Reklama

Reklama

Všechno, co chceš

  • Velká Británie Absolutely Anything (více)
Trailer 1

Mimozemská civilizace nalezne ve vesmíru letící sondu vyslanou z planety Země, která obsahuje informace o lidské rase. Mimozemšťané diskutují o tom, zda Zemi zničit, nebo učinit lidstvo dalším členem mezigalaktické rady. Jako test dají náhodnému mladému muži na deset dnů neomezenou moc dělat absolutně cokoliv. Pokud tento muž využije svou moc k páchání zla, bude Země zničena. Vybraným člověkem je Neil Clarke, učitel, kterého ředitel školy Robinson nesnáší za jeho pozdní příchody. Neil, který si je vědom své nově nabyté síly, si přeje, aby mimozemšťané zničili třídu nenáviděných studentů. A mimozemšťané skutečně zabijí všechny žáky této třídy. Aby napravil smrt svých studentů, přeje si, aby všichni, kteří zemřeli, zase obživli. Jenže tím způsobí, že obživnou úplně všichni mrtví na celém světě, včetně mrtvých na pitevnách i v hrobech, proto si Neil rychle přeje, aby k výbuchu, který způsobil smrt studentů, nikdy nedošlo, čímž vrátí zpět všechna předchozí přání… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (194)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Not baaaad. Not good :-) Ultimátní powa dána cluesless autorovi nevydané knihy vesmírnými poloprůhlednými šváby s levitačními křesly. První polovina super, jak se tam však objevil "hlavní padouch", vše šlo do kytek, bylo to až moc absurdní. Zakončení však "fajn". Oddychovka. Oceňuji občasný opravdu vtipný anglický humor, hlavně z úst jeho psa, což byl hlavní faktor mého nadšení. Vše ostatní takové všední, včetně lásky. Hudba? Ani nevím, jestli tam nějaká byla, abych řekl pravdu. Waving 60 % ()

easaque 

všechny recenze uživatele

jména členů z Monty Pythonova cirkusu mě nalákala na tuto komedii, ale osobně se objeví snad v jedné roli a zbytek jen v hlasech mimozemšťanů. No budiž, ale režisérký post Terry Jonese je vlastně taky důležitý ;-) Námět není nikterak originální (i když super schopnosti zadarmo to tu asi ještě nebylo), ale je to celé zpracováno slušně a místo pro britský humor se tam taky našel. Přesto si myslím, že to potenciál mělo větší a mohlo to být ještě víc šílenější. Přesto na slabé 3 hvězdy to ještě vyšlo. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Neklesejte na mysli, tohle je třeskutě vtipná a velice zábavná komedie. Opravdu upřímně jsem se dlouho smál, skvěle se bavil a užíval si každý gag, který Jones se Scottem přichystali. A když jsem zjistil, jakou roli má Robin Williams... už se to nedalo vydržet. Doufám, že Terry Jones s točením ještě nepřestal, protože v záplavě nudných komedií je tato jednohubka skvělým zpestřením. 75 % a palce hore! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem 53 minut. Absolutně nevtipné a asi museli být ti, co dali víc jak dvě hvězdičky, podobně oddaní monty Pythonům a Simonu Peggovi, jako byla posedlá ta učitelka Rayem, kterému stavěla svatyně. Humor jak z první třídy pomocné školy, a o nějaké logice nemluvím (např. proč jednou stačí říct "ať ta holka zapomene, co viděla?", ale podruhé za ní musí běhat, aby jí vysvětlil, že není gay, když by stačilo říct "ať to zapomene, co ten můj blbej čokl říkal?"). Proč se musí vždy hlavní postava chovat jak debil? Jediná zajímavá scéna mi přišla ta na dostizích, kde člověku dojde, že když může mít vše, je to prostě těžká, ale fakt těžká nuda. Za to ta jedna hvězda, jinak neskutečná a táhlá nuda bez nápadu a čehokoliv zajímavého nebo příjemně vtipného. ---- Ok, nakonec jsem to s vypětím všech sil dokoukal, a nic se nezměnilo. Mimochodem, ten fekální humor přebrali Britové od Amíků? Dřív jim to šlo bez něj. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

No ty vole, takhle nepůvodní film jsem neviděl už teda hodně dlouho... Což zamrzí o to víc, když se člověk podívá, co za týpky za ním stojí. Tady je všechno tak špatně, jak si jen umíte, když před spaním čumíte do stropu a přemýšlíte o kravinách, představit. Mluvící pes je jen slabou kopírkou Médi (nebo kohokoliv obdobnýho, o Brianovi z Family Guy ani nemluvě) a samotnej děj? Pff, Bruce Almighty, kdyby to věděl, by si jako svoje první přání přál, aby tenhle britskej bratranec nikdy nevznikl. A že měli borci z Monty Python požehnání od samotného Douglase Adamse? Ten musel v rakvi při premiéře rotovat rychlostí Vogona v mixéru, turbo, off course... Ale Simon je Simon, on snad blbě (jakože vědomě blbě :-) zahrát ani neumí. A zepár gagů se taky povedlo, prostě film o životě, vesmíru a vůbec... Pustě si Život Briana, uděláte lépe (a to i v případě, že jste ho už viděli... dvacetkrát třicetkrát, pořád to bude větší bžunda než tohle). ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Douglas Adams, autor Stopárovho sprievodcu, stihol ešte pred smrťou preštudovať scenár tohto filmu a povedal, že je hravý a vtipný. (zemon)
  • Úvodnú pieseň "Absolutely Anything and Anything At All" naspieval bubeník skupiny Queen Roger Taylor. (megajalec)

Související novinky

Zemřel Terry Jones

Zemřel Terry Jones

23.01.2020

V nedožitých 78 letech nás v úterý opustil velšský herec, scenárista, režisér a v neposlední řadě spisovatel, Terry Jones. Člen světoznámé britské komediální skupiny Monty Python vystudoval… (více)

Monty Python: Nečekaný návrat!

Monty Python: Nečekaný návrat!

28.01.2012

A teď pro vás máme něco úplně jiného. Nemusíte mít jejich humor rádi. Ale to je asi tak všechno, co můžete proti kultovnímu statusu snad nejúspěšnější komediální grupy všech dob dělat. A pokud je… (více)

Reklama

Reklama