Reklama

Reklama

Tripp je středoškolák, kterého baví přestavovat stará auta na monster trucky. Jednoho dne objeví neuvěřitelnou věc - podivného tvora jménem Creech! Aby nového uličnického kamaráda skryl, zavře ho Tripp pod kapotu svého nejnovějšího auta - ze kterého se tak stává opravdový MONSTER truck! Společně se tahle dvojka vydává na divokou a nezapomenutelnou jízdu, jejímž cílem je najít ztracenou Creechovu rodinu. Monster Trucks je dobrodružství plné humoru a akce, které jen tak nezpomalí. (Magic Box)

(více)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (71)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně typ filmu na nedělní odpoledne. Je to taková rodinná zábava s milým příběhem, není to sice nic převratného, ale u filmu se zabavíte, zasmějete se a po zkouknutí si řekne: „Jo bylo to dobrý, vyplatilo se strávit odpoledne u tohoto filmu.„ Jinak ale dobrý nápad s těmi neznámými tvory, kteří nakonec byli milí, bylo to fajn. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vyloženě okopírované rodinné "E.T." dobrodružství sráží zejména samotný pošetilý nápad jak od 4letého kluka (oh, wait…), že kamarádský inteligentní "chapadlovec" z podzemí chlemtá ropu a místo motoru pohání obstarožní truck. Řemeslně ovšem tato volovina dosahuje takové úrovně, že s výjimkou předigitalizovaného finále a nejapných dětinských fórků odfrčí se všemi slušnými automobilovými honičkami překvapivě rychle, plynule a bezproblémově. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pred 30timi rokmi by išlo zrejme o hit medzi mladými. Lenže pred 30timi rokmi, by zrejme nevznikol z dôvodu nedostatočných trikových technológii a pokiaľ áno, asi by to nedopadlo na pohľad dobre. Ide o klasickú ,,spielbergovinu,, ( ak môžem tento žáner takto nazvať ), akoby časom prenesenú do dnešnej doby, ponúkajúc non stop zábavu, s negatívom jediným. A to tým, že si vlastne dnešného diváka nenájde ( viď tržby ). Možno pred 30timi rokmi. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Rodinný filmek, u kterého se minimálně chlapecká část dětského osazenstva nadšeně pobaví u honiček hybridních monster trucků, poháněných chapadly biomotorů na naftu (občas i na benzín :-) zatímco pro dospělé film vytahuje z průměru kamera Dona Burgesse, který má na "pažbě" už takové zářezy, jako je Forrest Gump, Spider Man nebo Zdrojový kód. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrá a milá sci-fi komedie. Jasně je to blbina pro teenagery, ale mně se to líbilo a bavil jsem se. Nakonec ani myšlenka ochrany přírody nebyla od věci- pochopitelně, že jakási stvoření z hlubin řídí auta vyvolává nejméně úsměv, ale herecké obsazení funguje , nechybí důležitý Happy End a oddechová pohádka je tu...za mě ...80% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Film měl jít původně do kin už v květnu 2015. Následně se premiéra posunula na 25. prosince stejného roku. Další termín byl 18. březen 2016 a do kin se nakonec šlo až v lednu 2017. [Zdroj: moviezone.cz] (CrypzzXD)
  • Natáčení probíhalo ve městech Chilliwack a Kamloops v Kanadě. (willy1)
  • Téměř každé vozidlo použité ve filmu je produktem amerického výrobce automobilů Chrysler. (BMW12)

Související novinky

Které loňské filmy měly největší zisk?

Které loňské filmy měly největší zisk?

08.04.2018

V Hollywoodu se (stejně jako v kterémkoliv jiném byznyse) zásadně rozlišuje mezi tržbami a ziskem. Když váš film vydělá 100 milionů dolarů, můžete slavit i křičet zoufalstvím - vždycky totiž záleží… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno