Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

Sylvin 

všechny recenze uživatele

Monthy Pythoni mi učarovali a tohle obzvlášť. Klíč k jejich humoru se může zdát jednoduchý, ale věřím, že kdyby se o to pokusil někdo jiný, ani zdaleka by to nedopadlo tak dobře, jako v podání těchto skvostných pánů. Už úvodní "How to avoid being seen" je paráda a v tomto duchu celý film pokračuje. Monthy Pythoni jsou vždy stejní...a to je dobře! ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Nie je to film v pravom slova zmysle. Ide o výber pravdepodobne najlepších skečov z rôznych epizód Monty Python's Flying Circus. Scénky sú nanovo prestrihané. Scény spolu priamo nesúvisia a sú pospájané animovanými predelmi, ktorým ja moc nemôžem prísť na chuť, ale uznávam, že práve tie robia štýl a atmosféru lietajúceho cirkusu. Snímka je plná absurdného montypythonovského humoru. V porovnaní so Životom Briana však výrazne zaostáva. ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Nanovo natočené a pozliepané skeče z Lietajúceho cirkusu. Osobne mám výhrady k príliš veľkému priestoru venovanému animáciám, ktorým som nikdy nevedel príjsť na chuť (nič proti Terrymu Gilliamovi, ale myslím, že to tam iba zbytočne brzdia a vôbec nie sú vtipné). No a ďalej ma trochu zarazil výber skečov, ale to je iba môj subjektívny názor, pretože každý má svoje vlastné best of... ()

Ludva 

všechny recenze uživatele

[2009-03-09] * "How to Avoid Being Seen" je vynikající začátek. Podobnou kvalitu si udržuje i většina dalších skečů ("The Dead Parrot", "The Upper Class Twit of the Year", Kilimandžáro, Krotitel lvů, Myší varhany, Sebeobrana proti ovoci a další). Animované vsuvky jsou méně vtipné a některé scénky taky nemají tu pravou šťávu, ale špatné rozhodně nejsou a aspoň umožní na chvilku nabrat dech a sebrat koncentraci na další útoky na bránici. Možno vidět kdykoliv a od libovolné minuty filmu. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"Now I would just like to point out, that this film is displaying distinct tendency became silly."Další snímek z díly MP za mnou a řadí se hned vedle Meaning of life.. asi tak nastejno dobré (Ale prostě Life of Brian je pro mě zatím nejméně povedené). Tolik skečů, co tady, jsem snad ještě nikdy nikde neviděla a těžko najít jeden nejlepší, protože se kolkrát střídají závratnou rychlostí. Už svým úvodem aka "jak nebýt vidět" mě rozesmáli... konečně se jim to povedlo. Titulky taky parádní a líbil se mi nápad s vměšováním se do jednotlivých skečů tím vojákem (připomnělo mi to trochu The onion movie, kdy na žádání "měli" měnit témata). Jeden z parádních gagů byl gang senilních babek.. musím podotknout velice reálný.. zajděte si někdy do obchodu, když je nová akce v 7 ráno nebo si sedněte na místo pro invalidy a uvidíte ;) Dobrý byl i smrtící vtip aka bojovali ve válce proti němčourům předčítáním vtipu. Prostě se tu střídají brilantní, vtipné a perfektní scény s opravdu až moc černohumorovými, nechutnými a trapnými (a někdy lze těžko říct, které převažují) a celé je to hrozně nevyvážené, a proto 3-4*."He's a lumberjack and he's ok. He sleeps all night and he works all day." ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama