Reklama

Reklama

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) jsou hrdými rodiči malé holčičky a tak nějak smíření s tím, že pro ně už skončily divoké večírky a že jediné špeky, které mají, jsou ty na břiše. Žijí v útulném domečku v tiché ulici a pomalu se připravují na krizi středního věku. Když si sousední dům pronajmou vysokoškoláci v čele s vyrýsovaným hezounem Teddym (Zac Efron), zavětří sice nebezpečí, ale zprvu se rozhodnou pro přátelský přístup, k němuž bude patřit i slib dodržování nočního klidu a závazek nevolat hned poldy, kdyby se to náhodou někdy s pařením trochu zvrtlo. Jenže už druhá pořádná noční jízda všechny ušlechtilé závazky rozmetá a mezi oběma domy se rozzuří otevřená válka, ve které jsou všechny zbraně povolené. Na první pohled by se mohlo zdát, že unavení rodiče nemají proti rozjetým studentům sebemenší šanci, jenže i Mac a Kelly byli „kdysi" pařmeni a z té doby si pamatují na spoustu dost nepěkných triků. (Cinemart)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (557)

vteco 

všechny recenze uživatele

Od úchylárnami prolezlého Setha Rogena a čím dál lepšího Zaca Efrona bych čekal mnohem šílenější nálož pubertálního humoru. I když podobný styl vtípků je velmi specifický, tak pro mne je naprosto ideální, ale bohužel ne vždy jsou celý film na vysoké úrovni. Tudíž zde často lepší části střídají ty o poznání slabší a vše se veze jak na horské dráze. Škoda, že trailer ukázal téměř vše vtipné, ale stejně Sousedy nelze úplně potopit. /55%/ ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

"Let's make a baby." "That'll solve all our problems!" Má očekávání nebyla moc vysoká, ale kupodivu mě film docela pobavil. Jako celek to byl sice spíš průměr, ale mělo to pár povedených momentů a taky docela dobrý hudební výběr. Na zvednutí nálady a jednorázové pobavení skvělá volba. ~(3,7)~ ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Trailer zas nasľuboval nemožné, z filmu sa však stala nekontrolovateľná spŕška absurdného humoru, ktorá bola cielene zameraná pre americké publikum - rozumej vypatlaných teenagerov, ktorí museli nad touto zabijackou nudou krochkať blahom. Inak si neviem vysvetliť ten úspech s amerických kinách, pretože scenár bol chromý, dialógy plytké a nezáživné. Ja som síce ubral obrátky mozgu na minimum, no aj tak to nestačilo na viac ako jednu scénu, ktorá stála za to aby som vyvinul energiu na mimický pohyb znamenajúci úsmev. Naozaj si neviem predstaviť dlhšiu stopáž, chvalabohu aspoň v tomto tvorcovia nesklamali. 35%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEMŮŽEME BÝT JEDINÍ LIDI V SOUSEDSTVÍ, KTERÝM TO VADÍ. MUSÍME DOSTAT VŠECHNY NA NAŠI STRANU. ZAPOČÍT REVOLUCI...“ /// Narvat si držku tančícíma houbičkami, postavit péro na povel, alkáč, drogy, samej penis (v hubě – jako že vo tom mluvěj…) a vagína. A penis. A vagína. A šukání (Seth si dělá asi prdel z toho, že může šukat. Hahaha, hihihihi…). A mrdka. Stupidní netradiční sousedská válka, při který bych potřeboval, aby mi někdo říkal, kdy se mám smát. (Začít. Přestat bych snad dokázal…) Rogen se chová jako čurák, ale hlavně bych mu doporučil - ,,ty vole, nesnaž se hrát! NIC!“ Teenegerská komedie. ? (jo, to je otazník, jako že se teď ptám.) Soráč, pro mě jen další Hollywoodská apokalypsa, která si samozřejmě svoji osobu v publiku najde. Fuj! Nečum na mě!... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) S taťkou přemejšlíme, jestli by nám penis dokázal zaplatit výřivku. (Že je tchán bohatej? Aha…). 2.) Sním o sexu s S.Rogenem. Jeho tělo je tak vzrušující... (a pak by jsme mohli podojit maminu!). 3.) Thx za titule ,,malia“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Hluchoty víc, než jsem čekal... Stoller by ty komedie měl spíš sám psát, ne si je nechávat psát - to je stoprocentně ta nejhorší z variant. Nicméně když už nic jinýho, Rose je pořád puma jako blázen a dokonce i unikátně poučný hlášky se tu najdou, hehe... --- "There's no president of United Nations." ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • Během natáčení snímku byla závislost Zaca Efrona na kokainu na takové úrovni, že o ní věděl celý filmový štáb. Zac byl navíc problémový a několikrát se stalo, že na plac vůbec nedorazil. (Zdroj: super.cz) (peiton)
  • Záverečná scéna medzi Macom (Seth Rogen) a Teddym (Zac Efron) pred obchodom Abercrombie and Fitch bola číra improvizácia. Zac Efron netušil, že si Seth Rogen vyzlečie tričko. (jedenzdvoch)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama