Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před sto lety byly ďáblovy oddíly, které chtěly zničit svět, donuceny k ústupu do záhrobí. Dnes opět přišel jejich čas. Chtějí zaplavit svět svou temnou silou. Neočekávaně jsou však zastaveny. Komu se to podařilo? Záhrobnímu komandu! Komandu amerických dětí, které se spojí a dětskou bezelstností neohroženě bojují proti teroru krutých monster. Dobrodružný film pro děti a mládež je nejen napínavý, ale také veselý. Setkáte se tu s řadou legendárních filmových příšer, například Draculou, Frankensteinem, Vlkodlakem, Mumií, Netvorem z Černé laguny a dalšími. O kvalitě speciálních efektů není třeba se příliš rozepisovat. Stačí připomenout jména dvou mužů, kteří se na nich podíleli: Richard Edlund a Stan Winston. Tím je řečeno vše. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Po nadšení z Noci husí kůže jsem očekával od Záhrobního komanda stejnou kvalitu, ale kromě v úvodu pár solidních hlášek, kdy malí kluci mají slušnou vyřídilku filmu hodně dochází v druhé polovině dech. Dalo mě to jediné, vím jak zneškodnit mumii, stačí najít plandající obvaz, uvázat jej k šípu a ten vystřelit, pak už není co řešit. Další Dekkerův film jsem viděl nedávno a tím byl katastrofální Robocop 3. Mimochodem stejně jako v Záhrobním komandu se i u Predátora Evoluce sešli Shane Black s Dekkerem a dopadlo to jak všichni víme dost podobně jako tady. Tedy špatně. 40% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna v temné kobce je velmi působivá a slibná. Doprovází ji krásně zlověstná hudba, která už sama o sobě nevěstí nic dobrého. Nezůstalo pouze u planých slibů. Potom se totiž rozjela osmdesátková mňamka určená spíše dětským divákům. Z toho tedy vyplývá, že já jsem stále duší dítětem, protože jsem se příjemně bavila. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

To boli zlate casy, ked sa pre deti tocili drsnejsie filmy ako bezzube Expendables 3. Zapletka je taka hororovejsia variacia Goonies, takze parta deti sa tu potýka s klasickymi priserami od Draculy, vlkodlaka, po mumiu a par dalsich. Ma to tu skvelu osemdesiatkovu atmosferu. Detski herci su dobre obsadeni a aj ustredny napad je super. Lenze uvod, ktory by mal trvat maximalne 20 minut tu je natiahnuty na polovicu filmu a vzhladom na kratku stopaz uz scenaristi nestihli tuto skvelu zapletku poriadne rozvinut a tak sa v druhej polovici toho vela nestane. Par dobre natocenych akcnych scen a je koniec. Co je velka skoda. Ale co cakat od preceneneho rutinera Blacka? No nic. Nastastie ma film skvelu technicku stranku a aj dnes mi jednotlive masky a triky pripadali pôsobive. Uz len kvôli nim stoji za to film vidiet. Vysledkom je roztomila a miestami aj dost drsna jednohubka, ktora mala ovela väcsi potencial. 6/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

80. roky priali coming-of-age peckám, na ktoré nikto z nás tridsiatnikov zrejme nikdy nezabudne. Spomeniem THE GOONIES, STAND BY ME či THE LOST BOYS. Toto komando, sa bez akýchkoľvek okolkov môže postaviť medzi nich bez toho, aby si vyčítalo nejaké slabosti, alebo nedostatky. Jeden zo snímkov, na ktoré sa v poslednom čase nadväzuje v nostalgicky podaných filmov či seriálov ( viď STRANGER THINGS ). ()

Derek 

všechny recenze uživatele

skoda ze som monster squad nevidel ako male decko lebo tento film nema daleko od ostatnych detskych klasik ako goonies (tym sa podoba najviac) ci gremlins (jednoducho amblinovky) ale ani to mi nebranilo si zahrobne komando uzit! v zahrobnom komande je skupina deti (jeden z najslabsich clankov filmu kde i ked decka su sympaticke do pamati sa nikdo nezapise) nutena bojovat s monstramy zo starych hororov (dracula, wolfman a tak), dvojica dekker (ktory opat kombinuje humor a horor ako v night of creeps) a black (samozrejme ze sa nehlaskuje ako v jeho inych klasikach ale stale je tu dost vtipov i pre starsich) ide na plny plyn, ale urcitym nedokonalostiam sa tiez nevyhne (preco policajti nestrielaju ale snazia sa prisery ubit rukami? ale to je len take hnidopichstvo z mojej strany) co vsak vobec neznizuje na zabavnosti! je smutne ze dekker po otrasnej trojke robocopa uz nedostal sancu... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • Film je propleten odkazy na spoustu hororových klasik. Napříkald hlavní postava Sean (Andre Gower) v první polovině filmu nosí tričko s nápisem "Stephen King rules". V druhé polovině pak nosí svetr, jenž svými červeno zelenými pruhy nápadně připomíná svetr Freddyho Kruegera z Noční můry Elm Street. (Alfréda)
  • Scéna, kdy Dracula (Duncan Regher) zvedne malou Phoebe za čelist a ona začne křičet, musela být sestříhána, jelikož se Phoebe příliš bála a nebyly proto použity ani Draculovy tesáky, ani červené kontaktní čočky. (Alfréda)

Reklama

Reklama