Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho dne se hezké a sexy advokátce Claire Kubik naráz zhroutí celý svět. FBI spojí jejího muže Toma s vraždami nevinných civilistů během utajované vojenské operace před patnácti lety. S pomocí skvělého právníka, který pracoval u armády, bojuje Claire za očištění Tomova jména, ale dostává se čím dál blíž k vládnímu tajemství. Nyní riskuje kariéru - a dokonce i vlastní život - aby odhalila pravdu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Luqi 

všechny recenze uživatele

Súdnych procesov z prostredia armády tu už bolo habadej a tak sa to scenáristi pokúsili posunúť ďalej dvoma prvkami: veľmi výrazným nátlakom na obhajcov aj v podobe pokusov o vraždu, ktorého cieľom bolo vytvoriť napätie a druhá bol prekvapujúci záver kedy sa z nevinného nakoniec vykľul vrah.............. Bohužiaľ spojením týchto vecí logika dostala totálne na frak, čo u takéhoto žánru by sa stávať nemalo . .............. A keď už teda to prekvapenie na záver, načo preboha tá klišeovitá bitka a strieľanie, veď to sa dalo urobiť oveľa lepšie............... Nečakal som od toho veľa a ani som nedostal........... ()

elCarda 

všechny recenze uživatele

Kdyz uz jsem to shlednul cele, tak to i okomentuji. V celku se mi film zamlouval. Herecky vykon Ashley byl vzskutku nadprumerny a dejova linije celkem napinava se sokujicim vyvrcholenim. Nicmene vzhledem k tomu, ze se v celem filmu dali snadno najit vzory jinych filmu tak to stalo zaprd. Kdyz se nad tim skutecne zamyslite tak toho "noveho" tam bylo minimum. Hlavni hrdina ma problem s alkoholem, stridave s tim bojuje a prohrava, nakonec samozrejme vyhraje. O soudnich procesech, nebo dokonce valecnich soudech nemluve. V pozadi obrovske spiknuti. A bla bla bla... Nez jsem zacal psat tento komentar, chtel jsem dat tri... ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nikto mi nevezme, že keď som videl film prvýkrát tak pred desaťročím, tak som sa bavil, bolo to napínavé a naozaj na konci aj prekvapujúce. Po rokoch to už tak vyzerať nemusí, alé prvý dojem rozhoduje. Freeman v tomto snímku sympaťák ako vždy a Ashley Judd bola ešte v časoch, keď jej celkom išla karta. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Tuctové právnické drama s logickými dírami ve scénáři a "nečekanou" pointou, která staví celý příběh na hlavu a výsledný dojem tak dost kazí. Škoda také, že Morgan Freeman nedostal více prostoru a trochu nečekaně tak hraje až druhé housle. High Crimes není špatným filmem, ale ten směšně přepointovaný závěr tomu absolutně nesedí. 50% ()

Aniki 

všechny recenze uživatele

Tento filmík opravdu na Oscara neaspiruje a příliš úspěchů nemohl sklízet, předpokládám, ani v době svého vzniku. Caviezel je takový ten béčkový představitel velmi béčkovité ústřední postavy, Judd se tu ukázala naopak jako moc šikovná hérečka počátku nového tisíciletí a pak přišel hlavní tahák snímku, pan "bezva super truper" Freeman v perfektním Stalloneovském dabingu Pavla Rocky Rímského. Toho chlapíka nelze nemilovat. Bohužel se jedná skutečně jen o vyloženě odpočinkový a tak trochu historicko nekvalitní snímek, ve kterém se událo jedno překvápko/dějový zvrat tzv. navíc. Ani já jsem tu poslední zatáčku nejen, že nečekal, ale dokonce ani nevybral. Podprůměr, ovšem nikoliv urážka diváka. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Postavu Claire mala stvárniť Anne Heche, tá však ponuku odmietla, pretože sa jej zdalo, že by mala vo filme priveľa priestoru, čo jej nevyhovovalo kvôli tehotenstvu. (pancoyote)
  • V dřívějších verzích scénáře měla postava Ashley Judd vyučovat zákon na Univerzitě Harvard. (Jocker94)

Reklama

Reklama