Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Detroitu budoucnosti ještě stále nezavládl klid. Společnost Omni Consumer Products (OCP) stále usiluje o splnění svého snu - o vybudování velkoměsta "Delta City". V cestě jim ale stojí bezdomovci a tlupy mladých "Splatterpunků", kteří obývají oblast, kde má nové město stát. OCP se rozhodne pro radikální řešení situace. Naverbuje ozbrojená komanda žoldáků z amazonské války, aby oblast vyklidila. A tak na území Splatterpunků a bezdomovců vjedou obrněná vozidla, jejichž po zuby ozbrojené posádky násilím odvážejí zdejší usedlíky do "rehabilitačních center" a likvidují ty, kteří se nechtějí podřídit. V ulicích Detriotu vypukne regulérní válka. Zdá se, že společnost OCP dosáhne svého cíle. Ale pak se objeví překážka, kterou kdysi stvořila sama OCP... RoboCop! Mechanický policista s lidským mozkem si vzpomene na to, že byl kdysi člověkem, a připojí se ke vzbouřencům, vedených autoritativní Berou, aby pomohl chránit jejich domovy. Za pomoci geniální desetileté Nikko, odbornice na počítače, musí RoboCop bojovat nejen proti žoldákům a společnosti OCP, ale také proti policii. Jediným jeho kolegou, který je ochoten mu pomoci, je jeho stará přítelkyně, policistka Lewisová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Celá táto sci-fi/akčná séria o cyber-robotickom polišovi, ktorý chodí ako keby mal vibrátor v zadku, je veľmi slabá. Scenár, herecké výkony, filmové triky, komparz, kamera, prostredia... všetko stojí za hovno. No prvé dve časti sú aspoň ako tak pozerateľné. Ale čo sa deje v treťom pokračovaní je už naozaj vyložená sprostota. Robocopova hláška: "Skončili ste punkeri! Máte právo nevypovedať!" je tak trapná ako celý tento film. Takže ja ako starý punkáč mu odkazujem: "Choď do šrotu, kam už dávno patríš, ty plechový fízel. Si hanbou sci-fi žánru! A naviac: A.C.A.B. (All Cops Are Bastards!!!)." * ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Ke svému vlastnímu překvapení jsem zjistil, že jsem Robocopa 3 ještě neviděl a... teď můžu říct, že jsem vůbec o nic nepřišel. Mám takový pocit, že scénář psala ta malá holka, co tam hraje, pač něco tak pitomého se jen tak nevidí – a nevidělo ani v devadesátých letech, které byly na akční kraviny pohříchu tak bohaté. Příběhově už nemá ten plechovej polda prostě co nabídnout, a tak se celý děj točí kolem vyhánění nebohých občanů z domovů, za které se Robocop samozřejmě postaví, přičemž taková ta samoúčelnost některých scén a dialogů je do očí bijící a uráží divákovu inteligenci. No blbost je to ukázková, hodná odpadu, já dávám jednu hvězdu za Carol Christine Pounder v roli Berthy. Ono – ne že by tam nějak herecky vynikala – ale k téhle herečce mám prostě respekt od chvíle, co jsem jí viděl v Shieldu. Jinak je tenhle film děsný šit, který předchozí dva zdařilé díly nestoudně poplival a neměl nikdy vzniknout. ()

Reklama

Caine odpad!

všechny recenze uživatele

Totální dehonestace (mého) oblíbeného hrdiny. Jestli to byla snaha o parodii, tak nechápu proč se názvem zařazuje normálně do série. Ale i tak nebyla skoro žádná sranda. Zato spousta mizerných triků a hereckých výkonů. Námět je extrémně přehnaný až do blba. Tohle že má na svědomí Frank Miller? Já vím že RoboCop je už sám o sobě dělaný formou sebeironie až parodie, ale styl provedení tohodle dílu jsem prostě nepobral. :-( ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Super béčko,pamatuju si,že jako malej,opravdu malej cíprt,sem měl 3 díl nejradši,nedávno jsem se na to díval a musim uznat,že je to počertech zábavné béčko,které patří do mého srdce z mládí.moralitky a sentiment na vás sice chčijou z každého záběru,ale robocop sype hlášku za hláškou a v mnéhém,je třetí díl lepší,než díl druhý..škoda že každej odzazuje na Verhoveenovu jedničku,se kterou se nedá film absolutně srovnávat,ale zkuste to s dvojkou a pak si promluvíme o 28%....... ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Podle mě tenhle díl dosahuje kvalit jedničky, dost možná je i o chlup lepší. Robocop si evidentně zašel mezi druhým a třetím pokračováním do kina, zhlédl Terminátora a poučil se, jak bejt pořádnej kůl. Takže nám předvádí kousky dříve nevídané. hlášky dříve neslýchané, a lítostivé vzpomínky omezil, takže mu rozhodně nebrání v rozstřílení někoho na maděru. Tím nechci říct, že by film byl bez chybičky, to rozhodně né. Třeba hned úvodní scéna chytí za srdce tak maximálně ze sentimentálních důvodů, páč si člověk vzpomene, jak hrál v mateřské školce kominíčka a jeho výkon byl rozhodně uvěřitelnější než ten rej herců, co si ve filmu hrál na vojáky a bezdomovce. Na druhou stranu, kdo rozhodně neměl chybu, byli ti pankáčští exempláři, před těmi by prchal v hrůze i Johnny Rotten zamlada, teď zastara by z nich dostal rovnou infarkt, což by byla škoda, když na rok 2017 ohlásil duet s Karlem Gottem. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (18)

  • I přes neustálé připomínání váhy a robustnosti RoboCopa (Robert John Burke) se vůbec nic nestane dveřím kostela, do kterých nalétne. (Armin82)
  • Otomo (Bruce Locke), kybernetický samuraj, je pocta titulní postavě z komiksu "Ronin" Franka Millera o samuraji, jehož duše je znovu přivedena k životu pomocí futuristické technologie. Bertha Washington (CCH Pounder) odkazuje na Marthu Washington, nezávislou bojovnici z Millerova komiksu „Give Me Liberty“. (HellFire)

Reklama

Reklama