Reklama

Reklama

Sandy Patterson má milující ženu, dvě roztomilé holčičky a náročnou práci. Život mu ztrpčuje jen jeho nepříjemný šéf, a proto využije nabídku ke změně zaměstnání. Jenže za každé štěstí se musí platit. Se změnou zaměstnání přichází zjištění, že někdo zneužil jeho jméno a dočista „vyčistil“ jeho osobní bankovní účet. Jeho dokonalý život se hroutí jako domeček z karet a vše vyvrcholí zatčením a obviněním z neuposlechnutí soudního příkazu. Na policejní stanici se záhy vysvětlí, že je v tom Sandy nevinně, protože se stal obětí zlodějky identit. Pokud má získat svůj život zpátky, musí korpulentní Dianu, která mu ho ukradla, najít a předat do rukou spravedlnosti, po dobrém, nebo po zlém. Diana má ale pro něj připravených ještě pár dalších překvapení. Sandy tak bude muset odhodit image slušňáka a začít jednat podle jejích šílených pravidel. (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer 2

Recenze (165)

drake31 

všechny recenze uživatele

Seth Gordon sa po dvoch rokoch vytasil s novou komédiou,u ktorej každý dúfal že naviaže na úspech a kvalitu Horrible Bosses. Tak sa nestalo. Pravdepodobne za to môže chabý scenár, ktorému chýba humor a ten pocit chabosti umocňuje aj super-nepodstatná "krimi" zápletka. Aspoň že to je fajn obsadené, i keď Melissa už začína trošičku liezť na nervy (som zvedavý kedy to eskaluje do budu kedy ju fakt začnem neznášať). Snaha bola - nevyšlo to, poďme ďalej. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Lidovka s tlustou Melissou McCarthy, která masturbuje ve vaně, zvrací na policajty, furt někam padá a je ekvivalentem metastází rakoviny. Nesmál jsem se, akceptovat jsem to ale dokázal. Z čehož vyplývá, že lze natočit lidovou komedii a zároveň nevytvořit (technicky) opožděný výblitek plný lidských sviní maskovaných za klaďase. Ani svině Melissa tu totiž nemá jeden rozměr a to blití není fórem století a dějovým zvrat(k)em. Jo, jinými slovy zdravím Trošku. 50% ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Ono by to byla i vcelku průměrná taškařice, nehrát hlavní roli znetvořený, na pláž vyvržený keporkak! Ta příšerná, nesympatická porážková svině patrně plní americký sen průměrných, stejně "nádherných" Američanek o tom, že i katalogové, trapné monstrum s hereckým talentem Bibenda může prorazit do filmu. Vznikne pak něco, co i v nedůsledně estetickém divákovi bez problému vyvolá samovolné pocity nevolnosti a nutí jej rozjímat o opruzeninách, zpocených podpaždích a zapařených rozkrocích. Dokonalý film k vyvržení těžké večeře a zaplašení sexuálního apetitu! ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $134,506,920Tržby Celosvetovo $176,088,018Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,095,982 //počet predaných kusov 510,785Tržby za predaj DVD v USA $17,491,232 //počet predaných kusov 925,914║ do kelu!? to takéto vývarové prkotiny majú v amerike úspech, sila, sú tam asi neni normálny už druhá odporná komédia v roku 2013 s nechutnou Melissou McCarthy, sa to fakt nedá na nu pozerať, nechutnosť v pohybe, bodaj by jej konečne za jej úžasné predstavenie dali oskara, podvkus ako hrom /10%/ ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nie až také nápadité ako by som čakal. Dokonca sa dá povedať, že sa jedná o veľmi tuctovú a nezaujímavú komédiu. Kameňom úrazu je samozrejme scenár, ktorý načrtne zápletku a potom sa venujem úplne inému druhu vecí, než zápletka naznačovala. To, že sa postavy stretnú a vytvorí sa s nimi puto je vec, ktorú máloktorá komédia dokáže znázorniť bez všemožných klišé, ktoré tu bohužiaľ sú. Krimi línia je na smiech a nefunkčná a tak jediné čo stojí za pozornosť je ako obvykle sympoš Jason Bateman a jeho dve dcérky, ktoré sú skutočne rozkošné. Poslednú scénu ignorujem a na celý film zabudnem v priebehu niekoľkých minút. Veľká škoda, pretože Horrible bosses od Gordona považujem za jednu z najlepších komédií aké som videl. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • V čase 48:37 Velkej Chuck (Eric Stonestreet) sundává kalhoty tak, že mu sklouznou až pod zadek. V dalším záběru je však opět znovu drží v rukou a stahuje. (Iveet)

Související novinky

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Reklama

Reklama