Reklama

Reklama

Uvnitř odlehlé, přísně tajné laboratoře pracuje skupina vědců na experimentu, který by mohl znamenat další krok v evoluci člověka. Když ale předmět experimentu – uměle vytvořený "člověk" (Anya Taylor-Joy) – spustí řetězec děsivých událostí, vědci se musí rozhodnout, jestli je význam objevu takový, aby převážil i nebezpečí s ním spojená. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (227)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tento film mě akorát tak sral svou nabubřelostí. Herci první až druhé třídy se zde po celou stopáž tváří vážně jak na pohřbu a já jim to stejně nějak nemůžu uvěřit. Anna Taylor-Joy mě taktéž nějak zklamala svým nepřesvědčivým na nervy lezoucím robotickým přehrávajícím výrazem. Celkově je Morgan jako film velmi nudný a na to, jakou si dělal reklamu a jak skvěle vypadal trailer, je to zrovna tak velké zklamání, jaké jsem měla původně očekávání. Navíc je děj silně předvídatelný a klišovitý. Za mě bohužel velká ztráta času. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Myšlienka nebola zlá, stret človeka s "nečlovekom" či už niekde v budúcnosti alebo dystopickej spoločnosti, bol vždy pre mňa zaujímavý. No žiaľ tento snímok je v mnohých ohľadoch sterilný, nezáživný a nedotiahnutý. Vlastne ani jedna stránka či myšlienka tu nejak výrazne nevynikla a dohromady mi to dávalo iba takú obyčajnú šeď. Mohlo sa pritlačiť aspoň na tú hororovú stránku a pridať viac gore, aby to bolo aspoň divácky atraktívnejšie a konzumnejšie, no okrem jedného kúsanca tu nebolo zhola nič. Na druhú stranu ale aspoň po hereckej stránke to bolo celkom fajn. No niet divu, zišla sa tu celá plejáda známejších mien. 50/100 ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Cítil jsem se být podvedený,protože jsem se na film díval z přesvědčení,že jde o horor.Ať jsem se díval,jak jsem se díval,horor jsem nenašel,na druhou stranu jsem se nenudil,i když scénář místy zoufale lapal po dechu.Při sledování akcí vědecké sekce jsem měl někdy dojem,že se dívám na komedii.Mé myšlení si asi udělalo volnější den,protože přesnou představu o Lee Weathers jsem si udělal až po větvi v játrech,takže u mě se tvůrcům překvapení vydařilo,záporem filmu je i herecké obsazení,protože od takové sestavy čekám mnohem víc.Hodnotím za 3*-. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Celovečerní režisérská prvotina syna tak prvotřídního kalibru, jakým Ridley Scott bezesporu je, nedopadla vůbec marně. Luke Scott zajisté prokázal své kvality, samozřejmě o míle vzdálené jeho otci, i tak ale v sobě potenciál má. Morgan se rozjíždí pomalým tempem, ale po zhruba 30 minutách to chytne jiné grády. Celkové zpracování vypadá zajímavě, ale stejně na mě zapůsobilo béčkovým dojmem, možná i proto tomu vadí áčkové herecké obsazení, které bych si představoval u jiných filmů. Scéna s Giamattim byla jedním z nejpovedenějších momentů v celém filmu, neboť filmu podráží nohy i scénář, kde si všechny zvraty můžou dát do kolonky název předvídatelné (kromě toho s Marou na konci). Jako oddychová vyvražďovačka to ale funguje bez problémů nadmíru dobře, musíte filmu odpustit chování postav, které se trochu vymklo kontrole a v některých situacích se na to již pomalu nedalo dívat. Samotná Morgan velmi tajemná a nepředvídatelná, šel z ní strach, Kate Mara zabodovala, na bitky se také dalo dívat. Má to své chyby, ale v celkovém součtu to byla zábava. Za mě dávám 62 % ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Niekto vie a niekto nie. Ridley a (nebohý) Tony sú majstri svojho remesla, no syn Sira Ridleyho nemá moc toho po tatkovi ani po strýkovi. Samozrejme je to len jeden film, uvidíme čo predvedie ďalej. Jeho Morgan ma zaujal s Traileru, ale samotný film za veľa nestojí, zaujímavé prostredie a postava Morgan je slabé lákadlo a ničím dokopy neupúta. Film neponúkne nijak zvlášť dobrú atmosféru, či napätie alebo príbeh, ničím moc neprekvapí a celkovo nemá ani čim zaujať. 45% - 2* ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Ve finálním souboji Lee Weathers (Kate Mara) a Morgan (Anya Taylor-Joy) v lese spadnou obě protagonistky několikrát do jehličí. Navzdory tomu se však na modré košili Lee neobjeví ani jedna skvrna, či jiná nečistota. (Nathaniell)

Reklama

Reklama