Reklama

Reklama

Nezapomenutelné prázdniny

  • USA The Way Way Back (více)
Trailer 1

Čtrnáctiletému Duncanovi (Liam James) se na rodinnou dovolenou s matkou (Collette) a jejím přechytralým přítelem (Carell) vůbec nechtělo. Když se ale seznámí se správcem místního vodního parku (Rockwell), vznikne mezi nimi pouto, díky kterému se Duncan naučí překonávat nástrahy života, lásky, rodiny i přátelství. Budou to prázdniny, na které nikdy nezapomene. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (463)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

To raz tak idete pozerať film čisto kvôli AnneSophie a ono sa z neho vyklube príjemne odsýpajúce drama, ktoré by malo svoje uplatnenie dokonca aj bez nej. Môže za to predovšetkým skvelý, famózny a ešte raz skvelý Sam Rockwell ala Owen, jehož postava by bola v reále parťák do pohody na pohladanie. Steve Carell si skúsil aj nie príliš komediálnu rolu nepríjemného otčíma a aj keď mám niekoľké výhrady a celkovo nie je The Way Way Back ničím prevratným, v srdci mi zostáva hrejúci pocit, ktorý mi káže neísť s hodnotením pod štyri solídne hviezdy. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,BUDE TO SKVĚLÉ LÉTO PRO VŠECHNY. PRO TEBE A TVOU MÁMU. PRO MĚ A STEPH. JEDNOHO DNE BYCHOM MOHLI BÝT RODINA. …“ /// Nová rodina potřebuje utužit a ukázat, že jsou tým. Budou tam všichni: Trent s dcerou (teď už skoro ségrou), máma, Betty s dcerou Susannou, Galeovi, Hutchinsonovi, Campbellovi (až na Bena, kvůli soudu), Smytheovi. Jo, a Keeganovi. Ale hlavní je Duncan, pubertální suchar neboli chlapec, zdající se bejt trochu v útlumu. Nebaví ho to tam, ble ble ble, ale pozná, že Steph je na tom podobně, ble ble ble, pak potká Sama Rockwella, kterej KONEČNĚ přinese trochu vzrůša, takže se z toho stává něco víc, než jen povídání o rodince, která je stejně odsouzená k zániku (TY DEBILE, tys to tady kurevsky vyspoileroval!). Kdyby si někdo myslel, že jsem to tady vyspoileroval, tak vážně nevím, protože ten film vypráví zbytečně složitě o spoustě věcech, aby se z toho nakonec vyklubal příběh o přátelství. Příběh pro mladý, kteří maj podobnou zkušenost (s dospělejma) a pro dospělý, kteří něco podobnýho prožívaj (s mladejma). Taky pro ty, kteří toužej vidět Carella hrát někoho jinýho než debila. A tak hraje sice debila, ale jinak. Při tom všem klišé je tu i nějaký to ponaučení, protože tam, kde něco končí, většinou i něco začíná…. . /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč hrát s uchazečem na post fotra společenský hry. 2.) Zajímám se o problémy teenagerů. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Krásný pohodový nezávislý snímek, který svou bezchybně nakažlivou atmosférou dokáže člověka neskutečně nakopnout. Sam Rockwell předvádí přesně to za co jej máme tolik rádi, takového sympaťáka aby pohledal. Steve Carell naproti tomu hraje jeho totální opak a Trent je napřes držku kdykoliv promluví. Prosím o více filmů režisérského dua Faxon/Rash. 80% ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

A je to tu zas. Další vykalkulovaná indie břečka, která mi polila hlavu lubrikantem a pokusila se jí nacpat do nejbližšího žirafího rekta. Inu, co vám budu povídat, bylo to tam velmi stísněné, nemohl jsem dýchat a na jazyku jsem měl pachuť ranní stolice. Ale hezky popořadě. Jede se podle té samé rádoby nezávislé šablony, s kterou si již stovky zavšivených mudrlantů utřelo pomočené prkýnko a má žluč začíná velmi pomalu bublat jako prd ve vířivce. Kunda párek, to od dob největší slávy Toma Dicilla nemůže někdo namíchat nezávislou polévku tak, aby nad jejímu výpary nemusel divák vyzvrátit vnitřnosti? Všechny ty indie sračky jsou pořád stejné sračky! A hlavně, jak všichni ví, slouží akorát k tomu, aby si na nich Hollywoodem rozprcané řiťky velkých hereckých es nahonily škleb nekomerčních čubek, kterými bezesporu jsou, a mohly nás nechat nadále žít v domnění, že ta jejich profese není mrzká až do morku kostí. Ale zkraťme to. Je to indie shit jako všechny ostatní - téměř hřejivý, vcelku zábavný, odporně vykonstruovaný a snadno zapomenutelný. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Trošku volnější začátek, kdy první půl hodinku se divák seznamuje s filmem, přemýšlí nad tím, co od toho filmu může očekávat. Poté se to ale hodně slušně rozjede. Jde o to, že Liam James nemá kamarády, nemá holku, ale není to ten typ filmu jako všechny ostatní na toto téma. Liam je vysoce asociální. Je uzavřený sám do sebe, nechce se s nikým bavit, nevěří si. K tomu má dementní rodiče a především Steve Carell je pořádnej kokot (ano opravdu to musím tak napsat) a je to první film, kde se mi Steve nelíbil. Ovšem Liam se začne pomalinku seznamovat s nádhernou AnnaSophiou Robb a hlavně najde svého kamaráda v podobě Sama Rockwella, který je ve své roli fantastický. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (17)

  • Vodný park vo filme sa volá Water Wizz. Tak isto sa volal aj vodný park vo filme Dospeláci (2010). Natáčanie prebiehalo na tom istom mieste a v oboch filmoch hrala Maya Rudolph. (Astonko)
  • Zlé počasie prinútilo tvorcov natáčať najprv interiérové scény. (Astonko)

Reklama

Reklama