Reklama

Reklama

Kromě tajemné události, kterou Zach se Samantou zažili během líbánek, se musí novomanželský pár vypořádat i s neplánovaným těhotenstvím. Zach, jenž vše natáčí na video pro budoucí generace, si na své ženě všimne podivného chování, které oba nejprve připisují stresu, ale brzy je zřejmé, že znepokojující proměny Samanthina těla i duše mají mnohem zlověstnější původ. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (141)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Další z řady trapných FF hororů, od Devil's Due jsem se nechal zlákat povedeným trailerem. Jak už je známé, tak trailer není vše a u tohoto to platí dvojnásob. Pár slušných scén se najde, hlavně nejkvalitnější lesní, ale to je velmi málo na 90 minut. Závěr také nebyl z nejhorších, ale rozjezd mohl přijít daleko dříve. Vše už stejně mnohokrát viděno jinde, takže žádné novinky se nedočkáme. Jeden z mála kladů je hlavní herecká dvojice, protože nepůsobili otravně a naopak docela sympaticky. I přesto těch kladů je minimum a kdybych chtěl jít aspoň do průměru, tak urazím jiné horory, takže nemohu dát nic jiného než 4/10 = 40%, protože do průměru má ještě daleko. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Film neprekracuje zavedene klise a neresi problem, ktery FF ma. Naopak, vypada jako jeden z prvnich insirovany BWP. Velke pozitivum je ustredni dvojice, ktere fandite od zacatku. Ale co se hororove sceny tyce, jde vse do kopru. Vse je jen v naznacich, nic se doopravdy nedeje a poslednich 10 minut je smesice bizarnich zvratu a scen. Jedno se ale nechat musi. Mel jsem z toho neprijemny pocit ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Snímání filmu osobní kamerou je od dob Záhady Blair Witch poněkud pasé, ale hlavně ne překvapující...V tomto případě je to docela rušivé...A příběh příchodu Antikrista je starý jak lidstvo samo, ale hlavně - Nejlepší je pořád Polaňského Rosemary má děťátko...Čekala jsem něco inovativního, ale nedočkala jsem se ničeho...Za mě 40% ()

AngelG 

všechny recenze uživatele

No jo, tak je to prostě zase případ neoriginality, zbytečného protahování a pořád toho samého děje (tentokrát téma zrození antikrista), který je tak nepřekvapující, až hanba.. ale zase, jak tady někteří píší, tak díky sympatickému hlavnímu páru a poměrně příjemné atmosféře, je to docela fajn.. alespoň určitě oproti jiným hrůzám poslední doby, kterým jste v pohodě dávali tři i čtyři hvězdy.. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na atraktívnu a vtipne hororovo ladenú kampaň na tento film, ktorá bola spravená v uliciach medzi ľudmi a ich preľaknutými reakciami (viď. video v mojom denníčku: http://www.csfd.cz/uzivatel/98021-eccehommo/denicek/strana-3/) som očákával, že zrodením diabla snímok nebude končiť, ale práve naopak bude jeho začiatkom. Takto sa z Devil´s Due stal len pomaly sa rozbiehajúci a pozvoľne atmosféru naberajúci film, ktorý v prvej tretine len pramálo dokáže zaujať a až posledná sekvencia vzbudí záujem (pričom nie je záruka, že vás práve tento spôsob chytí, že nebudete mať pocit prefláknutosti ale i prehnanosti zo scén). ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu je řeč o antikristu, který je představován jako démon, což je ale nesprávně ztotožnění. Podle Bible je Antikrist nepřítel a odpůrce Boha a Ježíše Krista. (vimanzen)
  • Během natáčení scén v kostele se několikrát přerušilo natáčení - kvůli tornádu, požáru a výpadku proudu. (Hal_Moore)
  • Tvůrci k filmu přistupovali raději jako k mixu děsivého thrilleru a znepokojivé romance než k hororu. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama