Reklama

Reklama

Kromě tajemné události, kterou Zach se Samantou zažili během líbánek, se musí novomanželský pár vypořádat i s neplánovaným těhotenstvím. Zach, jenž vše natáčí na video pro budoucí generace, si na své ženě všimne podivného chování, které oba nejprve připisují stresu, ale brzy je zřejmé, že znepokojující proměny Samanthina těla i duše mají mnohem zlověstnější původ. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (141)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Filmů formou FF je hodně a Devil's Due se snaží alespoň zapadnout. Při porovnání jsou lepší tituly a samozřejmě i horší. Film není úplně zahozený do odpadu, protože je tam několik scén, které nejsou marné. Hlavní dvojice hrců se dobře přizpůsobili a hráli to velice důvěrihodně. Bohužel vše padá do kolejí mírného podprůměru mezi horory a velice rychle připadne k zapomění. 35% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Znáte to, svatba, první dovolená v Jugoslávii, první dítě. Úplně stejně to je u manželů McCallových, kterým se na svatební cestě - sice ne v Jugoslávii ale v podobné Tramtárii - podaří nečekaně zplodit potomka (aniž by se to kterýkoliv z nich pamatoval). Těhotenství Samanthy je zpočátku docela pohodové, ale postupem času sama, a i Zach, který si vše nahrává na kameru, začíná uvědomovat, že průběh není úplně standardní... První (nehororová) polovinu filmu se mi docela líbila, sice neobsahovala žádný příběh, ale tak nějak se docela hezky na film koukalo (no možná spíš na Allison Miller, které to docela slušelo). Proti tomu ta druhá půlka (hororovější) už za moc bohužel nestála, působila přes všechnu hororovost tak nějak nudně, a chvilkama i trochu směšně. Hlavně jsem nepochopil snahu tohoto filmu o FF, působilo to hodně nepřirozeně (kromě první půlky, která byla takové příjemné home video) - ale asi to je holt teďka moderní, všechno točit tímto způsobem. Natočit to normálně, tak bych možná dal hvězdičku navrch ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Devil's Due... kde začít? Chápu, že má někdo mánii natočit celý svůj život, takového partnera bych asi brzy vyprovodila ze dveří, ale.. řekněte mi, že kdyby se vám začalo dít něco jako hodně divného, tak byste přece pustili kameru z ruky a šli to řešit. A on ne, pořád a za každých okolností natáčí imrvére všechno. Chápu, že to tak musí být, abychom my, diváci, viděli vše od A do Z, a že jít s logikou na horor je poněkud.. nelogické, ale zhruba od půlky filmu už mě to vytáčelo na maximum. Jinak to je ovšem docela snesitelný snímek o zrodu malého satánka, co mi tam hodně chybělo, bylo to, že jsme ho prakticky ani nezahlédli. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nevystupovat, pokračujem! Kolotoč "hand cam" a FF horrorů se nezastavuje, místo toho představuje svůj další skvost. Devil's Due je, bohužel, zase jen řadový produkt z pásové linky, do něchož se přidavači očividně snažili nastrkat všechny ingredience, aby masovým divákům alespoň trochu voněl a chutnal. Antikristově cestě z matčina lůna tak předchází její abnormální síla a zvýšená agresivita, nenávist ke kostelu a chuť na nějakou tu zvěřinu. Plus ďáblovi přisluhovači, ale to je tak nějak fuk, hrajou až třetí housle. Nebudu ale za úplně zlou svini a pochválim jak sympatickou hlavní dvojici, tak lesní scénu, v níž se několik lidí naučí létat. I přesto je film sotva poloviční, tudíž moje známka 33,3 budiž jasně symbolická. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

další handy cam "horor",který podobně jako Paranormal pasivity slibuje v traileru solidní podívanou,aby pak nabídnul bezbřehou nudu,kde se hodinu nic neděje a v posledních cca 20 minutách se děje něco málo a to málo je navíc špatně vidět.Některé trikově slušně zvládnuté scény ukazují jistý potenciál,ale ten je zabit hned v zárodku.A já blbec na ten trailer vždycky skočim...0% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu je řeč o antikristu, který je představován jako démon, což je ale nesprávně ztotožnění. Podle Bible je Antikrist nepřítel a odpůrce Boha a Ježíše Krista. (vimanzen)
  • Během natáčení scén v kostele se několikrát přerušilo natáčení - kvůli tornádu, požáru a výpadku proudu. (Hal_Moore)
  • Tvůrci k filmu přistupovali raději jako k mixu děsivého thrilleru a znepokojivé romance než k hororu. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama