou variaci na tento pořad. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • Pořad se co do počtu odběru dostal na serveru Youtube. com v září roku 2013 na první místo. Odběratelů bylo tehdy 10 315 588. (ČSFD)

Reklama

Reklama