Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obludné monstrum nešetří nikoho, maminky, tatínky, ani jejich roztomilé ratolesti. Každé malé dítě na světě se v noci bojí skříní, dveří a šatníků. Doposud neměly důvod, ale dnes, dnes je to jiné. Počty obětí mezi lidmi i zvířaty neustále stoupají a tajemné monstrum, skrývající se snad ve všech šatnících světa, se zdá být nezničitelné. A o co mu vlastně jde? Opravdu tu je pouze kvůli zabíjení, anebo hledá něco mnohem důležitějšího... (Řitka video)

(více)

Recenze (62)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Stanley Lloyd Kaufman a jeho Troma Entertainment vyprodukoval další kultovní zábavný snímek, který ve své fantazii takřka vstoupil do dějin. Kdo nezná Tromu, nemá šanci pochopit. Tvůrci si vzali na paškál několik ve své době velice populárních filmů (Superman, Psycho, Blízká setkání třetího druhu, Vymítač ďábla, Godzilla, atd) , vybrali určité scény a zakomponovali je do tohoto unylého příběhu, kde svět fantazie zbořil veškeré hranice. A návštěvníci autokin měli o zábavu postaráno. Jedná se o parodii zcela ve stylu Tromy a velice povedenou. Spousta hlášek, jistá naivita a kouzlo nechtěného. Film, na který někteří budou koukat s otevřenou pusou a někteří se budou výborně bavit. ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Já se na tuhletu podivnost fakt moc těšila! On už ten název Příšera z šatníku naznačuje, že zřejmě půjde o hooodně kvalitní film. A já mám takovéto prapodivné úchylárny čím dál tím raději; člověk nemusí nad ničím přemýšlet, protože tyto filmečky žádnou hloubku nemají a tak se aspoň můžu bavit nad všelijakými podivnostmi. Takže máme tu gumovou příšerku, která zabíjí dospělé, děti i zvířátka a vybírá si k tomu především šatníky. U toho vydává divné zvuky, a když někoho morduje, ze skříně létá všechno oblečení. Ale pozor! I příšera má své city a tak se nám zamiluje. A je to buď ženská, nebo to taky může být homopříšera, račte si vybrat sami. Samozřejmě ji nezabije žádná armáda na světě! Taky komunikuje pomocí xylofonu, nebo jak se ta hudební věc jmenuje a na tenhle druh komunikace nepřijde nikdo jiný než geniální vědec, který se jen čistě náhodou podobá Einsteinovi. Pak bychom tu měli novináře, který se taky asi náhodou jmenuje Clark a vždy, když si sundá brejle, jsou z něho vlhký nejenom ženský, ale i naše příšerka. Nejlepší z celýho filmu je ovšem šišlavej policajt, žvýkající a všude vyplivující tabák. Jen škoda, že ho šatníková obluda dostane tak brzo. No a to bychom měli. A já už se těším na další šílenosti, které mi Troma nabídne. ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele

Tento film sa neberie ani na chvíľku moc vážne. Človek, ktorí bude čakať riadnu porciu tupého humoru, gore, nechutností a erotiky bude sklamaný. Namiesto toho sa stretávame s milým a naivným príbehom, ktorého mierne natvrdlý protagonisti sú konfrontovaný s príšerou, ktorá pripomína zmutovaný produkt rannej návštevy toalety. Príjemná zábava, ktorá neznechutí...čo je u Tromy nezvyk :) 65 % ()

folklorman 

všechny recenze uživatele

Další skvostné Z-tko od společnosti toxických sračiček- zvaných TROMA. Absolutně nechápu důvod existence tohoto výtvoru, jenž ukázal náhled filmu, ve kterém selhalo úplně vše. Příšera je hrozná, hudba otravná, herecké obsazení primitivně debilní a stupidní dialogy tradičně nezklamaly. Kamera a střih jsou žalostné. Kdejaký amatér, natáčející svatby, by je strčil do kapsy. Marně přemýšlím nad nějakou drobností, která by se postarala o lepší hodnocení. Možná půl bodu dám za tu humornou myšlenku o dobíjení sil v šatníku. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

To je taková roztomilá blbůstka,která určitě neurazí...Žádná krev,žádné nahotiny(na což jsem osobně u TROMY celkem dost zvyklý),minimum vulgárních výrazů.Klidně byste mohli nechat koukat děti,aniž byste se báli o nějakou psychickou ujmu.Příšera je spíš vtipná,než strašidelná,vydává parádní zvuky:).Pár náběhů na napětí sem ale také zaregistroval...No,rozhodně to není tak špatné,aby to nestálo za zmíňku. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen už v roce 1983, ale vydán byl až v roce 1987. (Cheeker)

Reklama

Reklama