Reklama

Reklama

Po smrti otce se čtyři sourozenci (Jason Bateman, Tina Feyová, Adam Driver, Corey Stoll) v různě složitých životních situacích vracejí do domu svého dětství, aby tu strávili týden pod jednou střechou společně s přehnaně starostlivou matkou (Jane Fondová) a nesourodou změtí drahých poloviček, bývalých partnerů i promarněných lásek. Na přetřes tak přichází jejich minulost a vztahy s lidmi, kteří je milují a znají nejlépe. Jejich společné soužití nakonec vyústí v hysterické a emocionální situace plné chaosu, humoru, lásky a vykoupení, které umí dát jen rodina. Ta nás sice vždycky dovádí k šílenství, ale stále nám připomíná naše nejčistší a nejlepší já. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (145)

lioncel 

všechny recenze uživatele

Pohodový, takový klasický americký (náboženství) rodinný příběh (hodně dialogů) s velmi dobrým, místy pohledným a velmi sympatickým obsazením a dvěma pro mě osobně jen těžko stravitelnými momenty - rok ho manželka podváděla a když se to konečně provalilo, tak mu po pár dnech navíc sdělila, že s ním čeká tři měsíce dítě .. ťuťu ňuňu ... stará matka čtyř dospělých potomků se při umírání manžela ("s velkým, a to myslím objemem") zařadila nadšeně mezi 4% (já vím, je to teď moderna, ba skoro povinnost, přesto ..) ... přesto příjemná podívaná ... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Shawn levy konecne zrucny reziser, natocil slusnu , donbre odsypajucu komediu, u ktorej sa clovek nielen pobavi ale aj usmeje. Batemana otvorene nemusim, ale ostatni herci slapu vyborne, konkretne teda Tina Fey /Nocni Rande, Protivny sprosty holky/, genialna uz postarsia Jane Fonda /Kone se take strileji, Na Zlatem jezere/, slusny Adam Driver /Paterson od Jima Jarmuscha/, Rose Byrne /Spy, Za borovicovym hajem, Star Wars 2002/ a neviem zeby mi Corey Stoll /Nabit a Zabit, jeji pripad, Zlato 2016/ nahanal nejaku hrozu , skor uz taky Woody Harrelson - z neho mam husiu kozu od natocenia toho svinstva NBK. Rezisersky na urovni, levy sa vyzna, obycajne dialogy prevladaju, humor verbalny aj neverbalny, spokojnost, cira oddychovka, Diky, Shawn Levy . 69 % ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19,8miliónaTržby USA $34,296,320Tržby Celosvetovo $40,996,320Tržby za predaj Blu-ray v USA $305,595 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $2,142,639 //počet predaných kusov 106,264║ sladko kyslá dráma od rutinéra Shawn Levyho chce dosť odvalene útočiť nátlakovým sentimentálnym spôsobom na city diváka a samozrejme že to ani náhodou nefunguje, skôr ide o otravnú záležitosť než to čo chcel tento film byť, medziľudská dráma s pár odľahčenými scénami teda ani náhodou nehrozí, strata času aj keď herci sa snažili niečo z toho vyžmýkať /35%/ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

A tohle mě bavilo. Jedná se sice námětem o tuctovou komedii, ve které se po pohřbu sejde celá rodina pohromadě a na světlo začnou vylézat vzájemné rozdíly a tahá se špinavé prádlo, ale je to natočeno s nadhledem, lehkonohým vtipem a ty dramatické sekvence, kterých tu zase tolik není, nehrají účelově na city. Alespoň většina z nich ne. Proti hercům také nemůžu říct ani popel, takže velká spokojenost a 80% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Opäť film, na ktorý treba byť správne naladený. Čo som nebol, preto ma tá rodinná disharmónia nezasiahla, prišlo mi to veľmi rozťahané a zbytočne dlhé. Ale miestami to bolo tak správne situačne vtipné, čo aspoň trochu tú napätú atmosféru odľahčilo. A Šofér má skutočne nenormálne odstávajúce uši. 2 z 5 ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • V knižní předloze od Jonathana Troppera vzpomíná Judd (ve filmu ho hraje Jason Bateman) na moment, kdy viděl svoji matku cvičit podle videí s herečkou Jane Fondou a při tom jí řekl, že je hezčí než Jane Fonda. Ve filmu si pak ironií osudu zahrála  postavu Juddovy matky právě zmíněná herečka. (hansel97)

Reklama

Reklama