Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Detroitu budoucnosti ještě stále nezavládl klid. Společnost Omni Consumer Products (OCP) stále usiluje o splnění svého snu - o vybudování velkoměsta "Delta City". V cestě jim ale stojí bezdomovci a tlupy mladých "Splatterpunků", kteří obývají oblast, kde má nové město stát. OCP se rozhodne pro radikální řešení situace. Naverbuje ozbrojená komanda žoldáků z amazonské války, aby oblast vyklidila. A tak na území Splatterpunků a bezdomovců vjedou obrněná vozidla, jejichž po zuby ozbrojené posádky násilím odvážejí zdejší usedlíky do "rehabilitačních center" a likvidují ty, kteří se nechtějí podřídit. V ulicích Detriotu vypukne regulérní válka. Zdá se, že společnost OCP dosáhne svého cíle. Ale pak se objeví překážka, kterou kdysi stvořila sama OCP... RoboCop! Mechanický policista s lidským mozkem si vzpomene na to, že byl kdysi člověkem, a připojí se ke vzbouřencům, vedených autoritativní Berou, aby pomohl chránit jejich domovy. Za pomoci geniální desetileté Nikko, odbornice na počítače, musí RoboCop bojovat nejen proti žoldákům a společnosti OCP, ale také proti policii. Jediným jeho kolegou, který je ochoten mu pomoci, je jeho stará přítelkyně, policistka Lewisová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

Bat55 

všechny recenze uživatele

Fred Dekker nám servíruje ten najhorší Robocop-film,ktorý bol do 93. roku minulého storočia nakrútený.Tešil som sa a dočkal som sa nezáživne nabytou,akcie plnou sračky,ktorá je takmer vo všetkých smeroch domrvená.Neviem,či to bol dobrý nápad nakrútiť túto akčnú slátinu a dej zasadiť do budúcnosti.PS:Najväčším sklamaním filmu bol koniec,Robocop si nasadí lietajúce krídla a začne lietať mestom.Neskutočne trapnéééé!!!!! ()

Derek 

všechny recenze uživatele

[opatovne pozretie] i po tolkych rokoch je to stale hrozne sklamanie (prvy raz som to videl v letnom kine). trojka nema nic spolocne so stylom dvoch predchadzajucich filmov (relativne nizky rozpocet je dost vidiet na papundeklovych kulisach), vsetko je pg13, skoro ziadna krv a zaporaci su totalne nevyrazny. navyse sa to chce zapacit najmensim capartom tak to ma mladu hackerku. este stastie ze sa tam najde par hlasok ale to je asi tak vsetko pozitvine co sa da na tejto tretej casti najst......... takto skončil môj oblúbený hrdina? ako totálny blb, ktorý už nie je nelútostný zastáca zákona, ale úplny blbeček. ľudí ktorí takto poničili všetko čo verhoeven s jednotkou stvoril by som nechal zavrieť na doživotie!!! ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Třetí RoboCop je už jen zoufalá snaha udržet při životě solidní značku (ne, nevyšlo to, následné televizní seriály už byly ostudné). Co se musí nechat, je, že se nebojí nečekaných zvratů u důležitých postav, ale jako celek už to není temná dystopie, ale prakticky parodie. OCP je tu ve smrtelném sevření japonského kapitálu se zmítající troska vedená Agentem Z z Men in Black, kterému v černohumorných scénkách skáčou manažeři z oken, fyzickými antagonisty jsou ninja kyborgové, a hlavní záporák nosí zásadně nacistickou uniformu:D Příběhově je to taková slabota, že to nezachrání ani sexy as hell vědátorka (se srdíčkem na správném místě, jak jinak;)) Jill Hennessy, která vybaví RoboCopa jetpackem. Wow. Just wow... Není divu, že na restart se čekalo dvacet let. Ode mě smířlivých 50%. Rozhodně to není jeden z nejhorších filmů všech dob, jen je to pohřeb kdysi zajímavého hrdiny. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Trojka je už viditelne slabšia ako prvé 2 filmy, naviac Burke nemá takú charizmu ako Weller. Príbeh ale nie je zlý, aj keď to, s čím Robocop bojuje, sa nezdá až také zaujímavé. S efektami sa síce šetrilo, ale tie, čo sú tam, sú v pohode. A som rád, že sa trojka nezvrtla k nejakému humoru, ale je plne vážna. Akurát koniec je trochu odfušovaný. Hodnotenie: 55% ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Všechno relativně funguje jako u předchozích dílů: Je tu celé herecké osazenstvo včetně moderátorů zpráv. Nevhodné vsuvky šílených reklam apod. Jen ta brutalita a syrovost se vytratila, prakticky vlastně tyhle atributy dělají Robocopa Robocopem. Kámen úrazu je dítě v jedné z hlavních KLADNÝCH (tohle slovo je podstatné, protože záporný fracek ve dvojce je naprosto slizký a originální) rolí. Naprosto stejným způsobem utrpěl i třetí díl Šíleného Maxe. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (17)

  • Celosvětová premiéra proběhla 1. května 1993 v Japonsku. (Varan)
  • I přes neustálé připomínání váhy a robustnosti RoboCopa (Robert John Burke) se vůbec nic nestane dveřím kostela, do kterých nalétne. (Armin82)
  • Natáčelo se od 4. února do 17. května 1991 v Atlantě. Většina budov viděných ve filmu byla odsouzena k demolici, aby uvolnily místo pro stavby určené k Letním olympijských hrám v roce 1996. (HellFire)

Reklama

Reklama