Reklama

Reklama

Po smrti otce se čtyři sourozenci (Jason Bateman, Tina Feyová, Adam Driver, Corey Stoll) v různě složitých životních situacích vracejí do domu svého dětství, aby tu strávili týden pod jednou střechou společně s přehnaně starostlivou matkou (Jane Fondová) a nesourodou změtí drahých poloviček, bývalých partnerů i promarněných lásek. Na přetřes tak přichází jejich minulost a vztahy s lidmi, kteří je milují a znají nejlépe. Jejich společné soužití nakonec vyústí v hysterické a emocionální situace plné chaosu, humoru, lásky a vykoupení, které umí dát jen rodina. Ta nás sice vždycky dovádí k šílenství, ale stále nám připomíná naše nejčistší a nejlepší já. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (145)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Film s podobnou zápletkou jsem už viděl a to celkem nedávno. Ono asi těch filmů bude více co jsou na jedno brdo. Každopádně tady se nám sešla zajímavá herecká sestava, což je určitě pozitivum tohoto filmu. Bylo zde i několik vtipných momentů, kdy jsem se od srdce zasmál. Ovšem bylo to takové zdlouhavé a postupem času nudné. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Já nevim, že se ty Američani nedokážou normálně pozdravit? To je samý exaltovaný svídy, hany, hej, háj a všichni jsou gódžs. Vztahovky, kde se rodina sejde v časovém a prostorovém úseku, jsou živná půda pro katarzní mazec a dobrej film, na tomhle poli ale vyrašila zbytečně ukecaná vata. Škoda toho sympatickýho obsazení. ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Celkem milá, místy trapná, komedie o americké rodině, která má trochu problémy s emocemi. Hlavní postava Jasona Batemana je sympaticky civilní, ale chybí další postavy, které by film oživily. Jane Fonda mi naopak vůbec neseděla a její přehrávání mě spíš rozčilovalo. Ale ve výsledku je to film, který neurazí, ačkoliv na něj velmi rychle zapomenete. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Na to jakou neuvěřitelně kvalitní skvadru Shawn Levy měl, to totálně podělal. Nevím jak víc nezáživný film mohl natočit, než právě Co by kdyby. Má tu nádhernou Rose Byrne, vždy sympatického Jasona Batemana a v dalších vedlejších i hlavních rolích tu běhají herci jako Jane Fonda, Adam Driver, Cory Stoll nebo Timothy Olyphant. Jenže výsledek je tak neskutečně mdlý, že Vás ani závěr nezahřeje u srdíčka. Nuda. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Celkem jsem nevěděla, co mám od této komedie čekat, když je do ní obsazený Jason Bateman, ale naštěstí se to nepodobalo crazy komediím, se kterými je spojován.. Je to rozhodně lehce zapomenutelná komedie o hašteřivé rodině, která dle USA předlohy dojde k smíru. Něco pobaví, něco je trapné, ale jako relax film ujde ;-) Ps: Velmi příjemně se dívalo na postavu Tiny Fey.. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama