Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neotřelý a téměř legendární příběh.... Jasně nejlepší četník z celé série. Louis de Funés je naprosto fantastický a pokaždé když znovu a znovu sleduju tento film tak mě něčím novým překvapuje. Nezapomenutelná část Francouzské kinematografie --- Kdyby stará švadlena mé ženy žila… - To by nepřežila ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

V 70. letech patřily "četnické" komedie k tomu nejlepšímu, co se u nás promítalo. Dneska už je jejich humor trochu vybledlý a ohraný, ale přesto ještě dokážou pobavit další diváky z mladších generací. Já se u nich spíše jen shovívavě usmívám, i když se přiznám, že dabing F.Filipovského je stále nakažlivý. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Filmová legenda nejen francouzské komedie. Několikrát uváděný film na televizních obrazovkách. Takže předpokládám že zná Četníka každý. První díl je samozřejmě nejlepší. Přibývajícími reprízami si dokážu vychutnávat i malé postavičky, např. toho troubu co spí na vinici a jeho větu "Tak koukám že teďka fasujete parádní služební vozy". V Saint Tropez je opravdu moc hezky. Sám jsem tam byl a viděl proslulou četnickou stanici. 100% ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Po nedostižném Fantomasovi, kde si Louis de Funés zahrál komisaře Juvea, je tady tento nervózní Francouz, jako extravagantní četník Cruchot. Nejradši mám asi první tři díly (např. v Četník se žení je vše dovedeno do největší ztřeštěnosti - humor, spousta omylů a nedopatření, honičky), zajímavý je ale i film o návštěvnících z kosmu, ať už je jakkoli přitažený za vlasy. Jedná se o velmi slavnou komediální sérii, která má i přes svou nevyváženost a kolísavou úroveň divákům stále co nabídnout. Tady pobaví především Cruchotovo rozpočítávání, jízda na traktoru (!!) či Funés převlečený za mladou Arabku. Letní klasika, kterou lze sledovat pořád dokola, aniž by omrzela. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Šesť dobrodružstiev žandárskej brigády Saint-Tropez videlo vo francúzskych kinách viac ako 35 miliónov divákov. Prvá časť prilákala do kín takmer 8 miliónov návštevníkov. (Arsenal83)
  • V čase 01:09:18 můžeme vidět na bílé košili nalevo stojícího muže stín mikrofonu. (frolish01)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno