Reklama

Reklama

Kromě tajemné události, kterou Zach se Samantou zažili během líbánek, se musí novomanželský pár vypořádat i s neplánovaným těhotenstvím. Zach, jenž vše natáčí na video pro budoucí generace, si na své ženě všimne podivného chování, které oba nejprve připisují stresu, ale brzy je zřejmé, že znepokojující proměny Samanthina těla i duše mají mnohem zlověstnější původ. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (141)

rollman1 odpad!

všechny recenze uživatele

Běžte už s těmihle ďábly, démony a vymítáním ve FF podobě do prdele. To Vás vážně baví furt dokola omýlat zajetá klišé, držet se stejné příběhové kostry a pořád natáčet ty samé debiloviny. Začátek nuda, prostředek jedna akce a finále úplně na odpad ? Jako vážně ? Ženská je oplodněna, ani neví jak, chová se divně a samozřejmě u toho nechybí kamera. Je to nudné, nezábavné a prostě ultratrapné. Nekoukejte na to, prosím. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Rozhodně žádná sláva, ale přijde mi, že kolegové zde i na imdb jsou až přehnaně kritičtí. Devil's Due je nevýrazný, řadový found footage, který do žánru nepřináší vůbec nic nového, jen vcelku neproblematicky recykluje to, co už jsme v posledních letech několikrát (mnohokrát) viděli. Ale aspoň to není o partě dokumentaristů ztracených v lese... Potěšila mě sympatická ústřední dvojice a hororově docela rozjeté shocker finále (u něj se dá i vzpomenout na segmanet 10/31/98 z prvního V/H/S od stejných režisérů). 5/10 ()

Reklama

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

další handy cam "horor",který podobně jako Paranormal pasivity slibuje v traileru solidní podívanou,aby pak nabídnul bezbřehou nudu,kde se hodinu nic neděje a v posledních cca 20 minutách se děje něco málo a to málo je navíc špatně vidět.Některé trikově slušně zvládnuté scény ukazují jistý potenciál,ale ten je zabit hned v zárodku.A já blbec na ten trailer vždycky skočim...0% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Znáte to, svatba, první dovolená v Jugoslávii, první dítě. Úplně stejně to je u manželů McCallových, kterým se na svatební cestě - sice ne v Jugoslávii ale v podobné Tramtárii - podaří nečekaně zplodit potomka (aniž by se to kterýkoliv z nich pamatoval). Těhotenství Samanthy je zpočátku docela pohodové, ale postupem času sama, a i Zach, který si vše nahrává na kameru, začíná uvědomovat, že průběh není úplně standardní... První (nehororová) polovinu filmu se mi docela líbila, sice neobsahovala žádný příběh, ale tak nějak se docela hezky na film koukalo (no možná spíš na Allison Miller, které to docela slušelo). Proti tomu ta druhá půlka (hororovější) už za moc bohužel nestála, působila přes všechnu hororovost tak nějak nudně, a chvilkama i trochu směšně. Hlavně jsem nepochopil snahu tohoto filmu o FF, působilo to hodně nepřirozeně (kromě první půlky, která byla takové příjemné home video) - ale asi to je holt teďka moderní, všechno točit tímto způsobem. Natočit to normálně, tak bych možná dal hvězdičku navrch ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Novomanželom sa na svadobnej ceste v Dominikánskej republike zadarí splodiť dieťa, avšak v noc, ktorú si akosi nepamätajú. Po návrate domov sa žene začína meniť správanie divnejším spôsobom než v bežnom tehotenstve a navyše sa zdá, že ich niekto začal sledovať. No a aby sa manžel nenudil, tak všetko točí na kameru a ponúka nám svoje found footage zábery. Z ktorých sú niektoré celkom fajn a v iných klasicky nič nevidieť a stoja za hovno, keďže sa film príliš nedokázal vysporiadať s bežnými problémami FF, resp. sa o to zrejme ani nesnažil. A tak tu máme čistú, ničím nevynikajúcu žánrovku, ktorá nemá čím nadchnúť, ale snáď ani moc uraziť a závisí možno od nálady ako komu sadne. U mňa silné 2* / možno by som dal aj slabšie 3*, ale nechce sa mi. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu je řeč o antikristu, který je představován jako démon, což je ale nesprávně ztotožnění. Podle Bible je Antikrist nepřítel a odpůrce Boha a Ježíše Krista. (vimanzen)
  • Natáčení začalo v březnu 2013 pěti dny v Dominikánské republice a poté v New Orleans. (koval45)
  • Tvůrci k filmu přistupovali raději jako k mixu děsivého thrilleru a znepokojivé romance než k hororu. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama